Skip to main content

Kiire massi tõus

Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust juurde » Kiire massi tõus

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    tiiger6
    Member

187cm

96kg

Alustasin massikasvatamisega umbes nädal aega tagasi.Olin 94 kilo ja pigutades oli sixpaci näha.Arvutasin et ma peaks sööma 3000kcal vabal päeval ja 3400kcal trennipäeval.Iga päev võtan kreatiini ka umbes 5g.Kaal kuidagi hakkas järsult suurenema nii väikse ajaga võtsin juba 2kg juurde.Toitumine on 30% valke 30% rasvu ja 40% süsivesikuid.Ennem seda sai kah htr kasutatud.Ma ei tea kas see nüüd iga päev kreatiini võtmine mõjutas midagi?Ma sooviks võimalikult vähe rasva juurde võtta.Ma eit ea kas lasen nii edasi või võtan kcal väiksemaks?Sooviks abi!

Bulletproof
    Member

monohüdraadi puhul tulebki kiiresti 1-2,5kg juurde, see on normaalne.

tiiger6
    Member

kas kcal liiga suur pole?

Bulletproof
    Member
    kristen.
    Member

kui väikse ajaga sul kaal tõusis? Kreatiin sul küll mõne päevaga 2kg juurde ei anna….

tiiger6
    Member

umbes 5-6 päeva

tiiger6
    Member

imelik ,et ma ei söö nii palju ju üle

renku
    Member

kui väikse ajaga sul kaal tõusis? Kreatiin sul küll mõne päevaga 2kg juurde ei anna….

Vabalt tõstab. Samas, kui enne oli HTR sees, mis sisaldab ka vist kreatiini, siis on sellin kehakaalu tõus imekspandav.

tiiger6
    Member

samas biits õlg rind on kah kuidagi suuremaks läinud

matjusm
    Member

samas biits õlg rind on kah kuidagi suuremaks läinud

Ei lähe nad sul sellise ajaga midagi. Neid lühiajalisi kaalukõikumisi ei maksa nii väga tähele panna, oleneb paljuski kas sa oled just söönud või palju vedelikke tarbinud enne kaalumist.

Archangel
    Member

Vabalt tõstab. Samas, kui enne oli HTR sees, mis sisaldab ka vist kreatiini, siis on sellin kehakaalu tõus imekspandav.

Oleneb palju ta HT-r’i võttis. Seal ju pisikene kogus tavalises kulbitäies sees, vaevu mingit effekti omab.

IVARK
    Member

Tuleb tunnistada, et HT-R minule mõjus küll. Jõunäitajad kasvasid ja sellega koos kaal. Kahjuks kõik kadus kohe peale tarvitamise lõpetamist, nagu nõiaväel, taastumine ja treeningud läksid raskemaks. Kaal langes 2 kg ja jäi siis püsima. Parem tiksun vaikselt edasi ja rohkem kreatiini ei võta, pidevalt nagu tarvitada ka ei taha.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.