Toidulisandite kasutamine jõusaalitreeningus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Toidulisandite kasutamine jõusaalitreeningus
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 12 years, 7 months tagasi by
skyhigh.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 26, 2013 at 12:51 p.l. #24735
skyhigh
MemberTere !
Oleks vaja, et te vastaksite allolevale küsimustiku küsimustele, selleks läheb aega max 2 minutit, palun leidke see aeg ja vastake nii täpselt kui võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Milleks?
Kirjutan uurimistööd toidulisandite kohta ja oleks vaja informatsiooni millised toimed ja mõjud/kõrvalmõjud teatud ainetega on. Kõik soovitused ja parandused on ka teretulnud.
Miks ei kasuta foorumi küsitlus varianti?
Kuna pärast on vaja küsitlusest graafikuid ja analüüsi teha, siis ei saa (või on raskendatud) foorumi küsitlusega seda läbi viia.
Link :
https://docs.google….XhIRmc6MQ#gid=0
Kui saad, võid sõbrale ka saata !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ette tänades, Siim.
jaanuar 26, 2013 at 1:01 p.l. #335884htilga
MemberVastatud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Märkuseks lisaks seda, et oleks võinud toidulisandite valiku paremini läbi mõelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 26, 2013 at 1:03 p.l. #335885maleva
MemberVastatud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Märkuseks lisaks seda, et oleks võinud toidulisandite valiku paremini läbi mõelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Terve küsitluse oleks võinud paremini läbi mõelda. Kuidagi väga poolik oli.
jaanuar 26, 2013 at 1:55 p.l. #335887skyhigh
MemberVõite täpsemalt öelda ka mida muuta jms, saakski täiustada. Kõik info on oodatud!
Aitäh vastamast muidu !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 26, 2013 at 2:10 p.l. #335890martinkink
Member5. Küsimus nt.
Toidulisandeid on ju veel igasugused vitamiinid, kalamaksaõlid, aminohapped jne.
Kas pärast oleks võimalik, et sa tulemused ka siia äkki avalikustaks, saaks ka teada, mis kõige populaarsem “toidulisand” on ja üldse mingit lõppkokkuvõtet?
jaanuar 26, 2013 at 2:43 p.l. #335893skyhigh
Member5. Küsimus nt.
Toidulisandeid on ju veel igasugused vitamiinid, kalamaksaõlid, aminohapped jne.
Kas pärast oleks võimalik, et sa tulemused ka siia äkki avalikustaks, saaks ka teada, mis kõige populaarsem “toidulisand” on ja üldse mingit lõppkokkuvõtet?
Aitäh martinkink !
Kokkuvõtte võin muidugi teha, peangi tegema uurimistöö jaoks niikuinii, niiet siia pole probleem postitada kui valmis saab, kuid sellega läheb ikka aega veidi.
jaanuar 26, 2013 at 2:51 p.l. #335894martinkink
MemberSuurepärane, jääme ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2013 at 12:12 p.l. #346166skyhigh
MemberTere
Asi läks ikka suhteliselt pikale ja oleks saanud ka tegelikult varem postitada, kuid parem hilja kui mitte kunagi.
Võin ka paranduste/lisade jaoks saata postkasti wordi dokumendi, kus asju saab redigeerida. Tahaks, et asjast oleks kasu ka niiet laske tulla.
Kui kedagi huvitab, siis hindeks sain 3+, kuna asi hilines minu poolt, oli palju parandusi vaja teha viimasel hetkel jms.
http://www.upload.ee/files/3434355/TOIDULISANDID.pdf.html
Lisaks võin öelda, et kõiki küsimusi ma ei pannud uurimistöösse.
Täname !
juuli 9, 2013 at 3:06 p.l. #346188Marxengel
Member” Toidulisandid ei ole tavatoidu korvajad, vaid on mõeldud täiendama toiduvalikut, et säilitada tervist, tõsta tervisekvaliteeti ning head enesetunnet, ”
Kui sooviks väga täpne väljenduses olla, ma nii kategooriline ei oleks, kuna toidulisandiga on võimalik ka tavatoitu ‘korvata’, asendada. Kas see pikajaliselt ja täies mahus mõistlik on, vaevalt, aga tepreetiliselt saab seda teha.
Ma kogu tööd lugema ei hakka (silmadest on kahju) aga olen kindel, et see on vormistatud sisuliselt siiski piisavalt lohakalt ja pealiskaudselt – nagu enamik tänapäeva lõputöösid. Ka doktorikraade saab imelikke statistilisi tabeleid vorpides tänapäeval. Loomingulisus ei tundu üldse oluline olevat kui pürid teadusesse ..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuiv.juuli 9, 2013 at 3:37 p.l. #346190Low Protein Forever
MemberLoomingulisust võiks olla jah. Et öelda, et mida siis uut avastati või teada saadi. Näiteks lõppsõna hetkel algab seal lausega, et “ma olen trenni teinud alates …. ja…”, aga peaks algama lausega “uuringuga avastasime, et ….”.
Aga loomingulisust jms asju ei nõuaks ma kuni doktori kraadini siiski, doktorid las teevad uusi avastasi ja asju, noored aga las refereerivad niisama ja harjutavad õiget formaati.
juuli 10, 2013 at 10:49 e.l. #346239skyhigh
MemberTänud tagasiside eest !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.