Skip to main content

Paluks abi treeningkava suhtes

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Paluks abi treeningkava suhtes

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    innu
    Member

Niisiis kava järgmine:

T ja R

triitseps, õlg, rind, kõht

K ja L

biitseps, kõht, selg

P

kõht, jalad

E ja N vabad

Kas selline kava on mõistlik? Eesmärk just saada vorm jälle korda ja siis võtta kergemaks. Praeguse kavaga plaaniks teha tõsist trenni mingi 2 kuud.

innu
    Member

ahjaa, unustasin mainida et olen selle alaga piisavalt tegelenud ja kannatanud ka raskemat kava, aga just et kas on tõhus selline kava

Anonüümne
    Guest

Seda et miks kord nädalas jalga ja muid lihasgruppe 2 korda?? Kui sul oleks seal veel 1 jalapäev siis minu arust oleks ok, oletades, et sa ei treeni lihasgruppe samas järjestuses nagu sul kirjas on. A ja veel, 5 korda nädalas kõhtu teha on minu arust liiga palju.

kykloob
    Member

imelik kava sul. miks sa rinda alles peale olga ja triitsa teed, voi sa kangi ei teegi. selle kavaga 5 korda nädalas kull trenni ei kannata teha

innu
    Member

ei see järjestus polegi selline, ma lihtsalt tõin välja mida teen, mitte järjekorras. Tänan nõuannete eest, lisan ühel päeval jalad kõhu asemel

muc
    Member

Et mis moodi sa seda teed? Jalad kõhu asemele??? Kõhtu tehakse ju vähe, aga jalgadele pannakse kõva surakas. Kui üle ###### mõtled jalgu teha, siis suht mõttetu. Nii ikka ei saa, et mõtled, et ah jätan kõhu ära ja teen jalad asemele. Jalgade treening võtab kõhu omast ikka kõvasti rohkem aega (kui korralikult teha)!

Ott Kiivikas
    Member

Päevade jaotus on loogiline, st. levinud on kavad kus ühel päeval treenitakse suruvaid lihaseid, teisel jalgu ja kolmandal tõmbavaid lihaseid. Küsimus seiseneb selles, palju seeriaid, kordusi seeriates ja harjutusi sa teed, siis saab selgema pildi sellest, milline on treeningu maht, praegu võib seda ainult oletad.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.