Skip to main content

Toitumiskava korvpalluril

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Toitumiskava korvpalluril

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    eironjik
    Member

Tere,

Selline küsimus on mul tekkinud, Olen 204 pikk, 17 aastane, hetkese seisuga kaalun ~92kg kõigub selle ümber.

Kas sellise toitumiskavaga oleks võimalik kaalu juurde saada, kui ma teen päevas umbes 3-4h korvpalli trenni.

http://www.audentes.ee/public/Spordikool/Sportlasetoit/Sportlaste_menuu_14_01-20_01_2013.pdf

3x nädalas üritan peale trenni jõusaalis ka käia .

Ootan mõistvat suhtumist .

Sarge
    Member

Miks nii jõhkrad kaloraaži kõikumised?

eironjik
    Member

Kahjuks , ei oska ma sellele vastata.

htilga
    Member

Päris huvitav on vaadata, et milline on Audentese “tase” toitumiskavade koostamisel. Ma eeldan, et selle on koostanud mitme tööülesandega inimene, kes on antud valdkonnas võib-olla ehk mõne koolituse läbinud? (mitte aga spetsialiseerunud oma valdkonnale)

Tegemist ju siiski kooliga, kuhu Eesti (haridusministeerium) stabiilselt suuri summasid (1 milj. eurot) spordi jaoks eraldab… <_<“>

Tragl
    Member

Päris huvitav on vaadata, et milline on Audentese “tase” toitumiskavade koostamisel. Ma eeldan, et selle on koostanud mitme tööülesandega inimene, kes on antud valdkonnas võib-olla ehk mõne koolituse läbinud? (mitte aga spetsialiseerunud oma valdkonnale)

Tegemist ju siiski kooliga, kuhu Eesti (haridusministeerium) stabiilselt suuri summasid (1 milj. eurot) spordi jaoks eraldab… <_<“>

Kokatädi koostatud vist.

htilga
    Member

Kokatädi koostatud vist.

No aga toitumine on ju iga sportlase üks peamisi edu aluseid. Samahästi võiks selle 1 milj. eurot niisama minema visata… Nad võivad selle rahaga teha mida iganes aga kui toitumine on selline nagu eelpool kirjutatud, siis kasutegur jääb alla 50% igatahes.

Tragl
    Member

No aga toitumine on ju iga sportlase üks peamisi edu aluseid. Samahästi võiks selle 1 milj. eurot niisama minema visata… Nad võivad selle rahaga teha mida iganes aga kui toitumine on selline nagu eelpool kirjutatud, siis kasutegur jääb alla 50% igatahes.

Kurb on see küll.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.