bnech press blowout
- This topic has 9 replies, 4 voices, and was last updated 12 years, 3 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
oktoober 6, 2012 at 5:06 p.l. #23984
kristen.
MemberTahaks teada kas kellelgi on ka nö. ”bench press blowout” olnud ning kui kaua teil õlavalu kestis ja mis selle ravimiseks tegite?
oktoober 6, 2012 at 5:21 p.l. #326209gmaster
MemberTuldi minu juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 6, 2012 at 5:41 p.l. #326214Alexander Andrusenko
ModeratorKui ma sellest mõistest õigesti aru sain, siis minul on olnud. Umbes poolteist aastat kestis. Ravisin koormuste vähendamisega, tegin mõned Diclaci kuurid, käisin massaažis (kuigi see valule ei mõjunud kuidagi) ja tegin rotator cuffi harjutusi.
oktoober 6, 2012 at 6:15 p.l. #326218kristen.
MemberKui ma sellest mõistest õigesti aru sain, siis minul on olnud. Umbes poolteist aastat kestis. Ravisin koormuste vähendamisega, tegin mõned Diclaci kuurid, käisin massaažis (kuigi see valule ei mõjunud kuidagi) ja tegin rotator cuffi harjutusi.
no ja, aga artiklis kirjas ju et kui õlg viga saand, siis ei tohiks üldse rotator cuff harjutusi teha, aga no eks see suhteline ole.
oktoober 7, 2012 at 8:25 e.l. #326231Alexander Andrusenko
ModeratorMina ei olnud seda artiklit lugenud. Mul oli õlas põletik. Kui palju need RC harjutused asja paremaks või hullemaks tegid, seda ma ei oska öelda.
oktoober 7, 2012 at 11:35 e.l. #326258gmaster
MemberOlen koostanud opijärgseid rotaatormanseti raviplaane, ja põhimõtteliselt ikkagi ägedas põletikus ei tohiks teha tugevdavaid harjutusi, pigem liikumist säilitavaid. Edasi juba tugevdamine.
oktoober 7, 2012 at 12:31 p.l. #326283Alexander Andrusenko
ModeratorÄgedas põletikus ei saanudki midagi teha ja see ei saa kesta poolteist aastat. Ägeda põletiku sai diclaciga maha ja edasi oli juba natuke rahulikum põletik – midagi sai teha, midagi ei saanud. Aeg-ajalt muutus jälle ägedamaks, siis uus diclaci kuur peale ja mõneks ajaks jälle parem.
oktoober 23, 2013 at 7:56 e.l. #352133martinkink
MemberÕlavalu õlavaluks
Kas keegi on seda proovinud ja kas on ka see reaalset tulemust andnud surumisele. Arvan, et jõutõstjate hulgas on see teema kindlasti läbi käinud. Ehk siis tahan teada, kas on mõtet seda näiteks kaks korda nädalas mõõduka raskusega täis pumbata. Anda talle koormust, et vältida õlaliigese vigastusi ja parandada ka surumise maximumi. Usun, et veepudeli raskusega ja inimliku amplituudiga tehes saab see lihas korraliku koormuse ja paraneb ka õla verevarustus. Ei hakka enne tegema kui mõni asjatundja oma hinnangu annab. Või on keegi seda proovinud seda näiteks kuu aega ja on see tulemust andnud??
Artikkel on tore ja lahe, aga kui tulemust ei ole, ei pea ennast vaevama. Ja kas need on selle jaoks parimad harjutused??
oktoober 23, 2013 at 8:45 e.l. #352137gmaster
MemberNeed on klassikalised harjutused ja võib soovitada küll.
oktoober 23, 2013 at 8:58 e.l. #352139martinkink
MemberTänud, proovin ära ja muljeid kajastan siis oma blogis
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.