Millal need lihased siis tekkima hakkavad…
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Millal need lihased siis tekkima hakkavad…
- This topic has 21 replies, 17 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
veebruar 8, 2012 at 6:44 p.l. #24105
triinzu
MemberTere.
Sooviksin lõpuks teada kuidas selle asjaga on…Olen ka üks nendest naistest, kellel kintsud ja tagumik natuke lopsakamad kui sooviks ja olen siin mõelnud hakata tegema jalgratta treeningut. Kui ma ei ole oma elu jooksul väga treenimisega tegelenud ja hakkan nüüd jalgratta trenni tegema kas siis tulevad lihased ja jalad lähevad jämedamaks, või enne pean ikka rasva põletama, et lihased saaksid tekkima hakata?…Olen nagu kuskilt kuulnud, et kõige pealt põleb rasv ja siis hakkavad tekkima lihased, aga kui netis lugeda jalgratta sõidu kohta kirjutavad kõik, et tekivad jube suured lihased ja siis jalad veel paksemad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2012 at 7:56 p.l. #221728rait83
Membermüsteerium lahendatud, nüüd tean ka mina, kuidas suuri jalalihaseid saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga lopsakus pole ju halb asi ja jalgrattasõit küll sulle midagi halba ei tee
veebruar 8, 2012 at 8:35 p.l. #221631priit002
MemberValdav enamus nendest tulevastest vastajatest teevad nädalas vähemalt korra kui mitte mõned rohkem kangiga kükke, hacki kükke, väljaasted ja veel paljusid muid harjutusi, et jalgu jämedamaks saada. Ja seda kohati raskustega ka 150+ kilo ja jalad lähevad jämedamaks väga visalt. Nii et jalgrattatrenn tohutult vohamapanevaid lihaseid sulle küll ei tekita. Sellist juttu võib enim vist kohata DELFI foorumites. Vaata siin natuke ringi ja sa näed et sarnaseid teemasid on päris palju ja et tegelikult naistel lihtsalt ei ole testosterooni, et lihased tohutult kasvada saaksid!
veebruar 9, 2012 at 4:34 e.l. #221364daemonium
MemberTere.
Sooviksin lõpuks teada kuidas selle asjaga on…Olen ka üks nendest naistest, kellel kintsud ja tagumik natuke lopsakamad kui sooviks ja olen siin mõelnud hakata tegema jalgratta treeningut. Kui ma ei ole oma elu jooksul väga treenimisega tegelenud ja hakkan nüüd jalgratta trenni tegema kas siis tulevad lihased ja jalad lähevad jämedamaks, või enne pean ikka rasva põletama, et lihased saaksid tekkima hakata?…Olen nagu kuskilt kuulnud, et kõige pealt põleb rasv ja siis hakkavad tekkima lihased, aga kui netis lugeda jalgratta sõidu kohta kirjutavad kõik, et tekivad jube suured lihased ja siis jalad veel paksemad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kogu voorumistäis rahvast oleks sulle kindlasti ülitänulik, kui suudaksid soovitada taolise imeratta, mis jalalihased hoogsalt kasvama paneb,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõsisemalt rääkides, toda tohutusuurtelihastelihaste-juttu ajavad enamasti naiskodanikud, kes tahaks, et nad tahaksid kaalu alandada.Elik, kes tahaks midagi ette võtta, aga ei viitsi ja mõtlevad siis igasugu ettekäändeid välja, et miks koheüldsemitteeisaa.Sama publik fännab ka igasugu imerohtusid, debiiltjeete, mis peavad probleemi ühe-kahe nädlaga lahendama etc.
veebruar 10, 2012 at 6:02 e.l. #219641somps
MemberOled Sa näinud kunagi jämedate reitega maratonijooksjat?
veebruar 10, 2012 at 6:10 e.l. #219638ROtter
Aga jalgrattureid on küll.
veebruar 10, 2012 at 6:28 e.l. #219604somps
MemberOleneb mida ratta seljas teed – minu keskmine rattatrenn kestab hooaegadel kahe tunni tuuri või rohkem, ei ole täheldanud, et teksad enam jalga ei läheks.
veebruar 10, 2012 at 6:36 e.l. #219596ROtter
MemberOleneb mida ratta seljas teed – minu keskmine rattatrenn kestab hooaegadel kahe tunni tuuri või rohkem, ei ole täheldanud, et teksad enam jalga ei läheks.
Vaata Tour de France´l jalgrattureid – on nii peenemate reite kui ka jämedamate reitega sõitjaid.
Naiste eripära ongi see, et nendel tekib kergemini lihasmass alakeresse, oma osa on kindlasti hormoonidel, aga mõjutab ka stress.
veebruar 10, 2012 at 6:48 e.l. #219554somps
MemberTDF sõitjad äkki teevad veits rohkem trenni kui keskmine kaalulangetaja? Loomulik on see, et mingil määral ta lihast tekitab, aga ma olen isiklikult veendunud, et see on otseselt seotud treeningmaastikuga, mäkketõus on pingutavam ja seetõttu ka rohkem lihast. Maastikul peab rohkem vaeva nägema = rohkem lihast. Tühipaljas mnt sõit või velo väntamine kerge koormusega ei ole lihase kasvatamiseks koht. Seda enam, et keskmine kaalulangetaja ei tee vast väga rohkem kui tunnike-kaks päevas, kui sedagi.
veebruar 10, 2012 at 7:12 e.l. #219540samuil
MemberRäägime müütidest…naised ja kulturism…naised ja raskuste tõstmine…
http://www.fitness.e…skuste-tostmine
Pööraselt vale ja kirutud aeroobne treening
veebruar 10, 2012 at 2:19 p.l. #218950committofit
MemberOlenevalt kehatüübist on suur tõenäosus et jalad ja tagumik on sul viimane koht
Tere.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellest rattasõidust kindlasti kasu aga..
Olenevalt kehatüübist, kuid suht suure tõenäosusega on sul jalad ja tagumik viimane koht, kust hakkab lopsakust vähenema, kui plaanid aint aeroobset teha. Endal sarnane mure -ülakeha juba 1 kuuga väga heasse vormi(kõhulihased nähtaval jms) aga alakeha peaaegu endises seisus (suuremad reied ja tagumik). Teen nii aeroobset kui lihastrenni (ilma raskusteta harjutused jalgadele). Lugesin et selleks et see piirkond väiksemaks saada peaks rasvaprotsent alla minema (18 % – antud kehatüübi puhul) , et hakkaks vähenema lõpuks sealt kust vaja! Seega toitumine puhas ja veel paremate tulemuste saavutamiseks lisama raskustega harjutusi nagu kükid,etteasted. See põletab tunduvalt rohkem kaloreid.
aprill 3, 2012 at 11:16 e.l. #88650Leegi-H
Aga jalgrattureid on küll.
Ma tooks siin välja kiiruisutajate reied..
aprill 3, 2012 at 8:14 p.l. #175989markomj
Memberaga ma olen isiklikult veendunud, et see on otseselt seotud treeningmaastikuga, mäkketõus on pingutavam ja seetõttu ka rohkem lihast. Maastikul peab rohkem vaeva nägema = rohkem lihast. Tühipaljas mnt sõit või velo väntamine kerge koormusega ei ole lihase kasvatamiseks koht.
Ütleks vahepeale, et see ei ole nii. Rattaspordis on mägedemehed elupeenikesed, et võimalikult vähe massi mäkke vedada. Sprinterid on lihaselisemad kuna äkilised kiirendused vajavad suuri lihaseid, et saavutada võimalikult kiire tempo. Ja kui te seda TDF vaatade siis on näha kui need mägede etapid hakkavad siis jämedate jalgadega sprinterid katmestavad. Jaan Kirsipuu pole enda jämeda sprinteri jalaga veel ühtegi TDF lõpuni sõitnud. No ja see jala jämedus tuleb rattaspordis ikka kehaehitusest. Igastühest ei saa mägede meest.
Niisama väikseks lisainfoks.
aprill 4, 2012 at 6:55 e.l. #273035jrx
MemberMa tooks siin välja kiiruisutajate reied..

SWEET:D
aprill 4, 2012 at 7:25 e.l. #168867Undionu
MemberÜldiselt paistavad telekas inimesed suuremad-lihaselisemad. Kui neid “jämedate” reitega jalgrattureid silmast – silma kohata, siis pole seal enam midagi märkimisväärset (sama asi korvpalluritega, tegelikult nad ju parajad kilud kõik).
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.