Muscle Building Challenge
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust juurde » Muscle Building Challenge
- This topic has 61 replies, 12 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
rennosport.
-
AutorPostitused
-
veebruar 13, 2012 at 7:10 e.l. #24132
Robert Nool
MemberTervist,
Mõned teist teavad mu blogi (www.nutritiopedia.com), paljud veel mitte. Siiani olen üritanud harivaid artikleid kirjutada, kuid olen juba mõnda aega mõlgutanud mõtteid mõnest põnevast projektist, mis oleks hariv, kuid samal ajal ka meelelahutuslik. Minu jaoks pole midagi meelelahutuslikumat kui igasugused katsed – püstitatakse hüpotees ning asutakse sellele kinnitust leidma (Brainiac, National Giographic’u Sports Science jne).
Otsustasin 6-nädalase lihasmassikasvatamise katse käima lükata. Olen praegu võrdlemisi madala rasvaprotsendiga (7.9% – vaata infot mõõtmise kohta blogipostitusest, mille link on selle teksti all) ning hommikune kaalunumber on 92.7kg. Katse eesmärk on säilitada madal rasvaprotsent (maksimaalselt 1-2% tõus) ning jälgida, kui palju lihasmassi ma seejuures 6 nädalaga kasvatada suudan.
Toitumisest, treeningutest, mõõtmistest jne hakkan blogisse regulaarselt tava- ja videosissekandeid tegema. Mõõtma hakkan ümbermõõte, rasvaprotsenti ja kehakaalu.
Esimeses sissekandes, mille eile õhtul kirjutasin, kirjeldan lühidalt eesmärke ning enda tausta. Proovin iga päev midagi lisada, et progress/regress pidevalt järgitav oleks.
Projekti alguskuupäev on täna ning lõpukuupäev 26. märts, millal viimased mõõdud kirja lähevad.
Küsin huvi pärast, mida Sina arvad, mitu kilogrammi lihasmassi 6 nädalaga ilma rasvaprotsendi suurenemiseta kasvatada on võimalik?
Link esimesele sissekandele: http://www.nutritiopedia.com/2012/02/a-fun-new-project-the-muscle-building-challenge/
veebruar 13, 2012 at 7:40 e.l. #215067rennosport
MemberJuhul, kui eelnevalt on jõusaal igapäevane koht, siis ilmselt mitte eriti palju. Kui nüüd täitsa algaja või pühapäeva sportlase seisukohalt võtta, siis ma pakun, et 2-3kg
veebruar 13, 2012 at 7:55 e.l. #215055Robert Nool
MemberSel juhul poleks kuigi põnev. Ma panustan ikkagi rohkema peale. Nagu ütlesin, kirjutan toitumisest ja treeningutest lähiajal täpsemini. Treeningrežiimist ilmselt juba täna. Siiski, panustan massiivselt toitumise peale, sest ma usun, et olen jõudnud selles osas ülima tõeni, mis on tõesti väga, väga efektiivne ja lihasmassi kasvu soodustav. Panustan, et see 2-3kg tuleb esimese nädalaga, kuid saame näha. Etteruttavalt ütlen ära, et kui tõepoolest tulevad sellised tulemused nagu arvan ning kui kellelgi tekib meetodite aususe osas kahtlus, siis olen igal ajal nõus dopinguproovi andma.
veebruar 13, 2012 at 8:28 e.l. #215015ROtter
MemberAlgümbermõõte ei leidnud.
veebruar 13, 2012 at 8:42 e.l. #215011Okk
MemberKas see ylim t6de on kavas testi kaigus detailselt avalikustada v6i niimoodi ylevaatlikult lihtsalt? Teisel juhul ei viitsi jalgida , ootan lihtsalt millal osta saab
“>veebruar 13, 2012 at 9:20 e.l. #214940Robert Nool
MemberAlgümbermõõte ei leidnud.
Ümbermõõdud võtan täna, sest postituse kirjutamise ajal oli aeg hiline ning ei olnud abikäsi võtta. Tahan sellest protsessist samuti fotomaterjali, et kõik musvalgelt selge oleks.
Kas see ylim t6de on kavas testi kaigus detailselt avalikustada v6i niimoodi ylevaatlikult lihtsalt? Teisel juhul ei viitsi jalgida , ootan lihtsalt millal osta saab
“>Ma usun, et suurema osa kirjutan tõepoolest lahti. Siiski, siin tulevad väikesed eripärad mängu, sest mu treeningrežiim on pisut teistsugune kui tõenäoliselt kellelgi teisel siin foorumis. Kirjutan sellest täna.
veebruar 13, 2012 at 9:40 e.l. #214903vend vähk
ModeratorEks palju sõltub ka kütusest ning emakesest loodusest
veebruar 13, 2012 at 9:43 e.l. #214898Ott Kiivikas
MemberMinu jaoks kõlab juba see kummaliselt kui keegi väidab ,et ta on jõudnud ülima tõeni….
veebruar 13, 2012 at 9:50 e.l. #214895rennosport
MemberPikka aega pole midagi nii põnevat tulemas olnud

Ootan põnevusega:)
Ma loodan, et siit ainult midagi sellist välja ei kooru, nagu ühe nupuka eestlase plaan tulla Hollandis 8 euroga nädalas välja.
Kes ei tea veel, siis külmkapp ja muud kapid osteti enne nodi täis ja siis hakati sealt vaikselt võtma. Ja ohhoo imet tuligi 8 euroga välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Umbes sama, et kas on võimalik 50 euroga elu lõpuni ära elada??? Ostad kasti õlut ja jupi nööri ning pood ennast üles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2012 at 9:51 e.l. #214881gmaster
MemberUmbes sama, et kas on võimalik 50 euroga elu lõpuni ära elada??? Ostad kasti õlut ja jupi nööri ning pood ennast üles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Julm, aga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2012 at 9:53 e.l. #214872ROtter
MemberMinu jaoks kõlab juba see kummaliselt kui keegi väidab ,et ta on jõudnud ülima tõeni….
Siin ühes teises teemas on päris mitmed jõudnud ülima tõeni.
veebruar 13, 2012 at 12:50 p.l. #214081Robert Nool
Enda jaoks. Olen oma üle 10-aastase staaži jooksul seinast seina lähenemisi proovinud ning parimatest meetoditest selle ülima välja töötanud. Kas see ka teistele samasuguseid tulemusi annab, kuulan tulevikus huviga, kui minu katse tehtud on ning teised proovima saavad hakata.
veebruar 13, 2012 at 12:55 p.l. #214066rennosport
MemberMina igaljuhul juba ootan huviga esimesi vihjeid ja olen valmis kohe järele proovima, kaotada pole enam midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2012 at 12:56 p.l. #214048rennosport
MemberKui see ainult midagi sellist ei ole, et lihahaamriga tuleb enne biitseps pehmeks peksta ja siis kangiga kiirelt peale teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2012 at 3:54 p.l. #213786haubits
Member375g füsioloogiliselt puhast skeleti lihasmassi.
Samas pildi järgi suurt massi pole, seega võibolla korralikult nüüd hüpertroofiasuunal treenima/toituma hakates ka rohkem.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.