Metsikud söögiisud
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Metsikud söögiisud
Tagged: KXeBST
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 12 years, 11 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
märts 7, 2013 at 3:14 p.l. #24802
Anonüümne
GuestTere!
Ma püüan praegu olla nn dieedil ja süüa korralikult. No 4-5 korda söön päeva jooksul ja portsionid ei ole ka suured, kuid alati jääb kõht suhteliselt tühjaks ja jalad ristis ootan uut söögikorda. Elan hetkel Eestist väljaspool, aga kuidas kohalikud, eksootilised puuviljad mu kehakaalule mõjuda võivad? Ja põhisöögikordadel söön tavaliselt natukene kohalikke nuudleid või ca 200g valget riisi (valikuvõimalus on kitsas) – lisadeks on liha ja veidi juurvilju
Kõige hullem on õhtusöögiga, kui söön kanakoiva ja salati ning seoses ilmaga joon ka palju vett. Igal õhtul lihtsalt jääb kõht tühjaks.
Trenni teen 4-6 korda nädalas
Mees, 20ndates eluaastates
märts 7, 2013 at 3:23 p.l. #338183Invention
MemberSööd sa oma vajaliku päevase kalorinormi ikka täis?
märts 7, 2013 at 4:57 p.l. #338197Archangel
MemberTere!
Ma püüan praegu olla nn dieedil ja süüa korralikult. No 4-5 korda söön päeva jooksul ja portsionid ei ole ka suured, kuid alati jääb kõht suhteliselt tühjaks ja jalad ristis ootan uut söögikorda. Elan hetkel Eestist väljaspool, aga kuidas kohalikud, eksootilised puuviljad mu kehakaalule mõjuda võivad? Ja põhisöögikordadel söön tavaliselt natukene kohalikke nuudleid või ca 200g valget riisi (valikuvõimalus on kitsas) – lisadeks on liha ja veidi juurvilju
Kõige hullem on õhtusöögiga, kui söön kanakoiva ja salati ning seoses ilmaga joon ka palju vett. Igal õhtul lihtsalt jääb kõht tühjaks.
Trenni teen 4-6 korda nädalas
Mees, 20ndates eluaastates
Ütle jah, kas kaloraaž on sobiv. Kui on siis muuda toitumiste arvu, või koguseid olenevalt mis toidukord, muuda toidukordade aega vms. Mis sobib ühele ei pruugi sobida teisele. Katseta.
Ma söön näiteks hetkel 2x päevas. Ja mõlemad eined on sellised, et võtab ähkima paariks tunniks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – 6x päevas süües oli kogu aeg selline tunne, et miski närib seestpoolt kõhtu ja vähe kehva oli olla. Muidugi minu jaoks algab esimene päeva toidukord alles kella 3 paiku päeval, ärkan kell 6 hommikul. Aga ega mul hommikuti isu polegi, seega on kõik bueno.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seega ma eelistan 9h ilma toiduta, siis 9h toiduga. Keha on harjunud, nälg on hommikuti minimaalne, vahest veidi kõht koriseb aga üldiselt pole probleem. Teen sel ajal tööd niikuinii ja toidule mõtlemiseks ei olegi aega. Pärast tööd on aga hea lõõgastuda ja õgida.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2013 at 5:02 p.l. #338198Kristjan-Johannes Konsap
MemberVõi sööb liiga vähe rasvu.
märts 7, 2013 at 6:15 p.l. #338214martinkink
MemberKui liiga soolast või liiga magusat süüa pidi ka rohkem söögiisu tekitama. Peab sööma nn “neutraalseid” juurvilju. See pidi ühtlustama magususe ja soolasuse piiri.
Lükka aga rohkem juurvilju sisse, need ei ole ka nii süsivesikute rikkad, et pead kartma “rasvumise” pärast.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.