Kaal
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 14 years, 2 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
detsember 7, 2011 at 5:29 p.l. #23791
vikt0rrs
MemberTere!
Tahaksin enda kaalu väiksemaks saada. 18-aastane, 186cm pikk ja kaal 90kg, aga tahaks saada kaalu kuskil 75-80kg.
Praegu käin 2 korda nädalas korvpalli trennis ja 1-3 korda jõusaalis.
mida peaksin hakkama jälgima, et saada kaalu vähemaks?
Rohkem jooksu, vms ?
V.
detsember 7, 2011 at 5:58 p.l. #285264Archangel
MemberKaloreid hakka jälgima. Kaalu kaotatakse ikka köögis. Võid joosta kasvõi maailma lõppu ja tagasi, aga kui kogu see aeg toitu sisse ajad siis ei kuku ka kaal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alusta sellest, et löö oma päevane kalorsus + makrotoitainete (Valgud, rasvad, süskarid) numbrit kokku. Siis räägime edasi.
detsember 7, 2011 at 7:02 p.l. #285236vikt0rrs
MemberArvutasin umbes kalorid kokku ja sain natuke üle 3000Kcal.
Hommikul: 2-3 võileiba singi v juustuga. Ja joogiks piim v mahl.
Lõunal: Oleneb, mis koolis pakutakse.Tavaliselt praad ja puuvili. (Vahel jätan ka lõuna vahele.)
Õhtul: Kartul v makaron kastmega, vahel ka supp.
Ning vahepeal saab siis midagi näksitud ka. Puuvilju saab ka päeva jooksul söödud aga nende söömine pole paika pantud, et hommikul söön nii mitu tüki ja õhtul nii mitu.
detsember 7, 2011 at 7:20 p.l. #285093Archangel
MemberArvutasin umbes kalorid kokku ja sain natuke üle 3000Kcal.
Hommikul: 2-3 võileiba singi v juustuga. Ja joogiks piim v mahl.
Lõunal: Oleneb, mis koolis pakutakse.Tavaliselt praad ja puuvili. (Vahel jätan ka lõuna vahele.)
Õhtul: Kartul v makaron kastmega, vahel ka supp.
Ning vahepeal saab siis midagi näksitud ka. Puuvilju saab ka päeva jooksul söödud aga nende söömine pole paika pantud, et hommikul söön nii mitu tüki ja õhtul nii mitu.
3000kcal tundub reaalne. Nüüd ei olegi muud, kui kärbi seda veidi ja kaal hakkabki kukkuma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Umbes 10% on hea algus. Ehk proovi iga päev 2700kcal süüa. Paha ei teeks ka toiduainete vahekordi veidi sättida ja valgu osakaalu tõsta. Pealtvaates on raske öelda palju ta sul on, aga tundub, et võiks veidi rohkem olla.
Pista kuskile näiteks veel tükk liha sisse, või kohupiima pakk, millegi asemele. Eks variante ole lõputult.
detsember 8, 2011 at 1:00 p.l. #284440KGV
MemberKui see kogus on 3000 Kcal siis mina olen mickey mouse.
detsember 8, 2011 at 3:00 p.l. #284146Archangel
Tundub kahtlane tõesti.
3000kcal oleks reaalne tase, kus kaal oleks selline nagu ta on. Kuid väljatoodud toidukorrad seavad selle tõesti kahtluse alla. Aga ma usun hetkel teema-algatajat kuna nii on lihtsam.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2011 at 9:21 e.l. #283066kalmer87
Miks ta ei võiks olla?
Võtmekoht postituses peitub järgmises lauses: “Ning vahepeal saab siis midagi näksitud ka.“
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.