Skip to main content

Aastaga kaalust alla

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Aastaga kaalust alla

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tervist,

olen peatselt 18-aastaseks saav tüdruk.

Pikkust 166 ja kaalu ~70kg, nii on olnud kusagil 4 aastat ja “pehme” kehaga olen kogu oma elu olnud.

Sporti pole ma kunagi armastanud ja kardan seda endiselt, tutvusringkonnas ja peres on see justkui tabu ja üksinda ei oska/julge kusagilt alata. Trenni otseselt ei tee, küll aga kõnnin päeva jooksul ca 6km.

Söön enamasti enda valmistatud suppe-hautisi aedviljadest, piimatooteid (jogurt,kohupiim, kodujuust) ja teralisi (seemned,läätsed, kliid), liha tarbin vähe (ei maitse), kala ja seeni üldse mitte, magusast söön vahel jäätist( kondiitritooted-kommid olen välja jätnud).

Ideaalis sooviksin alla võtta 15kg ja äkki see ei olegi 12 kuuga väga utoopiline?

Kogu see jutt on siin üsna üldine, kuid tahaksin teada, kas on mõni inimene, kellele pakuks huvi olla mulle selle aasta sees nö nõuandjaks ja toeks?

15 aastaga on vägagi tehtav. Iseasi, kas nii palju on vajalik. Kui hakkad nüüd trenni tegema, siis kindlasti kasvab vähesel määral ka lihas, mis annab kaalu kuid ka ilusa vormis ja toonuses keha, mitte lihtsalt piitsavarre välimuse.

Mida süüa ja kuidas treenida uuri kõigepealt siit foorumist, artiklitest jne. Kui põhitõed on selged, kuid tekib küsimusi, võid siin teada anda. Päris algusest kõike rääkima hakata on ka raske.

Mõne nõuandja võid ikka leida. Personaaltreeneri mõnest jõusaalist nt. Reaalis on lihtsam, kui kirja teel.

Oleneb, kus kandis elad üldse?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.