Tri-Creatine Malate – JUBE maitse.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Tri-Creatine Malate – JUBE maitse.
- This topic has 9 replies, 8 voices, and was last updated 13 years, 5 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
august 20, 2012 at 12:28 p.l. #23996
Anonüümne
GuestTere,
Olete ise kasutanud pealkirjas olevat kreatiini ? Mina ennem polnud ja olin kindel, et see on täiesti maitsetu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga nüüd ma seda hetkel proovingi ja kirjutan kohe siia, et see on väga jubeda maitsega, vastik. Vähemalt veega on nii . Kasutas/kasutab keegi seda teistmoodi ? Mis mahlaga peaks proovima jne ?august 20, 2012 at 12:34 p.l. #322158vend vähk
ModeratorJubeda maitsega lisandeid on teinekord võimatu kuidagi maitsvamaks teha ja siis peab lihtsalt ära kannatama. Millest üldse selline valik? Kas FAST kreatiin ei toiminud nii hästi?
august 20, 2012 at 12:50 p.l. #322159KGV
MemberSoovitan kre-alkalyn kapsleid, saab ka fitshopist.
august 20, 2012 at 7:27 p.l. #322184eliviielo
MemberÜldjuhul kui midagi sellist on, siis suurte lonksudega veega alla neelata, kui oled seda vees lahustanud, siis tekib mõnus okserefleks. (kasutasin maitsestamata BCAA-d ja kreatiinetüülestrit).
Paljudel taolistel toidulisanditel summutab maitse ära, kui seda koos näiteks maitsestatud valgujoogiga juua. Puhtad süsivesikujoogid ei summuta ära maitset minu kogemuse järgi.
Variant oleks ka, et asendad trikreatiinmalaadi kapslite kujule (kallim).
Samas on olemas ka ligilähedane variant trikreatiinmalaadile, milleks on kreatiinmonohüdraat (täitsa maitsetu), mõlemad siiski kreatiinid.
Kui veel variantidest rääkida, siis vähese vaevaga saab ka nii kui lusikatäis suhu ja jooki peale juua, mitte seda vees eraldi lahustada.
Alati saab varieerida. Kuid kui motivatsioon ees, siis see maitse on tühiseim asi, mis saab meid häirida.
august 20, 2012 at 7:30 p.l. #322185jorsik
MemberMina segan rõveda maitsega asju väikeses koguses apelsinimahlas vmt, kogus selline et ühe lonksuga saaks alla neelata, jood kohe midagi muud peale ja pole probleemi. Erilise jälkuse a’la cissus panen 000 suurus kapslitesse
august 21, 2012 at 12:02 p.l. #322225vend vähk
ModeratorKui muud ei aita, siis lükka nina pesupulgaga kinni ja võta lisand ühe laksuga sisse ning siis joo midagi magusat kohe eraldi peala ja elu on ilusam!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2012 at 12:04 p.l. #322226vAleksei
MemberVõi siis tõmbad kõigepealt õhku peale, hoiad hinge kinni, tõmbad oma pulbri alla koos veega ja ongi olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.august 23, 2012 at 4:01 p.l. #322390AlanBStard
ModeratorMina segan rõveda maitsega asju väikeses koguses apelsinimahlas vmt, kogus selline et ühe lonksuga saaks alla neelata, jood kohe midagi muud peale ja pole probleemi. Erilise jälkuse a’la cissus panen 000 suurus kapslitesse
Erilised plikad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma söön isegi longjacki paljalt. Cissus on lausa maiustus.
september 9, 2012 at 6:18 p.l. #324099PlaaTable
MemberSai ka kunagi kreatiini tarvitatud, oli ikka suur vahe, kas segasid oma pulbri veega või mahlaga, seega soovitan pulbrit segada mahlaga.
september 9, 2012 at 6:34 p.l. #324113Archangel
MemberMa teen teed Kreatiini ja Beta-Alaniiniga. Kuum vesi lahustab kohe pulbrid ära, tee annab hea maitse ja ongi olemas. Win Win.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.