Koormustesti Tallinnas?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Klubid » Koormustesti Tallinnas?
Tagged: koormust
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 14 years, 1 month tagasi by
Tulbi Spordiklubi.
-
AutorPostitused
-
detsember 13, 2011 at 10:54 e.l. #23819
testuser3
MemberKuskil liige ei ole, aga huvitab tervislik seisund, kuna on plaan kergelt jooksma ja suusatama hakata. Tahaks oma efektiivseid tsoone teada saada.
Millised on foorumlaste kogemused?
Hästi sobiks kesklinna ja Nõmme kant.
Otsin hea hinna kvaliteedi suhtega kohta.
Tänud.
detsember 13, 2011 at 11:07 e.l. #280173Tulbi Spordiklubi
MemberTulbi Spordiklubi ootab Teid! Hind 15 EURi
detsember 13, 2011 at 12:15 p.l. #280462testuser3
MemberMida Teie poolt pakutaval koormustestil mõõdetakse? Kodulehelt leidsin vaid kestuse ja nimekirja asjadest mida kaasa võtta.
detsember 13, 2011 at 12:54 p.l. #280485Tulbi Spordiklubi
MemberKoormustest annab ülevaate teie aeroobsest vormist ehk vastupidavusest, samuti saate soovituslikud pulsivahemikud ja aeroobse treeningu soovituslikud pikkused.
Test sooritatakse spinningurattal, mille jooksul jälgib treener südame pulsi kiirenemist koormuse suurenedes. Pulsi jälgimiseks kinnitatakse rindkerele pulsisageduse mõõtja.
detsember 13, 2011 at 1:40 p.l. #280071LauraL
MemberKui rahakott võimaldab, tasuks minna Vomaxi, kus on võimalik väga täpselt kõik teada saada.
Ma käisin sügise alguses seal ja test nägi välja selline: kõigepealt kaalu ja pikkuse mõõtmine, rahulolekus pulss, vererõhk ja EKG, lisaks kopsumahu mõõtmine. Siis hakkas ratta otsas väntamine peale. Iga 2min tagant suurenes koormus 25W võrra. Samal ajal oli ekraanilt näha nii EKG, pulssi kui ka hingamist. Iga koormuse tõusu hetkel mõõdeti ka vererõhku uuesti. See kestis nii kaua, kuni enam ei jõudnud ja pulss oli juba anaeroobses tsoonis. Pärast testi rääkis selle läbiviinud spordiarst tulemustest ja millele edaspidi tähelepanu pöörata.
detsember 13, 2011 at 2:30 p.l. #280008testuser3
MemberHindades on märgatav vahe Tulbi spordiklubiga, kuidas kommenteerida? Ilmselt sobiks mulle see kõige odavam “Tervis” pakett.
detsember 13, 2011 at 6:07 p.l. #279925Tulbi Spordiklubi
MemberKui sa tahad parimat võimalikku koormustesti, kust saad vastused kõigile oma küsimustele ja oled valmis selle eest maksma, siis soovitaksin VOMAXi testi minna tegema. See on kindlasti parim variant.
detsember 13, 2011 at 6:12 p.l. #279922Akrapovic
MemberKui sa tahad parimat võimalikku koormustesti, kust saad vastused kõigile oma küsimustele ja oled valmis selle eest maksma, siis soovitaksin VOMAXi testi minna tegema. See on kindlasti parim variant.
Kas Eestis on veel selle teenuse pakkujaid ? See VOMAXI hinnad lõid küll põlved alt ära !
detsember 13, 2011 at 6:31 p.l. #279907LauraL
MemberTallinnas on selline koht veel: http://www.sportmed.ee/Hinnakiri
Mul endal vedas, nimelt oli suve lõpus Cherry.ee-s sooduspakkimine ja sain umbes 100 eurose paketi 49 euroga. Peab lootma, et aasta pärast tehakse uuesti selline diil
detsember 13, 2011 at 7:38 p.l. #279868lkv
MemberTallinnas on selline koht veel: http://www.sportmed.ee/Hinnakiri
Ma olen seal käinud viimased 6 aastat iga kevad kontrollis, julgen soovitada. Spordiala vahetades muutusid kohe ka testi tulemused ja spordiarst andis soovitusi, mida jälgida edaspidi, et kõik endiselt korras oleks.
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.