Mul on kodulinnas jõusaal mis ei ole väga suur. Jalga saab seal teha ainult kükki tehes.
Kas kellegil oleksin sellist kava või netis mõni kava kus jalgade ei pöörata erilist tähelepanu ja kava oleks 4 päevane, sest teise linna jõusaali ei viitsi minna sest maksab palju ja peaks bussiga minema
Mul on kodulinnas jõusaal mis ei ole väga suur. Jalga saab seal teha ainult kükki tehes.
Kas kellegil oleksin sellist kava või netis mõni kava kus jalgade ei pöörata erilist tähelepanu ja kava oleks 4 päevane, sest teise linna jõusaali ei viitsi minna sest maksab palju ja peaks bussiga minema
Kangiga töötab jala ilusti läbi.Kükk,sirgete jalgadega tõmme/good morning ja pöialetõus ja ongi olemas.Ja tõesti,sellised majad kanajalgadel on naeruväärsed,keha tuleb ikka nagu tervikut võtta. ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Endal on ka sisuliselt ainult kang, millega jalgu teha. Pane oma mõtted lendama ja saad ilusti oma jalapäeva tehtud. Praeguseni on kõik minu trennid olnud edukad ja tunne suurepärane.
Mida sul peale küki ja jõutõmbe/good morningu jalgadele üldse veel nii palju vaja teha on? Ma küll ühtegi jalamasinat ei kasuta ja jalad kasvavad ilusti.