Toitumisest, jälle ja ikka veel :)
- This topic has 10 replies, 5 voices, and was last updated 13 years, 11 months tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
märts 2, 2012 at 8:38 e.l. #24236
sharon
MemberTervitus.
Naine, peaaegu 24 a., 165 cm ja 77 kilo. Peale pikka treeningpausi ja üpris kilplaslikke omaalgatuslikke dieete rajal tagasi. Treeningkava momendil:
E ja K aeroobne rühmatreening
T ja R/L jõusaalitreening (lasin koostada kava) või Pump
Küsimus siis toitumise kohta – am I doing it right?
Hommik – 2 muna mingil viisil kuumutatuna + tomat/kurk, 2-3 spl kodujuustu + 2 viilu peekonit + viil täisteraröstsaia VÕI puder (piimaga).
Kella 11ne näks – apelsin/greip või pool pakki rosinatega kohupiima
Lõuna – reeglina u rusikasuurune ports mingit liha (kas ise tehtud või mõistlikem variant sööklast) keedukartuli, riisi või juurvijladega + klaas keefiri
Kella 17ne e. trennieelne näks – ülejäänud pakk eelmainitud kohupiima või väiksem tops kodujuustu; vahelduse mõttes u kord nädalas talujogurt v kohupiimakreem
Peale trenni – õun vms puuviljaline
Õhtusöök – põhimõtteliselt sama, mislõunasöök, aga kartuleid ei suuda peale trenni sisse ajada, seega reeglina liha/kala/kana ja juurviljad/salat.
Magusaisudest kasvasin välja, nii et peale 1-2 küpsise või ühe pulgajäätise õhtul peale trenni ei patusta.
Suuna näitas kätte treener, menüü panin kokku Suure Targa Interneti toel. Kuna olen sellist menüüd järginud vaid 2 nädalat ja vara on nutta, et tulemusi pole (tegelikult, on vist küll, 500 gr läinud), siis tahan lihtsalt eos teada, kas nii on okei, et vajadusel midagi muuta enne, kui valed harjumused sisse juurduvad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan juba ette.
märts 2, 2012 at 10:18 e.l. #184726htilga
Member500gr nädalas ongi suht ideaalne kaalu kaotamise tempo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
BAV: 1570.7 kcal , http://www.fitness.ee/bav-arvuti
Puhkepäeva energiakulu ~2050kcal
—
Kui palju putru hommikul?
—
Ma olin näiteks kunagi väga suur magusasõber. Selle aitas mul 100% elimineerida valgusheik, think about that
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2012 at 10:30 e.l. #184620sharon
MemberPutru teen 1 klassist 2,5% piimast ning poolest-2/3 klaasist neljavilja vms helvestest. Klaas on siis see veneaja teeklaas, tead küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peale panen 1 tl kodust moosi.märts 2, 2012 at 10:35 e.l. #184602htilga
MemberMõistlik, aga sellega pudru päeval hommikuti piirdudki?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Juurde võiks veel nt. 1 (keedu)muna ja 1viil mingit Saaremaa sarjast juustu. Ja roheline tee?
märts 2, 2012 at 10:44 e.l. #184591sharon
MemberHommikul ikka kohvi, joon nagunii täitsa mustana ja suhruta, seega ei hakanud mainima.
Pudrupäeval ei ole jah seni muna söönud, see ongi vaheldus munatoitudele pigem. Aga kui ma nt teeks selle uue innovaatilise valgusaiaga juustusaia kõrvale, oleks parem? Et pudrust üksi vähe? Kõhu saan sellest täis küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2012 at 1:12 p.l. #181033sharon
MemberAga üldiselt, nagu ma reaktsioonide vähesusest välja loen, on menüü enam-vähem okei ja võib nii edasi minna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2012 at 1:34 p.l. #181027ROtter
MemberAga üldiselt, nagu ma reaktsioonide vähesusest välja loen, on menüü enam-vähem okei ja võib nii edasi minna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui keegi
kogused arvutab, siis vajadusel korrigeerimine.märts 6, 2012 at 2:56 p.l. #180974htilga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks vaata kuidas keha sellele reageerib ja fikseeri toimunud muutused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teinekord kui trenn hommikupoole jääb siis pigem jäta kohv ära (st. pigem ära enne aeroobset trenni kohvi joo). Kofeiin hakkab kehast vett välja viima ning siis läheb keeruliseks kohe aeroobset tegema hakata(nt. nädalavahetusel võib nii ajastuse poolest juhtuda?).
märts 6, 2012 at 5:31 p.l. #180685Acqua
MemberAga kiirendab rasvapõletust. Üldiselt joo oma kohvi kõrvale klaas vett siis.
märts 6, 2012 at 8:03 p.l. #180626Kask
MemberPeale trenni võiks peale puuviljalise ka midagi valgulist süüa nt 200g kohupiima vms.
märts 7, 2012 at 7:06 e.l. #180243sharon
MemberSelge, tänan!
Laupäevahommikuse kohvi püüan siis pärast trenni juua.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.