Skip to main content

Toidulisandid noortele naistele

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Toidulisandid noortele naistele

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere!

Olen tüdruk, kes tegeleb spordiga juba päris pikka aega. Tegelen lihastreeninguga nii rühmatreeningus(bodypump) kui ka jõusaalis.

Soov on leida omale sobiv toidulisand lihastoonuse tõstmiseks.

Kas sobivam oleks osta soja- või vadakuvalk? Ning millist toodet soovitaksite?

Tere!

Olen tüdruk, kes tegeleb spordiga juba päris pikka aega. Tegelen lihastreeninguga nii rühmatreeningus(bodypump) kui ka jõusaalis.

Soja on soodsam ja sel on omi plusse, aga vadak on taastumise seisukohalt parem.

Valmissegu naistele on Dietmix: http://fitshop.fitness.ee/burnerid-ja-figuur/0/readmore/83/Dietmix/

Anonüümne
    Guest

Aga kas selline toode nagu Soija90 ei oleks hea ?

No naistele soovitatakse jah, kuigi ei ole päris nii kiire imendumisega ja hea aminohappelise koostisega. Igatahes kui võtad puhta valgu nagu Soija, mitte valmissegu nagu Dietmix, siis süsivesikuid pead igatahes juurde tarbima. Kas segad juurde Dextro/Malto6 või sööd puuvilja juurde.

Anonüümne
    Guest

Aga miks on kindlasti süsivesikuid vaja?

Et energiavarusid täita. Lihastes on süsivesikute varud, mida nimetatakse glükogeenivaruks. Nende arvelt sa suures osas trenni teedki. Ega see, mis sa vahetult enne trenni sisse sööd, ei jõua 30 min seeduda ja käiku minna. Energiavarud peavad olema enne täidetud ja seda teeb keha kõige paremini just pärast trenni. Süsivesikud peaksid päevasest kaloraažist nikuinii ca 50% moodustama.

Akrapovic
    Member

Tere!

Soovitaks Soija90 ja Prode90 kokku segada.Saab hea segu.Ja kui igapäev trenni ei tee siis pole mõtet sinna süsikaid juurde võtta.

Soovitaks Soija90 ja Prode90 kokku segada.Saab hea segu.Ja kui igapäev trenni ei tee siis pole mõtet sinna süsikaid juurde võtta.

Jep. Seda olen ka soovitanud. Et kui võtta, siis millegagi kokku segada, et aminohapete kooslus parem oleks.

Kui juba valgupulbrit võtta, siis süsivesikuid võiks kindlasti võtta. Mõned kestvusalad ei tea valgupulbrist midagi, aga süsivesik on alati olemas pärast trenni. Ott Kiivikas ei tee ka trenni iga päev, aga ikka tarbib Dextrot. Mileks süsivesikuid karta. ERITI veel pärast trenni. Fakt on, et kui a la tunni jooksul pärast trenni ei manustata kiireid süsivesikuid, siis lihaste glükogeenivarude taastumine aeglustub. Kuigi 24 tunniga jõuab see normaalse, piisava süsivesikusisaldusega toitumise korral ka sheigita pea samale tasemele, siis mul on töövõime ja üleüldine enesetunne ikka parem, kui taastusjook korralik oli.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.