efektiivne trenn algajale
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 12 years, 11 months tagasi by
JungaTroll.
-
AutorPostitused
-
veebruar 14, 2013 at 5:36 p.l. #24815
aassu
MemberMinu jutt vist täitsa tavaline ja tüüpiline eesti naise jutt : Tahaks suveks saledaks saada! … Aga peale ohkimise olen ma nõus ka selle nimel vaeva nägema. ehk siis peale toitumise mis trenni soovitate ? ja ehk mingit fat burnerit ka ?kahjuks ei jaga sellest midagi aga soov ennast vormi ajada on suur.. Jalgadega aga suurim mure , ma ei hakka midagi geenide süüks ajama aga no mul eluaeg alakehaga probleeme old. Tselluliit ja jalad pole üldse trimmis. Pigem kõndides lödiseb
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See suvi tahaks aga oma pisipoja kõrval rannas hea ka välja näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaal : 67kg .Pikkus:166cm
Ette tänades!!!
veebruar 14, 2013 at 5:57 p.l. #336792aassu
Memberhttp://kirss.net/index.php/lugemist/dieediklubi/kaalulangetamise-abc/item/3810-v%C3%B5ta-kaalust-alla-koos-ashley-bordeniga-k%C3%B5igest-14-p%C3%A4evaga olge hea ja jagage sellise kava kohta muljeid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2013 at 6:37 p.l. #336800Kang08
MemberTore et oled motiveeritud ennast käsile võtma aga….ikkagi nr.1 murelaps trenn ja nr 2 lisandid….kõige alusest toitumisest libised sujuvalt üle.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trenni koha pealt kui oled algaja ,siis igasugune liigutamine tuleb kasuks.Tuleb kätte saada rutiin teha trenni ja sealt hakkab kõik juba laabuma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2013 at 7:57 p.l. #336809martinkink
MemberEga seal jah midagi erilist ei ole. Toitumine paika ja tõesti rutinne trenn. Kõige rohkem soovitaks ma ujumist, see on lihastele, liigestele ja rasvadele kõige mugavam.
Jalgadele soovitaks kükkimist, mis teeb tselluliidist jalgadest ilusa pringi rannapepu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2013 at 12:06 p.l. #336823JungaTroll
Memberhttp://kirss.net/ind…14-p%C3%A4evaga olge hea ja jagage sellise kava kohta muljeid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Andke andeks, kuid ei suuda mitte sarkastiline olla. Jooksmine, vms. kiire liikumine seal trenniplaanis – ok. Kuid mis mõju võiks olla 40 kükil või 40 korda käte liigutamisel praktiliselt veepudeli raskusega? Praktiliselt mitte mingit.
Kuid samas aiman – see peabki ehk näima sellisena, mille kohta igaüks ütleks – “jah, seda ma suudan küll kahe nädala jooksul teha”. Mingi mõju tuleb siin ehk sellest 30×2 min jooksust ja harjutused on ehk pigem psühholoogilise mõjuga. Et siis kahe nädala pärast tasapisi hakata tegema asju, mis rohkem harjutuste moodi välja näevad.
Suveks on 6-7kg alla võtmine hetkel üpris reaalne. Aga kui liikumine piirdub 1 tunniga kokku päevas, siis seda enam tuleb toitumine käsile võtta.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.