kas see on tõsi?
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kas see on tõsi?
- This topic has 8 replies, 4 voices, and was last updated 21 years, 9 months tagasi by
punamtsike.
-
AutorPostitused
-
aprill 16, 2004 at 3:20 p.l. #2320
MemberKas see on tõsi et kui ule treenida siis lähevad käed uuesti peenikeseks ja kilod kaovad???
Seda kuulsin kuskil siin foorumis
aprill 16, 2004 at 8:02 p.l. #37754shinobi
MemberSee ei pruugi kehtida 100 % kõigi kohta, tavaliselt lihtsalt ei suudeta enam edasi jõuda vaid jäädakse kinni, kuid see et lihased degenereeruvad on ka väga võimalik.
Nii et väldi ületreeningut. Tee igat lihasgruppi 1x nädalas ja iga lihase kohta 1 harjutus.
aprill 16, 2004 at 8:37 p.l. #37755Makaveli
Memberkas sa shinobi tahad öelda et peaks tegema iga lihase kohta 1 harjutuse? ma saan aru nii et kui tahad rinda treenida siis teed ainult nt rinnalt surumist või lendamist ja polegi muud vaja… no dream on… tahaks sellise treeningu tulemusi näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2004 at 5:14 e.l. #37756punamtsike
Memberkõik jahuvad mingist ületrennist. no mida lehma. ega see nii kergesti ka teki. inimene on üks meeleult vastupidav tegelane. arvan et algajapoolsematel tegelastel jääb 1x nädalas igat lihasgruppi selgelt väheks. algajad ei suuda ju trennist maks võtta. ja tihti läheb treening mõnusalt üle jututoaks või mobiililaadimseks. ei saa olla nii et soovitad kellelegi teha igat lihasgruppi 1x nädalas ja asi vask, kui sa isegi ei tunne seda inimest. igaüks on indiviid. vaadake näit ajalugu. arnold vs. dorian. üks tegi enamvähem igat harjutust 5 seeriat. ja üksvahe tegi näit säärt iga päev. teine seevastu harrastas HIT – i. igat harjutust mõned seeriad. nädalas enamasti 1 kord lihasgrupile. ja mõlemad mr olympiad jne. te õppige oma keha tunnetama. ma arvan et adekvaatsema vastuse saate igaljuhul oma kehalt. mitte kuskilt foorumist kellegi käest küsides. nüüd võiks järgmine küsimus olla et ”kuidas tunnetada kas tegu on ületrenniga või mitte?”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2004 at 6:52 e.l. #37757shinobi
Member?Dream on?
Makaveli, kui mr Olympia ei ole tulemus siis ma ei tea mis on? ( ja mina olen samuti oma tulemustega väga rahul)
Jah sa saad väga õigesti aru, kui tahad rinda teha siis teed surumist või lendamist ja muud polegi vaja.
Tyypilised kangi armastajad… istuvad tundide viisi saalis teevad igast toredaid harjutusi.Näiteks selle kava järgi mis seal tööristade all on, üle 32 harjutuse nädalas…..
Ma olen 30-45 minti saalis ja siis on küsimus “Ongi kõik vä????”
Ma ei ütle et see oleks VALE, nagu punamütsike ütles väga õigesti, igaüks on indiviid. Mõnele sobib just siuke koormus, kuid valdav enamus harjutajaid ei ole siuksed geneetilised “loomad” või roidide peal.
Ma kardan et kui karma küsib ületreeningu kohta siis on ta pigem siukse “looma” kava peal kui 1×1 peal ning võibolla peaks ta seda proovima?
Kui sa viitsid päevikut pidada siis võid ilusti vaadata mis toimus sellel ajal kui treenisin niimoodi ja mis toimus siis kui treenisin naamoodi. Ning lõpuks sa saad ENDA jaoks väga hea kava.
aprill 18, 2004 at 7:55 p.l. #37758kykloob
Memberesimest korda kuulen kull et keegi sellise kavaga teeb. arvata on et sellega eriti kaugele ei joua
aprill 19, 2004 at 5:26 e.l. #37759shinobi
MemberKunagi on ikka esimene kord….
Pean tõdema et eestlased on imeliku mulje jätnud mulle, ei tea nagu pooli asju mis mujal toimub (ei kehti ainult jõusaali kohta).
“Misasja ?!?!? Esimest korda kuulen ?!? Mingi jama!?!? Mida sa ajad, see on küll täielik pask?!??” jne, nagu midagi on kord ette söödetud siis istutakse selles kinni nagu…. jumal hoitku kui midagi muud on olemas….
Ignorance is a bliss
PS! Ma olen ka eestlane…
aprill 20, 2004 at 1:15 p.l. #37760kykloob
Memberkuule mees sa ei joua nii oma lihast isegi korralikult soojaks ajada rääkimata siis lihase arengust
aprill 20, 2004 at 1:58 p.l. #37761punamtsike
Membermis te HIT – ist ei ole kuulnud või.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.