Koolitus: Kiire rasvapõletus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Üritused, sündmused, koolitused, eksamid » Koolitus: Kiire rasvapõletus
- This topic has 94 replies, 25 voices, and was last updated 13 years, 8 months tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
märts 21, 2012 at 10:44 e.l. #24214
Robert Nool
MemberSel pühapäeval on taas põhjalik koolitus, kus käsitlen sügavuti rasva talletumise põhjuseid ning kuidas neid seljatada. Tegemist on teadusliku lähenemisega, kuid jagan väga lihtsalt ja üheselt mõistetavaid nõuandeid, mida teha, et kiiresti rasva põletada.
Olen sel hooajal ka saate “Tantsi tagumik trimmi” toitumisnõustaja ning osalejad võtsid nende meetoditega esimese nädalaga keskmiselt 6-8kg maha. Kes osalejatega kohtuda soovib, siis enamus neist on sel pühapäeval samuti tulemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Link üritusele hetkel veel Facebookis – https://www.facebook.com/events/321087231285458/
Pühapäevani
märts 21, 2012 at 10:48 e.l. #163467htilga
MemberJälle Tallinnas? Aga Tartu?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2012 at 10:50 e.l. #163465Akrapovic
MemberSel pühapäeval on taas põhjalik koolitus, kus käsitlen sügavuti rasva talletumise põhjuseid ning kuidas neid seljatada. Tegemist on teadusliku lähenemisega, kuid jagan väga lihtsalt ja üheselt mõistetavaid nõuandeid, mida teha, et kiiresti rasva põletada.
Olen sel hooajal ka saate “Tantsi tagumik trimmi” toitumisnõustaja ning osalejad võtsid nende meetoditega esimese nädalaga keskmiselt 6-8kg maha. Kes osalejatega kohtuda soovib, siis enamus neist on sel pühapäeval samuti tulemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Link üritusele hetkel veel Facebookis – https://www.facebook…21087231285458/
Pühapäevani
No need inimesed olid üle keskmise kaalu. Ma ei usu et minul(72kg) õnnestuks ainult rasva arvelt nii palju alla võtta.Vist võimatu !
märts 21, 2012 at 1:25 p.l. #163226ROtter
MemberOlen sel hooajal ka saate “Tantsi tagumik trimmi” toitumisnõustaja ning osalejad võtsid nende meetoditega esimese nädalaga keskmiselt 6-8kg maha. Kes osalejatega kohtuda soovib, siis enamus neist on sel pühapäeval samuti tulemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enamus sellest kaalulangusest oli vesi, aga mitte rasv.
märts 21, 2012 at 1:42 p.l. #163195JungaTroll
MemberAga äkki ei olnud vesi, äkki oli kõik rasv
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise lohutasin ka end mõttega, et ah, esiteks alustasid nad sellest, et sõid veel enne esimest kaalumist end lõhkemiseni täis – edasi ju ei tohi. +3kg. Edasi aga nädala jooksul nälgisid ja kõht ja sooled tühjaks. Nii et -3kg. Vesi välja, -2kg. Rasva ka, -1kg. Kokku saldo -6kg esimene nädal.
Tõeline kaalulangus saab näha olema järgnevate nädalate jooksul. Aga … paanika. Kui hakkabki kaal langema samas tempos mingi ime läbi ja viimane tantsusaatest väljuja väljub otse fitnessi võistluste lavale? Deem … ma läheks kadedusest roheliseks!
Hoian pöialt! Ja kui nii läheb, palun mulle ka kohe koht reserveerida rasvapõletuse seminaril! Ausalt, ilma irooniata.
märts 21, 2012 at 2:01 p.l. #163142Tuul
MemberVäheke humoorikam vaatevinkel Roberti nõuannetele:
märts 21, 2012 at 2:05 p.l. #163130Archangel
MemberSellistes kommertsprojektides on kahtlemata suur muutus esikohal, mitte tervislik ega optimaalne muutus. Vaevalt ükski osaleja ega stuudio oleks nõus passima, kuidas 130kg kaaluv tüüp vaikselt 2-3kg kuus maha võtab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2012 at 2:21 p.l. #163099JungaTroll
Jah, “mina neid Läänest tulnud nõuandeid ei usu. Et suhkrud ja süsivesikud tuleks ära jätta ja süüa tervislikke rasvu. Ma tean, et rasvas on ikka rohkem kaloreid kui suhkrus. Mina hapukoort küll sööma ei hakka”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2012 at 2:39 p.l. #163088ROtter
MemberAga äkki ei olnud vesi, äkki oli kõik rasv
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise lohutasin ka end mõttega, et ah, esiteks alustasid nad sellest, et sõid veel enne esimest kaalumist end lõhkemiseni täis – edasi ju ei tohi. +3kg. Edasi aga nädala jooksul nälgisid ja kõht ja sooled tühjaks. Nii et -3kg. Vesi välja, -2kg. Rasva ka, -1kg. Kokku saldo -6kg esimene nädal.
Tõeline kaalulangus saab näha olema järgnevate nädalate jooksul. Aga … paanika. Kui hakkabki kaal langema samas tempos mingi ime läbi ja viimane tantsusaatest väljuja väljub otse fitnessi võistluste lavale? Deem … ma läheks kadedusest roheliseks!
Hoian pöialt! Ja kui nii läheb, palun mulle ka kohe koht reserveerida rasvapõletuse seminaril! Ausalt, ilma irooniata.
8 kg rasva mahasaamiseks on vaja kulutada 56 000 kcal energiat.
Tour de France´il võistelnud jalgratturite energiakulu on 9000 kcal päevas.
märts 21, 2012 at 4:09 p.l. #162955Robert Nool
Olev on vana sõber.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hakkab rahunema vaikselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2012 at 4:22 p.l. #162948Ott Kiivikas
MemberTundub, et see saade jookseb alguses vähemalt sama rada (mis esimene kaalulangetus saae),kus esimesel nädalal võtavad tegelased maha 5-7 kg, järgmisel 1-2 ja siis 100gr – 300gr ja mõni nõrgem kes juba murdub, see on raskemaks läinud…..Aga noh nagu ka mainiti siis mingisugust normaalset kaalulangustempot on ju igav vaadata ja mida rohkem seda uhkem ja neil ei ole tõenäoliselt endal ka vahet mille arvelt see maha läheb, peaasi ,et numbrid kukusid….Nagu öeldakse rahvas tahab saada tsirkust ja leiba….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2012 at 4:33 p.l. #162925ville1
Member8 kg rasva mahasaamiseks on vaja kulutada 56 000 kcal energiat.
Tour de France´il võistelnud jalgratturite energiakulu on 9000 kcal päevas.

Opaa tegelikult 56 000?
See teeks umbes 140 h aeroobset, oletame et 4xnädalas siis kuluks 35 nädalat st 9 kuud, mis teeb 1,3 kilo kuus, isegi tundub reaalne!
märts 21, 2012 at 4:58 p.l. #162898daemonium
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah et rasva põleb nädalas 6-8kg?
Oleks ma seda teadnud, et saanuks oma ülekaalust lahti 3-4 kuuga …
ja mina loll kulutasin terve aasta .. tglt isegi vähe rohkem …
Seminaril saab kahtlemata tore olema,
märts 21, 2012 at 6:22 p.l. #162634Robert Nool
MemberAh et rasva põleb nädalas 6-8kg?
Oleks ma seda teadnud, et saanuks oma ülekaalust lahti 3-4 kuuga …
ja mina loll kulutasin terve aasta .. tglt isegi vähe rohkem …
Seminaril saab kahtlemata tore olema,
märts 21, 2012 at 7:12 p.l. #162513J.J
MemberPraktiline kogemus on näidanud, et tantsimisega intensiivselt tegeledes võtabki alla. 15 aastat tagasi, kui õppisin tantsima ja tegelesin selle hobiga tõsisemalt võtsin esimese kuuga alla 27 kg ja ma ei teadnud õigest toitumisest midagi. Tegime 4 trenni nädalas. Kaal hakkas taas tõusma 2 aastat peale lõpetamist.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.