Võta jäme pulk (metallist, puust vms), puuri auk ja lükka köis läbi, tee ühte otsa sõlm ja teise otsa pane hantel või sangpomm rippuma vms ning siis hakka seda nööri kokku kerima sirgete kätega. Vaevalt suurte raskustega viitsib keegi õlga koormata, siis käed pigem all hoida.
Jõutõmme (ilma paelteta ofkoors), lõuatõmme, rinnale võtt (power clean). Aga ka õlakehitused kangiga jm lahtiste raskustega harjutused. Kui juba raskuste käes hoidmiseks läheb, võib ju samal ajal ka mõne muu lihase ka ära treenida. Saab vähema ajaga rohkem tehtud.
Jõutõmme (ilma paelteta ofkoors), lõuatõmme, rinnale võtt (power clean). Aga ka õlakehitused kangiga jm lahtiste raskustega harjutused. Kui juba raskuste käes hoidmiseks läheb, võib ju samal ajal ka mõne muu lihase ka ära treenida. Saab vähema ajaga rohkem tehtud.
+1
Jõutõmbes võiks käed siis mõlemad olla kas pealt- või althaardes.
Minu meelest parim haarde tugevdaja (kui eesmärk on tugevamini kange käes hoida) on lihtsalt jõutõmbe seeria lõpus hoida kangi kinni nii kaua kui suudad, seda siis tavalise pealthaardega. Kui tahad eriti raskeks teha siis võta rebimishaardega kinni ehk käed eriti laialt.
Võta jäme pulk (metallist, puust vms), puuri auk ja lükka köis läbi, tee ühte otsa sõlm ja teise otsa pane hantel või sangpomm rippuma vms ning siis hakka seda nööri kokku kerima sirgete kätega. Vaevalt suurte raskustega viitsib keegi õlga koormata, siis käed pigem all hoida.
Kus juures, ma olen näinud endal jõusaalis ongi selline trenažöör, et valid kaalu ja siis kerid seda kaalu üles, lased alla ja uuesti samamoodi ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>