Skip to main content

Üks rinnalihas suurem

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    muscleup
    Member

Selline probleem , et vasakpoolne rinnalihas suurem , mida ma saan ette võtta ,et mõlemad ühesuuruseks saaks vms ?

gmaster
    Member

Surumistehnika üle vaadata, käte asendid jm.

Teiseks, kasuta rohkem hantleid.

Hypix
    Member

Mul oli sama jama, aga mul on ajapukku võrdseks kasvand. Kuskil foorumis on sama teemat päris pikalt arutletud. SEARCH

Hypix
    Member

Vist siis kasvasidki võrdseks kui hakkasin ka hantleid kasutama lisaks kangile ja masinale.

Martin Mägi
    Member

Gmaster, kuidas kangi kasutamine lihase eri suurusesse ajab? Fix masinad küll, sellest ma saan aru, kuid kangiga surudes ei saa ju suruda vasemaga vähem kui paremaga? Senikaua kuni kang paralleelselt tõuseb, ei tohiks ju midagi valesti olla?

rait83
    Member

saab küll eri suurusesse ajada. See võibo olla tingitud ka mingitest kehalistest iseärasustest või vanadest vigastustest, mis ei lase korralikult suruda näiteks. Või sellest, et üks õlg, lailihas või triitseps on tugevam kui teine.

gmaster
    Member

Gmaster, kuidas kangi kasutamine lihase eri suurusesse ajab? Fix masinad küll, sellest ma saan aru, kuid kangiga surudes ei saa ju suruda vasemaga vähem kui paremaga? Senikaua kuni kang paralleelselt tõuseb, ei tohiks ju midagi valesti olla?

Mis juhtub koormuse jagunemisega, kui kang liigub tsentrist näiteks 2cm vasakule?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.