Skip to main content

Probleem

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Probleem

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Bert
    Member

Tere! Täna hommikul juhtus mul selline intsident, et olin vanni toas ja nuuskasin. Nuuskasin kohe päris kõvasti ja siis järsku nagu “plahvatas” midagi… ninast hakkas suures koguses verd voolama, mis ei tahtnud kuidagi kinni jääda! Tükk aega madistasin ika enne, kui kinni jäi. Mis te arvate, kas see on seotud jõusaalis ülepingutamisega? Käin 4x nädalas, ise arvan, et seda ei ole palju ja treeningavad ja toitumised ka kõik paigas.. Aga vanemad ütlesid et ülepingutamine on! Ma ei tea, palun andke nõu! Tänud, Bert

Jann2004
    Member

Mees sul lihsalt lõhkes ninas veresoon,ära selle pärast küll põe.

punamtsike
    Member

seda kas on ülepinge saab teistest faktoritest aru. esmane asi loomuliklt puhkepulss. soovitan hommikuti ärgates mõõta. kui juba pikemat aega ikka mingi 10-15 võrra kõrgem on siis selge et ületrenn. väiksmeaid kõikumis tuleb ikka ette. aga kui pulss korras tulemused aina paranevad enesetunne hea magad hästi jne siis on ju kõik parimas korras. pole nagu enne kuulnud et 1 väikse nina verejooksu järgi ületrenni kindlaks tehakse. teine asi on loomulikult siis kui nina pidevalt tilgub ja kohe üldse kinni ei taha jääda. ja veri ka nagu ei hüübi või paks või vedel ehk imelik ja värk.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.