Kasutamine.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kasutamine.
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 14 years, 2 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
november 22, 2011 at 1:41 p.l. #23717
Anonüümne
GuestKuidas kasutada siis korralikult hera80-et ? Kas kuidagi mingi seguna või siis panna otse lusikalt ja vett peale ?
Millal seda kõige targem kasutada on ? Enne trenni ja siis pärast trenni või siis ka trenni ajal ?
M.
november 22, 2011 at 1:54 p.l. #298563Archangel
MemberKui see juba ostetud on siis võid samahästi ära tarbida…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk kasutamine on lihtne. Sega vee, piima või mahlaga ning ongi jook valmis. Pakis peaks vast väikene kulp ka olema. Lisad soovitud hulga pulbrit ja vastavalt vedelikku, et maitse oleks hea ja ei hakkaks vastu ning ongi olemas.
Kuid põhimõtteliselt peaksid mõistma, et see valgupulber ei erine oluliselt valgust mida saad näiteks lihatükki süües. Seega on tegemist peamiselt tootega millega täiendad oma ülejäänud menüüd – mingi imerohi see ei ole.
Millal võtta on puhtalt sinu enda otsustada. Enamik soovitaks enne-ajal-peale trenni võtta vms. Kui sinu päevane valguratsioon tavatoidust on madal, siis on tõesti trenni-aegade ümber tarbimine ideaalsem.
Kui aga menüüs valku piisavalt siis ütlen mina küll, et võta millal tahad ja märgatavat vahet pole, kui seda üldse on.
november 22, 2011 at 1:55 p.l. #298549htilga
MemberKasutamine:
30-60g pulbrit segada paarisaja milliliitri vee, mahla või piimaga, tarbida 1-3 korda päevas. Treeningjärgse taastusjoogina kasutades segada Dextro Või Malto6-ga.
november 22, 2011 at 2:24 p.l. #298507supp
MemberNo ma loodan, et see annab ikka jõudu ka juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, Mitte lihtsalt tarbimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järgminekord tuleb vist kombo osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga okei, eks siis ma arvan, et ma kasutan enne ja pärast trenni seda.
november 22, 2011 at 3:17 p.l. #298476htilga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, Mitte lihtsalt tarbimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järgminekord tuleb vist kombo osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga okei, eks siis ma arvan, et ma kasutan enne ja pärast trenni seda.
Jäta see pigem trennijärgseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2011 at 3:17 p.l. #298467biggereveryday
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga okei, eks siis ma arvan, et ma kasutan enne ja pärast trenni seda. telli parem toitumiskava! pulbrite söömine ei võrdu “kuuga põkiks” jõudu annab juurde õige toitumine ja treening!
november 23, 2011 at 3:14 p.l. #297391supp
MemberNo loomulikult tuleb nüüd toituda ka õigesti … aga küsin ikkagist, mida süüa ja kui palju süüa ? Maitsvad road vms .
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.