Skip to main content

Kaalu tõstmine lisanditega

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kaalu tõstmine lisanditega

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere. Soov on paari viimase aasta jooksul kaotatud kilod tagasi saada ja lisada lihasmassi. Olen proovinud lihtsalt rohkem süüa, aga füüsiliselt ei jaksa. Olen siin vaadanud erinevaid lisandeid, aga millist soovitaks keegi targem inimene? Mõistan, et seda ei saa teha ilma treeninguta – plaan kasutada jõusaali (1-2x nädalas) ja kodust trenažööri. Hetkel kaalun 72kg, aga tahaksin kaaluda u. 78-79kg.

Kõigest sellest tulenevalt paar küsimust:

1. Kas ja millist toidulisandit kasutada?

2. Kui kaal saavutatud ja lisandite söömise lõpetan siis kaal langeb uuesti?

3. Kas selle jaoks peaksin maha jätma suitsetamise/kohvi joomise?

4. Millist treeningut sel ajal (ja kui harjumus küljes ka edaspidi) teha? Rohkem jõutrenni, vastupidavust trenažööril või segu?

Tänan nõuandjat ette!

htilga
    Member

1. Oleneb su menüüst ehk millistest toitainetest sul puudu on

2. Täpsusta, mida mõtled lisandi all. Rääkidest valgu / süsivesiku pulbrist ei kao kaal kuhugi kui sööd rohkem kui kulutad

3. Suitsetamine oleks mõistlik maha jätta küll. Pealegi paljudel kasvab sellega seoses isu.

4. Oleneb eesmärgist. Nagu ma aru saan, siis sa tahtsid teatud platoole jõudes saavutatud vaid säiltada? Siis tuleb teha samasugust treeningut nagu millega see saavutati (lihtsamalt öeldes ei lisa raskusi enam).

Arvesta sellega, et 6kg lihasmassi on kuskil 2 aasta teema.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.