Toitumiskava lihasmassi kasvatamise eesmärgil
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust juurde » Toitumiskava lihasmassi kasvatamise eesmärgil
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 12 years, 9 months tagasi by
trostberg.
-
AutorPostitused
-
aprill 18, 2013 at 9:03 e.l. #24841
Gympans
MemberTervist! Tekkis mõte küsida, mida arvavad siinsed foorumilugejad-spetsialistid mu toitumiskavast. Endast lähemalt: olen 20. aastane noormees, 188 cm, 88 kilo. Nädalas tuleb neli jõusaalitrenni ning 1-2 aeroobset (30 minutit jooksulindil kiirkõnd/sörk vaheldumisi). Elan hetkel Austraalias. Töö on küllaltki füüsiline, päevast päeva saab ringi möllatud betoonpostide-paneelidega, mis igaüks kaalub 60-100 kilo. Neid siis tassitakse kahekesi. Toitumiskava järgmine (kõik kogused toorainena kaalutult):
5.15
60 g kaerahelbeid, 4 muna, 1 õun, glutamiin ja BCAA
9.00
Tavaliselt siin maal müüdav Up&Go jook, mis sisaldab 25 g valku ja 28 g süsivesikuid
12.00
70 g tatraputru, 200-250 g kana, tomat-kurk
15.30 (enne trenni)
200 g tuunikalakonservi, 1 õun või pirn, glutamiin ja BCAA
17.30-18.30 trenn, peale mida valgukoks (30 grammi valku, glutamiin ja BCAA)
20.00
200-250 g kana, tomat-kurk
Enne magamaminekut
Peotäis pähkleid, 1 õun
Lisaks tarvitan veel magneesiumi, kalamaksaõli ning C-vitamiini. Päevas joon ligi 4 liitrit vett.
Plaanin asendada Enne magamaminekut eine kaseiiniga (ca 25g).
Kuidas tundub selline toitumine? Mida muuta, mida mitte?
Treening kava kaheks jaotatud, esmaspäev ja neljapäev rind, selg, biitseps; teisipäev ja reede jalg, õlg, triitseps.
Tervitades kaugelt maalt,
Keijo
aprill 18, 2013 at 10:44 e.l. #341081OldMan
MemberLihasmassi kasvatamiseks pead sööma kindlasti rohkem ja aeroobse vast ikka ära jätma.
aprill 18, 2013 at 12:30 p.l. #341084Marxengel
MemberLubage muheleda, mis soovitus see nüüd oli “aeroobse ära jätma”. Kord-paar nädalas 30 min lonkivat sörki lindil ei ole küll mingi eriline aeroobne. Mida ära jätta, seda enam. Samas see töö on juba nii palju energiakulumahukas, et ise ei jõuakski mingit lisa’trenni’ teha vist. Rasva nagu ei olekski menüüs..Õhtul süsivesikuid ka mitte.. ja taastud hästi? Imeloom.
aprill 18, 2013 at 12:44 p.l. #341085htilga
MemberLihasmassi kasvatamiseks pead sööma kindlasti rohkem ja aeroobse vast ikka ära jätma.
http://www.treenitargalt.ee/vastupidavustreening-ja-miks-see-on-kasulik/
aprill 18, 2013 at 12:47 p.l. #341087OldMan
MemberVõtab ennastki naerma, kuidas paika pannakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Novot , siinkohal tuleb mängu lugemisoskus, algul vaatasin, et teeb 3 aeroobset trenni ja nädalas 4 jõusaali trenni, siis puhkamiseks aega poleks jäänud. Siinkohal oli minu viga.Hea artikkel. http://forum.bonsuna.com/uudisedartiklid-uudised-ja-artiklid-nii-meilt-kui-mujalt/kehaehitaja-toitumine/
aprill 18, 2013 at 1:37 p.l. #341092Gympans
MemberMida ja millal lisada rasvade saamise eesmärgiks? Süsivesikuid söön päeva esimeses pooles, tööl olles, kui on suurem liikumine.
aprill 18, 2013 at 1:56 p.l. #341093ROtter
MemberWeight training performance is limited by low muscle glycogen levels.
aprill 19, 2013 at 9:35 e.l. #339860Gympans
MemberTuleb siis välja, et selle kavaga kaotaksin pigem rasva, kui kasvataksin lihast juurde?
mai 5, 2013 at 8:09 e.l. #342194trostberg
Member88kg ja tahad juurde saada? See on korralik kaal ju. Kas kõik on ikka lihas su kehas, ribid paistavad kui käe üles tõstad? Veresooned on väljas? Ma arvan et selle 88kg hulgas on suht mitmed kilod rasva hoopis
Mina kaalun enamvähem sama pikkuse juures sinust 5kg vähem ja ma ei ütleks et ma oleks väga kuiva lihasmassiga
Suur pekihunnik ei paista äge ja mehelik välja. Sportlik ja läbitöötatud keha on hoopis see mis on imetlusväärne. Ära vaata kaalunumbrit vaid seda kuidas sa välja näed. Rohkem kaaluda ei tähenda et sa näeks seejärel parem või kapim välja. Vastupidi tegelt. Kui sul kaal madalal ja on vähe rasva, siis paistavad su lihased suuremad ja nad on selgemini nähtavad
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.