kui palju võib süüa kesise trenniga
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » kui palju võib süüa kesise trenniga
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 12 years, 11 months tagasi by
kasekene.
-
AutorPostitused
-
veebruar 10, 2013 at 2:51 p.l. #24791
kasekene
MemberTere! olen 165 pikk ja kaalun 49 kg ning minu bav on ca. 1300, tahtsin küsida, et kui ma söön päevas selle täis, kas siis pigem kaal tõuseb/langeb/seisab? sest trenni teen ma umbes 3 korda nädalas, mitte väga intensiivselt, rohkem selline 20min jooksu ja hommikuvõimlemine iga hommik. Kaalu otseselt alla ei tahaks, aga juurde ka võtta ei taha… Sobiks selline kuldne kesktee, mis oleks tervislik ja säilitaks kaalu. kui palju mul siis päevas ikkagi lubatud süüa on? siiamaani olen ma söönud alla 1000 ja kaal langeb ja kõht jääb tühjaks.. ei taha nagu näljutada ka ennast, aga hirm juurdevõtmise ees on kui rohkem söön. Trenni ei saa ka eriti kodus teha, ainult võimelda ja joosta ja suure luume/vihmaga ikka jooksma ei kisu kah väga
.veebruar 10, 2013 at 2:56 p.l. #314097htilga
MemberTere! olen 165 pikk ja kaalun 49 kg ning minu bav on ca. 1300, tahtsin küsida, et kui ma söön päevas selle täis, kas siis pigem kaal tõuseb/langeb/seisab?
Kindlasti langeb.
Toitumist vastavalt vajadusele saad jälgida näiteks siin – http://tap.nutridata.ee/
veebruar 10, 2013 at 2:59 p.l. #313927Archangel
MemberSobiv kaloraaž oleks pigem sinna 1800kcal kanti, mitte alla tuhande nagu sa seni teinud oled.
veebruar 10, 2013 at 3:15 p.l. #313783kasekene
MemberKas see liiga palju pole ja kas kaal tõusma ei hakka nii palju süües, kui igapäevaselt trenni ei tee? Tundub kuidagi jõle palju selle 1000kcal võrreldes..
veebruar 10, 2013 at 6:25 p.l. #311462Kang08
MemberNo kui sa ise väidad et kõht jääb tühjaks 1000 juures,siis on ilmselgelt vähe.Ära karda süüa,kui nälga tunned on toitumises ilmselgelt midagi valesti.
veebruar 11, 2013 at 3:03 e.l. #335827AlanBStard
Moderatorkui nälga tunned on toitumises ilmselgelt midagi valesti.
Nonoh, seda küll väita ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Konkreetsel juhul muidugi on nii 1000 kui 1300 kcal Kasekesele vähe aga üldiselt on enamikul inimestest kontrollmehhanismid kaalu/rasvavaru alandamise vastu aga mitte selle tõusu vastu ja kui korra tõusnud rasvaprotsenti uuesti alandama hakata, punnib organism vastu sest ta stabiliseerub hea meelega kõrgema rasvaprotsendi juures.
Kogu evolutsioon on eelistanud rasvavarumist. Isegi C-vitamiini sünteesiraja katkiminek 48 mln a tagasi oli soodne mutatsioon ilmselt tänu sellele et aitas rasva varuda. Meie oleme kõik selle rasvavarujast mutandi järglased
veebruar 11, 2013 at 5:47 e.l. #335871Kang08
MemberNonoh, seda küll väita ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Konkreetsel juhul muidugi on nii 1000 kui 1300 kcal Kasekesele vähe aga üldiselt on enamikul inimestest kontrollmehhanismid kaalu/rasvavaru alandamise vastu aga mitte selle tõusu vastu ja kui korra tõusnud rasvaprotsenti uuesti alandama hakata, punnib organism vastu sest ta stabiliseerub hea meelega kõrgema rasvaprotsendi juures.
Ma mõtlesingi pigem Kasekese juhtumit,kus ta soovib kaalu hoida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2013 at 7:16 p.l. #338131kasekene
MemberVõtsin antud nõu kuulda ning hakkasin rohkem sööma. Sõin ca 1600-1700 kalorit, aga mis juhtus oli kaalutõus.. Nüüd olen jälle kimpus omadega, sest kui saangi jälle kaalu tagasi sinna, kus enne oli, siis kuidas ikkagi hoida seda?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.