kui
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kui
- This topic has 7 replies, 3 voices, and was last updated 21 years, 9 months tagasi by
punamtsike.
-
AutorPostitused
-
mai 14, 2004 at 12:33 p.l. #2459
kuku
Memberkui tõhusad need VIAREDINi tooted on . on siinolijatel kogemusi . oleks vaja 10-13 kg minema visata . mul tõesti ei ole sellist vaba aega , et minna trenni
mai 14, 2004 at 12:51 p.l. #38596M.M.
MemberKui trenni pole aega minna, siis ongi just üks võimalus süüa neid VIAREDINi tooteid. Kui neid tarbid siis võid vabalt kaalulangetamiseks kõrvale süüa kõike head ja paremat. Trenni asendamiseks on parim moodus selline : pane kampsun selga ja istu kamina ees ning vähemalt pool tundi ning rasv hakkabki põlema nagu võlu väel aga arvatavasti koos kampsuniga. Ja ongi 10-13 kilo põlenud nagu niuhti. Olge loomingulisemad.
mai 14, 2004 at 1:00 p.l. #38597kuku
Memberära haugu ,…jne
mai 14, 2004 at 1:10 p.l. #38598M.M.
MemberMõtle nüüd ise. Kui see nii oleks siis oleks kõik meil saledad. Ei tee need tooted mingit imet kui ei kaasne treening ja õige toitumine. Pool tundi leiab igaüks aega nt. jooksmas käia. Pigem tahad juba hetkel kergema vastupanu teed minna. Sellise suhtumisega vaibub su motivatsioon kiiresti.
mai 14, 2004 at 1:54 p.l. #38599kuku
Memberkallis inimene ,ma tean ,et on naisi kes jõuavad igale poole ,ka pereinimesi , tõusen kell 6 ,minu tööpaev hakkab kell 8 nagu kõigil .enne seda lapsed lasteaeda ,tööpäev lõppeb 18, siis jooksen kahele lapsele järgi , poering ,lapsed käekõrval ja 2 kotti jõuan koju 19.30,hakkan süüa tegema , sest isane kes astub tuppa ainult autovõtmed pihus 17.00 ja ootab millal taldrik ninaette pannakse.kui söök tehtud ,nõud pestud jne on kell 22- 22.30 .eks sellest ka minu vale toitumis resiim. ma ei lähe kergemale teele ,mul tõesti ei ole seda vaba aega . aga ma ei peagi ennast õigustama ,tahtsin lihtsalt teada teiste arvamust kuna tööjuures oli sellest juttu . olen momendil lapsega haiguslehel ja mõtlesin ,et saan positiivseid vastuseid kuid eksisin . olen esmakasutaja amazones ja pettunud,kahju.mul pole just tihti võimalus internetis kolada
mai 14, 2004 at 3:10 p.l. #38600M.M.
MemberÄra nüüd solvu. Siin on kõik abivalmis vastama. See on nii pikk jutt ja kui sa natuke otsid vanu foorume ja arttikleid siis saad vastuseid küll. Kihvt mees sul. Tuleb siis muuta elu-olu korda, kui mees koju tuleb siis tegeleb ise lastega tunnike ja ongi kõik. Algul karjub natuke aega küll ära harjub. Ise ju oled lasknud endale pähe astuda.
mai 14, 2004 at 3:17 p.l. #38601kuku
Memberselles viimases on sul õigus
mai 14, 2004 at 3:47 p.l. #38602punamtsike
Memberküsi kadrilt. menüü ja sealt foorum ning sealt küsi kadrilt. ma arvan et ta soovitab sulle pigem L-Karnitiini. kui sa füüsiliselt aktiivne oled – käid palju jala, shoppad, liigud, toimetad siis võid ju ilma treeninguta kah proovida. muidugi toitumise kohendamisest ikka ei pääse. aga jah imerohtudega tegemist pole ja 10-13 kg minema viskamisest ei sa juttugi olla. isegi karmilt diietival ja tugevalt treenival tegelasel. sõna otseses mõttes minema visata saab vist küll ainult kirurgiliseoperatsiooniga.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.