Toitumiskava
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Toitumiskava
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
Erik Orgu.
-
AutorPostitused
-
mai 3, 2012 at 5:49 p.l. #23262
Anonüümne
GuestTere on siis selline probleem et olen koolispoiss ja pole raha toitumiskava tellimiseks. Oleksin väga tänulik kui keegi annaks mulle minigi näidise mille järgi saaksin hakata toituma.
mai 3, 2012 at 6:27 p.l. #117683htilga
MemberKõige alus: mis on su eesmärk?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 4, 2012 at 5:24 e.l. #193310Erik Orgu
Memberminu kogemus on see et tasuta kavasid keegi ei järgi, aga täishinna eest järgitaks kyll ja kuidas veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 4, 2012 at 6:37 e.l. #182230Sarge
Memberminu kogemus on see et tasuta kavasid keegi ei järgi, aga täishinna eest järgitaks kyll ja kuidas veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei jälgita täishinna eest ka.
mai 4, 2012 at 7:01 e.l. #181250gmaster
MemberPaljusid tundub see investeering siiski motiveerivat.
Kuskilt kuulsin kunagi, et muulasi tasuta eesti keele 6pe ei motiveerinud, kursustel osaleti kehvasti ja tulemused olid ka vastavad.
Siis viidi sisse mingi klausel, et alguses pidi osaleja mingi summa sisse maksma ja kui eksami edukalt sooritas, sai summa tagasi – ja voila! tulemused paranesid hyppeliselt.
Olen ka tasuta väga palju aega kulutanud n6uannete peale, ja ytleks ka et jälgitakse hoolikamalt kui raha mängus..
mai 4, 2012 at 7:56 e.l. #117318Rambo vend
MemberNormaalse toitumiskava järgi söömine peaks maksma umbes 10€ päevas? Niet kui tellimiseks raha pole, siis igapäevaseks järgimiseks tõenäoliselt veel vähem.
mai 4, 2012 at 8:08 e.l. #117311gmaster
MemberOleneb eesmärkidest, kliendi kaalust, koormusest ja poest, kus kaupa ostetakse, ise ytleks et alates 6 eurost kui väga koonerdada.
Siin v6iksidki teised teada anda palju kulub ja kui palju sellest säästa annaks? (kui ostaks hulgi, odavamast poest v kasutaks sooduspakkumisi)
Ja osaline jälgimine on parem kui yldse mitte järgmine.
mai 4, 2012 at 9:12 e.l. #117304JungaTroll
MemberTere on siis selline probleem et olen koolispoiss ja pole raha toitumiskava tellimiseks. Oleksin väga tänulik kui keegi annaks mulle minigi näidise mille järgi saaksin hakata toituma.
Miks ise siis ei tee? Sest ega toitumiskava tegijad peamiselt muu eest raha küsigi, kui sinu eest kombinatoorikaülesande lahendamise eest. Valgu, rasvade ja süsivesikute norm ette ja siis muudkui kombineerima Exceli abiga toite. Seni kuni kõik arvud enam-vähem klappima saavad, hind vastuvõetav ja toit meeldiv. Kui igaüks tegelikult selle ise läbi teeks, avaneks oma toidulauast hoobilt uus pilt.
mai 4, 2012 at 5:45 p.l. #116392t0lulyli
MemberMul sama teema mis Meelisel aga ma ei oska endale kava ka teha millele ma peaksin toetuma kui ma tahan kaalust juurde võtta??
mai 4, 2012 at 6:17 p.l. #116353htilga
Memberhttp://www.fitness.e…iklid/toitumine – üldiselt
http://www.fitness.e…ab-ott-kiivikas – viimasele küsijale
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.