Skip to main content

küsimus asjatundjatele

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » küsimus asjatundjatele

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Jan
    Member

teada on, et kui lihast tahad suurendada,siis on vaja trenni kõrvalt ka korralikult valku süüa mis on loomulikult kallis.väikesed arvutused näitavad,et 1,8kg valgust mis maksab pea 500 krooni jätkub u.3 nädalaks.Selge on ka see,et sellest ühest valgu kotist midagi juurde ju ei tule.Küsimus ise selline:Mitu sellist kotitäit valku üldse alla tuleks neelata,et mõju ka silmale märgatav oleks? Loomulikult sellekõrvalt ka korralikult trenni tehes.Aastaringselt ma seda süüa ei saa, sest majanduslik seis ei luba.Trenni olen teind 1,5 aastat.kreatiini olen tarbind,aga mitte valku.Palun teiepoolseid soovitusi…ette tänades

VDO
    Member

Ega kogu meie päevasest valguvajadusest ei kata ju valgupulbrid. Enamuse oma valgust saame kätte ikkagi tavatoidust, valgupulbrid on selle jaoks, kui söömiseks pole aega. Samuti on seda vaja siis, kui tavatoidust on raske oma valgukogust kätte saada (2g per keha kg). Enamasti ajavad algajad läbi ilma valgupulbriteta, kuid adasijõudes hakatakse seda tarbima 1x päevas, harilikult pärast trenni.900grammisest pakist peaks jätkuma 25 päevaks, juhul , kui teha sellest 1 toidukord päevas (35g pulbrit, mis annab 30g valku)

Ott Kiivikas
    Member

Kogus on erinev, toon lihtsa näite. Olin eile Planet Spordis treener ja minu juurde tulid erinevatel aegadel kaks klienti, kellele olin kuu aega tagasi soovitanud hakata kasutama tavatoidu juurde valgupulbert Lemon Super. Mõlemad olid kuuga juurde saanud 4-5 kg. kehakaalu samuti väitsid, et jõunäitajad on paremad kui kunagi varem. Selge on see, et mõlemi tavatoitumine oli enne seda paigast ära ja inimeste organismid on erinevad, nii et kõigil ei pruugi sellist effekti tulla, aga kindlasti jaksame me kõvemini treenida. Asi selles, et süsivesikutega taastame me peale trenni energiavarud ja valgust hakkab organism üles ehitama e. taastama lihaseid. Üldjuhul kasutatakse energiajooke või glükoosi peale trenni, kuid sellega taastame ainult energia, samas ei ole lihaste taastumiseks vajalikku valku.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.