Aidake täis süüa BAV
- This topic has 22 replies, 10 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
lollobella.
-
AutorPostitused
-
mai 8, 2013 at 2:38 p.l. #24872
lollobella
MemberNu ei õnnestu kuidagi. Teie mõistes siis olen vaegsööja. Hommikul olen proovinud süüa, aga üle 1 banaani või keedumuna sisse ei mahu.Hetkel on hommikusöögiks 300 g keefiri ja kange must kohv ilma suhkruta. Lõunaga selline lugu, et mingi lihafilee tükk ( kana, kala, veis) koos toorsalatiga või siis kodust banaan kaasa.Tööl mikrouun puudub, seega soe toit võimali kainult “Rahva köögist” Kuid lõunasöök erandiks, tavaliselt unustan selle ka ära. Kuid lemmik ikka õhtu peale tööd a 19.00 paiku. Siis lasen mõnuga. Umbes 200 g kodujuustu seda rasvast, rasvast hapukoor peale törts, siis tuunikala a pool karpi 185 grammisest, 2 viilu musta leiba ja paksud juustuviilud peale, minitomateid ka juurde. Nu rohkem ei suuda. Kui päeval söön rohkem , jään uimaseks sõltumata sellest kas söön valku , süsikaid, või proteiine. Samas mainin ära ka jala tööle ja koju liikumise kiires tempos ( mõlemad otsad 3,5 km). Nädalas 5 päeva .
Hetkel siis lõin eilse toidu kokku, ja voilaa alla 1000
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täna siis väänatud hüppeliigese tõttu lebopäev ja pühendun ühele rasvasele jäätisele ja klaas punast veini juures. Ajasin pähkleid sisse vägisi. Ainus mida tõesti söön meelsasti on juust, kodujuust, kala, kana,siga, veis, tomat, kurk, lehtsalat, lillkapsas, punane peet, porgand, maasikad ja muud värsked kodumaised viljad. Kartulist täiesti võõrdunud, vahel riisi ja tatart ka.PS! Ma pole alakaaluline, vaid tõenäoliselt keha säästureziimil. Hoopis vaja alla saada kaalust, sest jätsin end unarusse 2 aastaks ja nüüd ilus ilm ja võimalus jala tööl käia kannustavad takka.
Pikkus 172 cm, kaal 84, vanus 37a, naine. Kaalu langus ei seisa paigal, sellega muret pole. Isegi kui nädalavahetusel olin nagu nö. tõeline siga ja sõin pizzat ja jõin longerot, kaal ikka langes peale seda kui alagas uus töönädal jala käimisega. Lihtsalt tekkis hirm, et äkki koolen ära kuskil poolel teel, kui ettenähtud BAV +500 täis ei söö. Kas on mingi võimalus, et ma tõesti vohmin selle puuduoleva osa õhtul täis. Endale tundub, et olen selline valgu ja proteiinisööja rohkem ja tyhja süsikat ja magusat ei armasta. Või mängingi välja oma nõrkusele, et nädalavahetusel meeldib veini juua ja vahel pizzat süüa?
Või tõstma koormust, et suurem isu tekiks? Andke lihtsalt nõu… personaaltreenerid koos menüüdega hetkel ei huvita. Kuid kui muidu ei saa, siis hakkavad huvitama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2013 at 2:44 p.l. #342488Angelo
Member“Kui päeval söön rohkem , jään uimaseks sõltumata sellest kas söön valku , süsikaid, või proteiine.”..
Mis vahe on proteiinil ja valgul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? ( teeme algataja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)mai 8, 2013 at 2:46 p.l. #342489lollobella
Member“Kui päeval söön rohkem , jään uimaseks sõltumata sellest kas söön valku , süsikaid, või proteiine.”..
Mis vahe on proteiinil ja valgul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? ( teeme algataja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Sõuuuu sorry tähenärija, pidasin silmas rasv ja valk. Midagi asjalikku ka tuleb peale ilkumise?
mai 8, 2013 at 2:49 p.l. #342491Angelo
MemberRasvased toidud ja maiustused sisaldavad plaju kaloreid. MIne hessburgeri ja söö sööööööö. Asi on tahtmises. ( juhul kui soovid niisama kaalu juurde saada).
mai 8, 2013 at 2:51 p.l. #342492joonast
MemberKohati ei saa jutust aru. Sa saad päevas toidust kokku alla 1000kcal, ning tahaks rohkem süüa, aga oleks vaja hoopis alla võtta? Igatahes, kui soov siiski kaloraazi tõsta, proovi tihedamini süüa, siis ei pea korraga nii palju sisse kühveldama. Pähklid on väga head kaloririkkad asjad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2013 at 2:52 p.l. #342493lollobella
MemberRasvased toidud ja maiustused sisaldavad plaju kaloreid. MIne hessburgeri ja söö sööööööö. Asi on tahtmises. ( juhul kui soovid niisama kaalu juurde saada).
Point selles ju et ei taha kaalu juurde saada, loe hoolikalt miez
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hessist sõin viimati mõned aastad tagasi tortillat. Ok täna punnin täis normi, vägistades sisse ülirasvase jäätise. Ja ma ei armasta suhkrut
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ole nüüd meheks ja puista paar tarka sõna ka.
mai 8, 2013 at 2:55 p.l. #342494lollobella
MemberKohati ei saa jutust aru. Sa saad päevas toidust kokku alla 1000kcal, ning tahaks rohkem süüa, aga oleks vaja hoopis alla võtta? Igatahes, kui soov siiski kaloraazi tõsta, proovi tihedamini süüa, siis ei pea korraga nii palju sisse kühveldama. Pähklid on väga head kaloririkkad asjad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata, asi selles et kui lähtun BAV +500 umbes, siis olen alatoitumuses ja keha säästureziimil. Hirm selles, et äkki teen liiga endale. Kuigi olen alati nii toitunud, ainus erand see et jalaluu murru tõttu olin paar aastat suht lebos.
Tervislik kaalulangetus ei tohiks olla ju sellise kaloriratsiooniga.
Ainus asi mida suutsin hommikul korralikult manustada oli Hera. Et hommikukohv ja 30 minti enne punumapanekut Hera nahavahele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2013 at 3:08 p.l. #342496joonast
MemberKui pikalt oled niimoodi toitunud, et u 1000kcal tuleb päevas? Kuidas kaal viimasel ajal muutunud on?
mai 8, 2013 at 3:16 p.l. #342497lollobella
MemberKui pikalt oled niimoodi toitunud, et u 1000kcal tuleb päevas? Kuidas kaal viimasel ajal muutunud on?
Peale seda kui hakkasin luumurrujärgselt liikuma, siis a 2-3 kg nädalas. Kaalu langust saan tõesti öelda ainult viimaste nädalate kohta, kuna enne ei kaalunud. Liikuma hakkasin veebruari algusest. Ja toitunud olen ” lahjalt ” alati. Kuid see süsikate vähesus sai alguse 10 aastat tagasi tehtud kollektiivsest lolluses aka Atkinsist( mingit karjuvat vajadust selle järele polnud). Peale seda teatud asjad ei maitse. Kuid ka enne murdu oli põhitoit kõik muu peale kartuli, maiustuste, magustatud jookide jne kahjuliku kraami. Mitte sihilikult, vaid ei isutanud. Sattus väga palav suvi ja ei suutnud midagi muud süüa.
Hirmu tekitabki nö. alatoitumus ja liigne langus, kuna ma ei jõua iseseisvalt end piisavlt vajalike treeningutega koormata, ilma et nahk rippu jääks.
mai 8, 2013 at 3:41 p.l. #342499Marxengel
MemberHirmu tekitabki nö. alatoitumus ja liigne langus, kuna ma ei jõua iseseisvalt end piisavlt vajalike treeningutega koormata, ilma et nahk rippu jääks.
Pikkus 172 cm, kaal 84, vanus 37a, naine. – selliste lähteandmetega ei ole tükk aega alatoitumust karta. “Liigne langus” ära enam sellist nalja tee:)
Ma olen mees 179 cm 75-77 kg. Got it? Liiguta õigeid asju ja saa kaal normi. Siis vaata mis edasi saab. Ju on menüü mingis osas sulle sobimatu. Katsetama enam kiudainete, aedviljadega.
mai 8, 2013 at 3:47 p.l. #342500lollobella
MemberPikkus 172 cm, kaal 84, vanus 37a, naine. – selliste lähteandmetega ei ole tükk aega alatoitumust karta. “Liigne langus” ära enam sellist nalja tee:)
Ma olen mees 179 cm 75-77 kg. Got it? Liiguta õigeid asju ja saa kaal normi. Siis vaata mis edasi saab. Ju on menüü mingis osas sulle sobimatu. Katsetama enam kiudainete, aedviljadega.
Haa mees, ma olen hetkel ülekaaluline ju, selge see
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Liigse languse all pean seda silmas, et kaal langeb liig kiirelt ja nahk jääb rippu ju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niuuniuuuu.. selle pärast ulungi siin ju.Kg osas langus pole liigne, minna maad küll ja veel ja ei põe üldse su nähvakat sel teemal:) Mu norm kaal enne lateraalset oli 55, ponimajesh ? On ju põhjust ulguda. Maitaha olla nagu nahkhiir, et lehvitan sulle tuule alla on nö. tiibadega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2013 at 3:54 p.l. #342501SKG
MemberHakka sooma energiarikkamaid toite kui on puudus. Kahtlaselt vahe rasvu tundub praeguses menyys. Selle arvelt saab juba kovasti kaloraazi suurendada.
mai 8, 2013 at 3:58 p.l. #342503lollobella
MemberHakka sooma energiarikkamaid toite kui on puudus. Kahtlaselt vahe rasvu tundub praeguses menyys. Selle arvelt saab juba kovasti kaloraazi suurendada.
Aitäh, kuid lisada mida? Hapukoor on, kodujuust, kala, või, juust . Olen vist midagi unustanud. Kuid mõistan su märkust, et mul menüüs suur kogus valku, aga rasvaga kehvad lood.
Samas mingit praetoitu ei tahaks ka. Sry nooh, totaalne lamp sel teemal hetkel, muidu poleks siia ju kasutajat teinud.
See sama rasvane jäätis, mis eespool mainisin, 2 ampsu ja külmikusse tagasi. No ei taha, kohe mitte ei taha. Kookosrasva ka ei hakka õgima ju, pähkleid ka söön. Samas iga päev pakk süüa oleks ka absurd, üle viskab ju.
mai 8, 2013 at 4:07 p.l. #342504lkv
MemberTee endale põhitõed selgeks – http://www.toitumine.ee/
mai 8, 2013 at 4:14 p.l. #342505lollobella
MemberTee endale põhitõed selgeks – http://www.toitumine.ee/
Suhkrust räägid?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.