Jõusaali asemel jooksma?
- This topic has 18 replies, 14 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
mai 20, 2013 at 3:27 p.l. #24478
Common
MemberSelline lugu siis, et jõusaal on vaikselt ära tüütanud (olen käinud nüüdseks üle 2a.) ja eriti nüüd suvel pole motivatsiooni. Spartas on selline tunne, nagu käiks saunas ja enne kui jõuan trenniga alustada higistan nagu loom, mistõttu võiks väljas trenni teha. Mõtlesin, et võiks hakata vahelduseks hoopis jooksmas käimas, kuid kuidas see mu kehale mõjuks?
Ise kardan millegi pärast kõige rohkem, et tänu sellele hakkab kaal langema ja lihasmass kaduma? Kas see lihtsalt mu loll eelarvamus, või mis on teie kogemused? Samuti, kaua/palju võiks joosta? Nii kuskil 3x nädalas.
Sinna sisse võiks ka pigistada ühe jõusaali päeva, mille jätaks nädalavahetusele, sest siis pole tööst nii väsinud ja ka saalis tundub rahulikm olevat. See päev võiks arvatavasti olla selline kõike hõlmav – rind, selg, õlg, käed jne (jalad jätaks välja, sest need peaksid iseenesest juba jooksmisega vatti saama?)
Soovitusi, kommentaare?
Aitäh.
mai 20, 2013 at 3:33 p.l. #343612Fdvk
MemberJooksmas käid siis hakka juba Väljas kuskil lõuatõmbeid ja rööbaspuul tegema erinevaid harjutusi + lisaks siis 1x nädalas Kükk/tõmme
mai 20, 2013 at 4:01 p.l. #343615gmaster
MemberJooksmine ei asenda jalatreeningut.
mai 20, 2013 at 4:10 p.l. #343616Kang08
MemberJooksmine ei asenda jalatreeningut.
+1
Pigem jäta juba ülakeha ära.Selle saab keharaskusega või raskust juurde aretades ära teha.(lõuatõmbed,kätekõverdused,rööbaspuud)
mai 20, 2013 at 7:11 p.l. #343632eesti mees
MemberKui sa just sprinte ei tee, siis joostes sa jala lihast küll ei treeni. Pikkamaad joostes muudad sa oma jalalihased ja ka kogu keha vastupidavamaks ja energia säästlikumaks, st. lihas vaikselt tihkemaks aga ka saledamaks.
Sprindid ja mäkketõusud on need mis su jalalihased ilusti punnis hoiab.
mai 20, 2013 at 7:19 p.l. #343634mValk
MemberJooksmine on alati kasulik. Ilma jõusaalita peaks lihas jah väiksemaks minema. Kui mõlemat teha, siis peaks lihast ikkagi juurde tulema.
mai 20, 2013 at 7:19 p.l. #343635jrx
MemberAga võta parem mingi spordiala, mis ka iseenses huvitav oleks ja väljakutset pakuks.
mai 21, 2013 at 3:18 p.l. #343661biggereveryday
MemberJooksmine on alati kasulik. Ilma jõusaalita peaks lihas jah väiksemaks minema. Kui mõlemat teha, siis peaks lihast ikkagi juurde tulema.
nii et jõusaal on ainuke võimalus lihast kasvatada? Täitsa huvitav, et kõikide teiste spordialadega tegelejad on sinu arust skeletid… Reaalselt saab ka mujal treenida… Suvel olen ise näiteks rannas treeninud, seal suht palju asju enamasti olemas… Tuleb ainult leida sobiv rand, näha võimalust ja see teoks teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2013 at 3:28 p.l. #343662Samakamees
MemberTeiste spordialade harrastajad jõuavad ka siiski väga tihti saali
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> V’hemalt tõsisemad tegijadmai 22, 2013 at 3:05 p.l. #343708Common
MemberOkei, jala päeva jätan siis ka jõusaali päevale sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga distants, kui pikk see võiks olla?mai 22, 2013 at 3:09 p.l. #343709rait83
MemberMis oleks alternatiiv tavalisele aeroobsele tegevusele ( jooks, ratas, ujumine), et tõsta oma aeroobset võimekust ?
Olen juba mingi 5 a ainult jõudu teinud ja aeroobne on täiesti tahaplaanile jäänud.
Crossfit?
mai 22, 2013 at 3:34 p.l. #343711Sarge
MemberMis oleks alternatiiv tavalisele aeroobsele tegevusele ( jooks, ratas, ujumine), et tõsta oma aeroobset võimekust ?
Olen juba mingi 5 a ainult jõudu teinud ja aeroobne on täiesti tahaplaanile jäänud.
Crossfit?
Kükimaraton?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2013 at 3:43 p.l. #343712rait83
MemberKükimaraton?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei hooli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2013 at 8:26 p.l. #343738toorik
Member+1
Pigem jäta juba ülakeha ära.Selle saab keharaskusega või raskust juurde aretades ära teha.(lõuatõmbed,kätekõverdused,rööbaspuud)
Endal mõnevõrra sarnane probleem. Tegin jõusaaliga suvepuhkuse, kuid käin hetkel õues trenni tegemas. Tartus on näiteks jõe äärde tehtud vahendid treenimiseks. Praegusel ajal on soojenduseks olnud jooksmine ning pärast olen teinud selliseid harjutusi kaks korda nädalas:
1) lõuatõmbed pealthaardega
2) surumine rööbaspuudel
3) kätekõverdused rööbaspuudel
4) palgi ülestõstmine (kes käinud, see teab)
5) “T-kang” selliselt, et ise olen õhus ning tõmbab ennast üles.
6) lõuatõmme althardega
Jalgu treenin vastavalt võimalustele, kuid hetkel on kujunenud kuskil 3x trenni kahe nädala peale. Kõhtu ning alaselga treenin pärast trenni kodus. Sooviks inimestelt uusi ideid, et saaks harjutusi rohkem vahetada.
mai 23, 2013 at 8:56 e.l. #343753jrx
MemberCrossfit ei ole parim aeroobse võimakuse tõstja. Jalgpall võibolla aitaks vms sportmäng, mis kaua kestab?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.