Taastus pulber
- This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 13 years, 4 months tagasi by
toshiba.
-
AutorPostitused
-
oktoober 3, 2012 at 1:47 p.l. #24251
toshiba
MemberTervist.Olen 19 aastane noormees kes on aasta aega tegelenud võitluskunstiga(poks).Küsimus rahvale oleks et millist taastusjooki kasutada.Olen palju lugend siit foorumist nendest ja on ikka arusaamatuks mõned faktid jäänd.Kas Muscle+ oleks sobilik mulle?
Eesmärk et peale trenni taastaks ja vähe lihase kasvule ka aitaks kaasa väheke.Toitumine enam vähem korras…
Siis veel küsimus Muscle+ kohta.Et kuidas seda tarbida, enamustes kohatades loen välja et peale trenni.Mitu supilusikat pulbrit ma panen 750ml anumasse?. Kuidas seda tarbida kas lihtsalt võtan peale igat trenni ja kõik või siis mingi manustamise järjekord on… et, 5 päeva nädalas kindel doos seda ja peale seda vähendan kogust ja siis vahepeal on paus sellest ja siis uuesti sama tsükkel.Või Muscle+ pulbril ei ole sellist keerulist süsteemi.Vabandan väga lollide küsimuste pärast aga olen algaja selles suhtes…Peamine eesmärk on ikkagi et ta taastaks ja aitaks väheke lihasekasvul kaasa vms..Oleks väga tänulik vastajatele.
Vabandan kui tekst on arusaamatu vms….
oktoober 3, 2012 at 3:01 p.l. #325922vAleksei
MemberMa arvan, et 5x nädalas saab liiga suur doos, pead iga nädal uued riided ostma, sest lihas hakkab nii kõvasti vohama. Siin üks näide Muscle+ üledoosist:
oktoober 3, 2012 at 3:05 p.l. #325923Realxone
MemberMa soovitaks recot kui vajad lihtsalt midagi taastamiseks. Ise tarbin hetkel Hera80 ja sellega väga rahul, panen 2 supilusikatäit. Valgupulbril küll sellist süsteemi pole, et mõni aeg võtad ja siis ei võta. Võta ikka iga kord peale trenni sheik sisse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 3, 2012 at 3:06 p.l. #325924Kristjan-Johannes Konsap
MemberMuscle+ on sobiv küll. Kogus selline nagu pakil kirjas ja pärast trenni.
oktoober 3, 2012 at 4:12 p.l. #325928toshiba
MemberMa soovitaks recot kui vajad lihtsalt midagi taastamiseks. Ise tarbin hetkel Hera80 ja sellega väga rahul, panen 2 supilusikatäit. Valgupulbril küll sellist süsteemi pole, et mõni aeg võtad ja siis ei võta. Võta ikka iga kord peale trenni sheik sisse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>selge tänud vastuse eest..
oktoober 3, 2012 at 4:14 p.l. #325929toshiba
MemberMuscle+ on sobiv küll. Kogus selline nagu pakil kirjas ja pärast trenni.
Aga kui mul nädalas on 5 trennipäeva kas on normaalne tarbida 5 korda nädalas seda peale igat trenni siis?.. Ei taha väga ramboks ja värki jah muutuda…
Kasutamine:
1-2 dl pulbrit 3-5 dl vee või piimaga 1-2 korda päevas. Tarbida vahetult peale treeningut ja tund enne koormust või kasutada toidukorra asendamiseks päeva vältel. Üks desiliiter pulbrit kaalub 45 g. Mina ei tea palju see 1dl on… 2 supilusikatäit ehk?
Vabandan veelkord lollide küsimuste pärast…
oktoober 3, 2012 at 4:26 p.l. #325930vAleksei
MemberAga kui mul nädalas on 5 trennipäeva kas on normaalne tarbida 5 korda nädalas seda peale igat trenni siis?.. Ei taha väga ramboks ja värki jah muutuda…
Kasutamine:
1-2 dl pulbrit 3-5 dl vee või piimaga 1-2 korda päevas. Tarbida vahetult peale treeningut ja tund enne koormust või kasutada toidukorra asendamiseks päeva vältel. Üks desiliiter pulbrit kaalub 45 g. Mina ei tea palju see 1dl on… 2 supilusikatäit ehk?
Vabandan veelkord lollide küsimuste pärast…
Ma ei taha solvata või midagi, aga kas loogilist mõtlemist näiteks oskad kasutada? Vaatad mingi mõõteanuma järgi, kasvõi šeikerisse paned 1dl pulbrit ja saad teada, palju see supilusikates teeb
oktoober 3, 2012 at 4:30 p.l. #325931toshiba
MemberMa ei taha solvata või midagi, aga kas loogilist mõtlemist näiteks oskad kasutada? Vaatad mingi mõõteanuma järgi, kasvõi šeikerisse paned 1dl pulbrit ja saad teada, palju see supilusikates teeb
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.