Kui kiiresti saab endale kodus treenides normaalse six packi? Alustasin 100 kõhulihasega päevas, iga päev teen 5 rohkem olen 5 päeva teinud. Kunagi treenisin umbes samamoodi aga jätsin siis pooleli kahjuks ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. On kellegil nippe kuidas saada kodus treenides kiiremini six pack? On plaanis ka järgmisest kuust jõusaalis käima hakata, aga pole veel kindel kas jõuan.
Võiks nii olla, et treenid kõhtu ja sixpack tuleb.
Sixpack tuleb ikka rasvaprotsendi alandamisega välja.
Kui treenid kõhtu, treeni ka selgroosirutajat. Kindlasti venita ka niude-nimme lihast. V-o nüüd kõlan imelikult, aga ma loodan, et kõhtu treenides treenid sa ikka kõhtu.
Burgereid ja pitsat ma nkn enam ei söö juba ammu, saia ja nuudleid söön vahest. Aga mida peale tatra veel süüa? Näitkes jogurteid, pähkleid, puu- ja juurvilju, mune, juust jne?
Kuidas toitumisega lood on ? Sixpack valmib köögis.
ette jõuti….
Usun, et nüüd saan kriitika osaliseks, kuid mina ikka arvamusel, et kena 6paki saab ikka treenides, nähtavale ilmub aga köögi abiga ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Usun, et nüüd saan kriitika osaliseks, kuid mina ikka arvamusel, et kena 6paki saab ikka treenides, nähtavale ilmub aga köögi abiga ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See oligi n.ö väljend.Vahest mõeldakse, et teen iga päev 1000 istessetõusu siis tuleb mingi julm 8 -pack ette.Toitumisel on lihtsalt suurem roll.