Vajaksin toidu menüüd Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Vajaksin toidu menüüd This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 13 years, 3 months tagasi by htilga. Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) Autor Postitused oktoober 18, 2012 at 7:57 p.l. #24424 GreatxGuardMember Tervist, Olen siin uus ning ma sooviksin kuskilt otsast alustada oma rasva kaotamisega(kõhu pealt). Ma olen otsinud selle kohta infot igaltpoolt, aga kõik need soovitused on nii segased ja kuskilt ma head toidumemüüd ka ei leia. Ehk saab keegi aidata? oktoober 18, 2012 at 8:11 p.l. #327314 TraglMember Siin on sadu selliseid teemasid. Loe neist pool läbi ja saad hulgaliselt õpetust edasi liikumiseks. oktoober 18, 2012 at 8:45 p.l. #327319 htilgaMember Tellides kava saaksid suht konkreetsed soovitused: http://www.fitness.ee/veebitreener ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Autor Postitused Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse