Motivatsioon
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Motivatsioon
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
mai 12, 2013 at 8:20 e.l. #24800
Anonüümne
GuestTere!
Kuidas keegi end siis motiveerituna hoiab? Ise juba mõnda aega nonstop trenni teinud, kuid viimasel ajal tuju kadunud vms.
mai 12, 2013 at 6:04 p.l. #342875jrx
MemberOijah. Mis on motivatsioon?
Äkki otsid spunki?
(vabandust – motivatsioonikoolitusi ja spordist motivatsiooni kontekstis ja muidu räägin erialaselt väga palju. Loodan, et mul on ühel hetkel mahti sellest korralik blogipostitus teha)
mai 13, 2013 at 9:28 e.l. #342917eesti mees
MemberMa ei tea kas ma defineerin asja õieti aga mind motiveerib hea enesetunne . Peale trenni on kohe selline eriline tunne kehas. Õigem oleks öelda vist ajus, lihased on väsinud aga pea on kuidagi selge.
mai 13, 2013 at 10:06 e.l. #342918jorsik
MemberLase mõne atraktiivsel vastassoo esindajal öelda endale, et sa oled paks ja vormist väljas, vaata kuidas mott tõuseb kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2013 at 10:26 e.l. #342921gmaster
MemberMa ei tea kas ma defineerin asja õieti aga mind motiveerib hea enesetunne . Peale trenni on kohe selline eriline tunne kehas. Õigem oleks öelda vist ajus, lihased on väsinud aga pea on kuidagi selge.
See on hea motivatsioon, kui on selline kaif treeningust, mitte kohustusetunne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2013 at 12:47 p.l. #342923jrx
Sa teed trenni, sest sa tead, et sul on pärast trenni hea olla.
PUNKT
Milleks siin mõiste MOTIVATSIOON?
Me tahame teha / saada asju, mis meile meeldivad ja / või mida me peame tähtsaks ja / või väärtuslikuks.
Ehk siis – teatud tegevustest teatud viisil mõtlemine võimaldab meil neid tegevusi algatada.
Kas mõtlemine on motivatsioon?
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.