Peenike keha, paksud jalad
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Peenike keha, paksud jalad
- This topic has 11 replies, 11 voices, and was last updated 8 years, 9 months tagasi by
JanaR3.
-
AutorPostitused
-
detsember 15, 2012 at 3:49 p.l. #24591
Anonüümne
GuestTere
Probleem:
Ülemine keha on mul suht peenikene, aga jalad(reied,sääred) on suht paksud.
Kuidas ma saaksin peenemaid reisi ja sääri? Sääred tunduvad olevad vist natukene rasvased ma arvan, ning reied on lihtsalt suured.
Milline oleks kiireim lahendus sellele? Kindlasti ei taha ma jalgu musklisse. Tahan lihtsalt peenikesi jalgu.
Paluks mitte öelda ,et kellele neid peenikesi jalgu läheb vaja, ning ütlen ka seda ,et ma ei hakka ennast näljutama.
Homsest hakkan proovima programmi mis peaks toimima, aga eks paistab kas toimib või mitte. Ehk siis midagi sellist ,et söön 6 korda päevas väheke, 3 suure korra asemel. Ehk siis ainevahetus oleks kiire, joon palju rohelist teed jne, see pidi vast aitama ma arvan. Eks paistab siis.
Jah, kuidas oleks võimalik saada peenikesi jalgu kiiresti.
detsember 15, 2012 at 4:59 p.l. #332435kassu64
MemberIse küsin, ise vastan ?
detsember 15, 2012 at 5:38 p.l. #332438jrx
MemberMa olen ka selline. Väga pole midagi teha.
detsember 15, 2012 at 6:46 p.l. #332456vend vähk
Moderatordetsember 15, 2012 at 7:06 p.l. #332464Archangel
MemberTere
Probleem:
Ülemine keha on mul suht peenikene, aga jalad(reied,sääred) on suht paksud.
Kuidas ma saaksin peenemaid reisi ja sääri? Sääred tunduvad olevad vist natukene rasvased ma arvan, ning reied on lihtsalt suured.
Milline oleks kiireim lahendus sellele? Kindlasti ei taha ma jalgu musklisse. Tahan lihtsalt peenikesi jalgu.
Paluks mitte öelda ,et kellele neid peenikesi jalgu läheb vaja, ning ütlen ka seda ,et ma ei hakka ennast näljutama.
Homsest hakkan proovima programmi mis peaks toimima, aga eks paistab kas toimib või mitte. Ehk siis midagi sellist ,et söön 6 korda päevas väheke, 3 suure korra asemel. Ehk siis ainevahetus oleks kiire, joon palju rohelist teed jne, see pidi vast aitama ma arvan. Eks paistab siis.
Jah, kuidas oleks võimalik saada peenikesi jalgu kiiresti.
Ainevahetust toidukordade arvuga ei mõjuta. Rohelise tee mõju on ka äärmiselt pisike.
Tahad rohkem kaloreid põletada liiguta neid pekiseid jalgu. Hakka jooksmas käima, rattaga sõitma, ujumas või üleüldse suht ükskõik mida tegema, mis kaloraaži negatiivi viiks. Küll ajapikku saad endale need ihaldatud kõhnad jalad, koos veelgi kõhnema ülakehaga. Edu.
detsember 16, 2012 at 11:03 e.l. #332512Rambo vend
MemberÜks külaline just lõpetas sarnase teema, sina ise uuesti või? Või mingi üleüldine trend hetkel?
detsember 16, 2012 at 11:22 e.l. #332513Sarge
MemberTreeni ülakeha suuremaks, siis tunduvad jalad väiksemad.
detsember 16, 2012 at 1:08 p.l. #332524IVARK
MemberTeinekord tasuks tõesti otsingut kasutada ja selleks sobib nüüd juba sõna “peenised jalad/peenike jalg/peenike/peen jne.”, sest tundub, et on tekkinud mingi peenikeste jalgade meeste kogudus. Peate kokku hoidma rohkem, saate kogemusi jagada. Mõnel töötab kuuajane arvutikuur hästi, teisel jälle regulaarne maratoni läbimine, meetodid on erinevad. Vahe on selles, et kui süüa armastad, siis pead ilmselt maratoni valima.
detsember 18, 2012 at 12:08 p.l. #332730AlanBStard
ModeratorMa arvan et see jalgade jämedus, kui tegu pole lihaste vaid rasvaga sh lihastevahelise rasvaga, sõltub östrogeenist ja progesteroonist.
veebruar 9, 2017 at 8:19 p.l. #390373Anonüümne
GuestMul on mure. Ma olen 17 aastane tüdruk ning mul on suured reied aga peenike piht. Ma käin sõudmis trennis korra nädalas ja sellest mu küsimus. Kas sõudmistrenn teeb jalad paksuks või pigem on mul lihtsalt pekised jalad millega tuleb eraldi tegeleda?
märts 11, 2017 at 7:59 e.l. #390639SiimMe
MemberJooksuga tasub tegeleda, sellega saad peenikesed jalad või jalutada.
Tasuks toitumine ülevaadata.
mai 8, 2017 at 8:22 p.l. #391554JanaR3
MemberOlin aastaid tagasi sama murega. Siis hakkasin tegelema pikamaajooksuga ning oluliselt vähem tarbima süsivesikuid. Paar kuud higistamist ja tulemused hakkasid paistma. Nüüd püüan nädalas vähemalt 3 korda trenni teha (peamiselt aeroobne) ja olen jalgadega rahul
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.