kodune treening (isetehtud kava)
Tagged: treening kava kodune treening
- This topic has 20 replies, 9 voices, and was last updated 14 years, 1 month tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
detsember 11, 2011 at 9:15 p.l. #23811
hypernotik
MemberTere
nii mõtlesin ise endale kava välja kasutades “jõu, ilu ja tervise anatoomia” raamatut
kaalun ise kuskil 70 kg ja olen 185cm pikk.varem olen käinud jõusaalis ja tegeenud kergejõustikuga jms… .
palun arvamust selle kava kohta ega ma sellega ennast ära ei tapa? mis välja jätta või mida juurde panna?
mul endal hantleid ega midagi sellist pole kuid mul on võimalik neid kasutada lähedal asuvas koolimajas aga sinna iga õhtu ei pääse.
iga päev jooksen kuskil 3.5 kuni 4 km (15min)
1. päev rind
toenglamangus surumine plaksuga 3×10 (iga päev suurendan kogust 1 võrra)
surumine jalad üleval pool 3×10 (iga päev suurendan kogust)
toenglamangus surumine kitsa haardega 3×10 (iga päev suurendan kogust)
surumine rööbaspuudel 3x max
2. päev õlad ja käsivarred
küünarvarte kõverdamine istudes 3×10
kangi tõstmine randemetega pealthaardes 3×10
kangi tõstmine randemetega althaardes 3×10
küünarvarte sirutamine lamades/istudes 3×10
käte peal surumine jalad ülesse poole 3 x max
3. päev selg
ma lõuatõmbeid ei saa teha endine õla vigastus (ei suuda lihtsalt teha palju õlg ragiseb ja jube valus)
keretõsted 3×10
kangi tõmbamine lõua alla 3×10
õlakehitused 3×10
tõmbed ettekallutatult 3×10
jõutõmmet ei tahaks teha kuna selgroog on kõver ja see ennem vaja sirgeks saada
kere ülese surumine (jalad vastu seina ülese poole)
4. päev kõht
istesse tõusud 3x 10
õlavöö tõsted seliulilamangus 3×10
keretõsted kaldpingil (kaldpingiks on treppvõiu muu selline) 3×10
jalgade tõsted kaldpingil viies jalad täiesti ülese välja 3×10
kerekallutused külgedele 3×10
iga päeva lõpus teen joogat venituseks.
detsember 11, 2011 at 9:31 p.l. #282412htilga
MemberNo see kohe mitte ei lähe, nii palju on sassis… vaata siit treeningkavasid – http://www.fitness.ee/treeningkavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Veel üks asjalik raamat – http://kulturism.ee/downloadable/kulturism_opik.pdf
detsember 12, 2011 at 9:18 e.l. #281929smack
MemberNo see kohe mitte ei lähe, nii palju on sassis… vaata siit treeningkavasid – http://www.fitness.ee/treeningkavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Veel üks asjalik raamat – http://kulturism.ee/…turism_opik.pdf
Kle kas sa leiad sealt kava koduse treeningu jaoks?????
detsember 12, 2011 at 9:32 e.l. #281921Kang08
MemberJalga ei tee üldse,Jooksmist jalatrenni alla ei loeks.Tee nt. kükke ühel jalal lisaraskusega,või siis keharaskusega suutlikuseni.Säärt,reie tagaosa on ka võimalik teha kui loominguline olla.
detsember 12, 2011 at 11:37 e.l. #281744htilga
MemberKle kas sa leiad sealt kava koduse treeningu jaoks?????
Sealsete kavade alusel saab ta vähemalt üldise põhimõtte selgemaks. Näiteks et mis harjutused üleüldse, mis lihasgruppe koormavad ning mille jaoks kui palju aega üldse tarvilik pühendada on.
detsember 12, 2011 at 1:06 p.l. #281626eesti mees
MemberJalga ei tee üldse,Jooksmist jalatrenni alla ei loeks.Tee nt. kükke ühel jalal lisaraskusega,või siis keharaskusega suutlikuseni.Säärt,reie tagaosa on ka võimalik teha kui loominguline olla.
Noh kui ta jookseb need 4km tempo jooksuna siis ikka saab lugeda küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mina teen tavaliselt jalgu jah nii, et ühe jala panen toolile ja siis kükin, kasutan 2 10 kg hantlit õlgadel et saada lisaraskust. Järgmine päev on reie tagaosa ja tuhar ikka päris valus küll. Kui teha supersett, kükkimine ja kohe säärele takka siis mõikab päris hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .detsember 12, 2011 at 11:03 p.l. #280501hypernotik
mul jalgu treenitud küll, just ülakere tahaksin treenida rohkem. nagu ma ütlesin suudan ma joosta, suusatada, hüpata ja mida veel palju teha jalgadega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma olen varem kasutanud kavasid, mis on treening kavades, kasutasin kiivikase kava.
mind lihtsalt huvitab, mis mul seal kavas nii segamini on.
eelisrõhk on mul seljalihastele mis on selgroo piirkonnas ja ma ei tahaks kasutada suuri raskusi ning eelistaksin treeningut enda kehaga.
mul jalgu treenitud küll, just ülakere tahaksin treenida rohkem. nagu ma ütlesin suudan ma joosta, suusatada, hüpata ja mida veel palju teha jalgadega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma olen varem kasutanud kavasid, mis on treening kavades, kasutasin kiivikase kava.
eelisrõhk on mul seljalihastele mis on selgroo piirkonnas ja ma ei tahaks kasutada suuri raskusi ning eelistaksin treeningut enda kehaga.
seljale sellepärast, et mul selgroog veits kõver ja see vaja sirgeks saada, et oleks ilusad lihased. praegu mul on kõhulihast ja rinda aga lihased ei ole sümeetrilised.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> panen hiljem pildi üles.seljale sellepärast, et mul selgroog veits kõver ja see vaja sirgeks saada, et oleks ilusad lihased. praegu mul on kõhulihast ja rinda aga lihased ei ole sümeetrilised.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> panen hiljem pildi üles.säärt ja reit saan teha jalgrattaga sõites
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kle kas sa leiad sealt kava koduse treeningu jaoks?????
tänud usun, et sellest raamatust on abi.
detsember 13, 2011 at 1:57 e.l. #280322daemonium
Membermul jalgu treenitud küll, just ülakere tahaksin treenida rohkem. nagu ma ütlesin suudan ma joosta, suusatada, hüpata ja mida veel palju teha jalgadega.
Kle, siit sa oma jalgutreeninjooksuga-plämale takkakiitjaid ei lea.Kuna sa kedagi niikuinii ei kuula, tee midaiganes.
Või ära tee.
detsember 13, 2011 at 9:14 e.l. #280264matroxx
MemberJooksmisele ja jooksmisel on vahe!
detsember 13, 2011 at 9:15 e.l. #280254matroxx
MemberJooksmisel ja jooksmisel sry..
detsember 13, 2011 at 10:50 e.l. #280213hypernotik
MemberKle, siit sa oma jalgutreeninjooksuga-plämale takkakiitjaid ei lea.Kuna sa kedagi niikuinii ei kuula, tee midaiganes.
Või ära tee.
???
ega ma paha pärast ma lihtsalt treenin oma jalgu teistmoodi sõidan ratast, suusatan jooksen jne… .
Kle, siit sa oma jalgutreeninjooksuga-plämale takkakiitjaid ei lea.Kuna sa kedagi niikuinii ei kuula, tee midaiganes.
Või ära tee.
ma juba ütlesin, et olen tegelenud isgast spordialadega ja olen jalgu juba treeninud päris palju tahaksin lihtsalt selga korda saada ja natukene ka ülakere treeninda, et püsida vormis.
miks nii negatiivselt peab siis kohe vastama?
detsember 15, 2011 at 9:19 e.l. #236440Kang08
Member???
ega ma paha pärast ma lihtsalt treenin oma jalgu teistmoodi sõidan ratast, suusatan jooksen jne… .
ma juba ütlesin, et olen tegelenud isgast spordialadega ja olen jalgu juba treeninud päris palju tahaksin lihtsalt selga korda saada ja natukene ka ülakere treeninda, et püsida vormis.
miks nii negatiivselt peab siis kohe vastama?
Ma tõstsin eile kodus mööblit.Nüüd võib vist väita et seljatrenn on tehtud ja see nädal saalis seda teha pole vaja.?Ma teen näiteks lisaks jõusaalile 2x nädalas ka jooksu või ratast tunnikese ja see pole ikka see.Jalga on vaja teha,sa võid endale valetada palju tahad aga nii on.
Seljale oleks ideaalne harjutus jõutõmme.Alguses kergema raskusega et tehnika paika loksuks.
detsember 15, 2011 at 10:17 e.l. #259740eesti mees
MemberJooksmine, ratas, suusatamine on rohkem nagu vastupidavus alad, seega sa treenid küll jalgu aga nad muutuvad sitkemaks ja saledamaks. Lihas ei lähe lihtsalt suureks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mida suurem on lihas mass seda rohkem energiat tema käitamiseks kulub. Kui sa soovid omale väljanägemiselt suuri jalalihaseid pead tegema kangi trenni.detsember 15, 2011 at 10:40 e.l. #260021hypernotik
Memberselles point ongi, mul jalgu juba omajagu treenitud jalad on ilusad aga ülakere tahaks kah treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eelistan treeningut omaenda kehaga. ja ei tahagi hakata kulturistiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> natukene võiba kangi kasutada küll aga jalgu ma ei taha ära rikkuda.ega see vend kes jõusaalis jalgadega blokki üles lükab maratoni jooksjaks ei saa ju.
detsember 15, 2011 at 10:51 e.l. #260602htilga
Memberselles point ongi, mul jalgu juba omajagu treenitud jalad on ilusad aga ülakere tahaks kah treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eelistan treeningut omaenda kehaga. ja ei tahagi hakata kulturistiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> natukene võiba kangi kasutada küll aga jalgu ma ei taha ära rikkuda.ega see vend kes jõusaalis jalgadega blokki üles lükab maratoni jooksjaks ei saa ju.
Mõtled jalapressi? Kõik oleneb ju korduste arvust seeria lõikes.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.