Fast Pudding
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Fast Pudding
- This topic has 29 replies, 16 voices, and was last updated 12 years, 3 months tagasi by
priibe.
-
AutorPostitused
-
november 1, 2013 at 9:08 e.l. #25060
Anonüümne
GuestTere!
Küsimus küll suhteliselt subjektiivne, aga paluks infot FAST Puddingu kohta.
Milline maitsetest on parim, milline neist pettumuse valmistanud, või äkki mingi muud probleem olnud?
Kuna olen üliõpilane, siis väga raha pole lihtsalt proovimise jaoks.
Tänud ette juba vastajatele.
november 1, 2013 at 9:09 e.l. #352782Invention
MemberOlen proovinud nii šokolaadi, valget šokolaadi ja karamelli. Kindel lemmik on šokolaad, valge šokolaad on täitsa ok, aga karamell eriti ei istunud.
november 1, 2013 at 9:13 e.l. #352783Sarge
MemberOlen kõik maitsed ära proovinud ja minu järjestus oleks:
1) Mustika
2) Maasika
3) Topelt šokolaad
4) Karamell
5-6) Valge šokolaad ja Piparmünt-šokolaadnovember 1, 2013 at 9:14 e.l. #352784lkv
MemberMulle meeldib nii:
1) šokolaad (jääb selline kakao kohukese maitse)
2) mustikas (kalevi mustika vanilje šokolaad)
3) valge šokolaad (magus)
4) karamell (minu meelest kõige vägem magusam)
5) piparmünt šokolaad
6) maasika valge šokolaadnovember 1, 2013 at 9:17 e.l. #352785marti384
MemberMinu paremusjärjestus nendest mida proovind olen.
1. Valge šhokolaadi
2. Maasika – valge šhokolaadi
3. Šhokolaadi
.
.
tükk tühja maad
.
.
4. Šhokolaadi-mündi…no see ei maitse mulle kohe üldse mitte
Pideval tarbimisel viskavad kõik kopa ette…mõõdukal tarbimisel (paar-kolm korda nädalas päevase vahepalana) on täitsa OK.
Kahjuks Fast ei tooda Puddingule testerpakke..sai nii tootjalt endalt kui Fitshopist uuritud paar päeva tagasi.
november 1, 2013 at 9:27 e.l. #352787priibe
Member1. Tume šhokolaad
2. Karamell
Hetkel kasutan Tumedat šhokolaadi treeningu järgseks söögiks.
november 1, 2013 at 9:54 e.l. #352789Akrapovic
MemberSai ostetud kunagi see valge sokolaadi oma ,pidin pettuma, (langesin siin foorumis kiidu meeste ohvriks, meenutab nagu prodet või midagi muud.
Kardan ,et paljud pole head pulbri tooteid mekkida saanud. Kui pudingut tahan ,siis lähen võtan poest ühe Tere pudingu ja oi kui hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 1, 2013 at 9:56 e.l. #352790marti384
MemberSai ostetud kunagi see valge sokolaadi oma ,pidin pettuma, (langesin siin foorumis kiidu meeste ohvriks, meenutab nagu prodet või midagi muud.
Kardan ,et paljud pole head pulbri tooteid mekkida saanud. Kui pudingut tahan ,siis lähen võtan poest ühe Tere pudingu ja oi kui hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kellele ema, kellele tütar
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 1, 2013 at 10:09 e.l. #352791Sarge
MemberPideval tarbimisel viskavad kõik kopa ette…mõõdukal tarbimisel (paar-kolm korda nädalas päevase vahepalana) on täitsa OK.
Ise tarbisin pooleteise nädalaga terve paki Mustika puddingut ära ja ei saanud ikka veel küllalt. Tavaliselt ma magusat üldse ei söö, aga seda puddingut võin küll lõputult vist sisse ajada. Hea asendus jogurtile, kus palju süsivesikuid ja vähe valke, aga puddinguga saab vastupidi – palju valke ja 0 süsivesikuid. Ise teen petiga või keefiriga. Siis ei pea külmikus 5-10 min vms ootama, et tahkeks läheks – saab kohe tarbima hakata.
november 1, 2013 at 10:15 e.l. #352792Karu87
MemberKaramell küll väga hea pole, aga pole muud proovinud.
november 1, 2013 at 10:56 e.l. #352795Anonüümne
GuestMaale tuuakse ka maitse ja aroomi tugevdajaid.
Neid ostavad toitlustus-asutused omale, näiteks tordi sisse panevad neid, et saaks banaanimaitselise tordi.
Neid pulbreid peaks saama omale osta, siis rapotate maitsetugevdajad oma toidulisandi sisse, ja saategi uusi meelepäraseid maitseid.
november 1, 2013 at 1:20 p.l. #352812SKG
MemberAugustis Eestis kaies sai karamelli oma ostetud ja jargi proovitud, kuna foorumis kova promo tehtud jne. Pettumus oli suur, kuna ootasin, et on sarnane BSN Lean Dessert-i voi USN Protein Dessert-iga, milledega eelnev positiivne kogemus. Midagi hullu pole, aga konkureerivate analoogidega minu arvates ei voistle.
november 1, 2013 at 1:29 p.l. #352814Anonüümne
GuestJah. Olen ka kuulnud palju negatiivset kriitikat selles osas, angu ka siin teemas esineb.
Samas kritiseerijatele ütleks, et tehke psühholoogilist suhtustamist: et mida sitemalt maitseb, seda tervislikum on.
november 1, 2013 at 1:32 p.l. #352816Sarge
MemberAugustis Eestis kaies sai karamelli oma ostetud ja jargi proovitud, kuna foorumis kova promo tehtud jne. Pettumus oli suur, kuna ootasin, et on sarnane BSN Lean Dessert-i voi USN Protein Dessert-iga, milledega eelnev positiivne kogemus. Midagi hullu pole, aga konkureerivate analoogidega minu arvates ei voistle.
Minu ainuke pettumus oli see, et see ei veninud nagu poes olevad puddingud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 1, 2013 at 5:38 p.l. #352837RiinaSolo
MemberHeh, ma olen vist tõeline erand:
1. karamell – hea segada näiteks kohviga, siis maitseb nagu Selveri kohvikreem. Pole liiga magus ka
2. maasikas – valgešokolaad – pole vaja millegagi segada ja maitseb nagu mu ühe lemmikoogi kate (maasika kohupiima-jogurtikook)
3. mustikas – tüütas ära väga kiirestišokolaadi pole veel proovinud, kuid väga tahaks. Veel enam ootan uusi maitsed – õuna-kaneeli ja piparkoogi oma! Alma ahjuõuna jogurt on mu lemmik…seega ilmselgelt pean ma ära proovima ahjuõuna puddingu ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.