Bonsuna foorumis ei tohi oma arvamust avadalda
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Bonsuna foorumis ei tohi oma arvamust avadalda
- This topic has 18 replies, 9 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
realreal.
-
AutorPostitused
-
oktoober 12, 2011 at 1:01 p.l. #23172
bigmuscles1
MemberEnd of debate!
oktoober 12, 2011 at 1:10 p.l. #317209Ott Kiivikas
Member..Kohe oled süüdlane ja halb inimene. See minu kui kõrvaltvaataja arvamus. Ise pole ennast sinna sellel samal põhjusel registreerunud. Fitness.ee selles suhtes sutsu sõbralikum koht.NB! Teema eesmärk pole õhutada vaenu, vaid just nimelt oma siira arvamuse avaldamine.
Mõlemal foorumil, nii fitness.ee, kui ka bonsuna.com on oma plusse ja miinuseid, aga bonsuna foorumi miinuseks on just see põhjus mis ma välja tõin.
Ma sain aru ,et su mõõt sai täna täis, et selle postituse tegid?
oktoober 12, 2011 at 1:15 p.l. #317210Archangel
Memberoktoober 12, 2011 at 1:16 p.l. #317211bigmuscles1
MemberKas just mõõt täis, aga teinekord võiks olla rohkem tolerantsust ja kannatlikust. Ei saa ju olla nii paranoialine, et kui keegi natuke julgemalt midagi ütleb siis ta tahab kohe halba.
oktoober 12, 2011 at 1:18 p.l. #317214AlanBStard
ModeratorSu siinseid postitusi vaadates minul neile etteheiteid pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2011 at 1:24 p.l. #317216bigmuscles1
MemberRüütel Maiväli teavitas ka koheselt Bonsuna foorumis, et siia teema tehtud.
Archangel, kas ma peaksin nüüd häbenema, et selle teema tegin? Kas mul ei või olla oma arvamust? Ning loe postitus uuesti läbi, teema eesmärk polnud foorumit laimata!
oktoober 12, 2011 at 1:24 p.l. #317217IVARK
Member..Kohe oled süüdlane ja halb inimene. See minu kui kõrvaltvaataja arvamus. Ise pole ennast sinna sellel samal põhjusel registreerunud. Fitness.ee selles suhtes sutsu sõbralikum koht.NB! Teema eesmärk pole õhutada vaenu, vaid just nimelt oma siira arvamuse avaldamine.
Mõlemal foorumil, nii fitness.ee, kui ka bonsuna.com on oma plusse ja miinuseid, aga bonsuna foorumi miinuseks on just see põhjus mis ma välja tõin.
Kui Sa sinna ei registreerunud, kuidas sa siis tead? Oma arvamust ikka avaldanud oled? Võibolla ei mõistagi keegi hukka. Üks tarkus veel – kui arvamust avaldad, siis viisakas vormis, alustades nii: “Minu arvamus on, mina arvan…jne.” Ameeriklastel on selline hea eesliide “With all do respect.” Ainult, et neil tuleb sinna järgi mitte “in my opinion” vaid “I believe”, mis on juba usuteema ja kogukonna värk nagu ameeriklastel kõik. Sellised mõtted.
oktoober 12, 2011 at 1:32 p.l. #317219Alexander Andrusenko
ModeratorAga miks sa sellest fitnessi foorumisse tulid kurtma? Võiksid seal samas kurta. Miks see meie asi peaks olema, kas võõras foorumis tohib arvamust avaldada või mitte?
PS: Teate, aga kalale.ee foorumis on selline korralagedus, et silmad jooksevad verd. Kodanik mudakoger ajab eriti palju jama ja wuudised sõimab kõiki. Jube
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt avaldasin arvamust.oktoober 12, 2011 at 1:36 p.l. #317220bigmuscles1
MemberAga miks sa sellest fitnessi foorumisse tulid kurtma? Võiksid seal samas kurta. Miks see meie asi peaks olema, kas võõras foorumis tohib arvamust avaldada või mitte?Seal oleks teema kustutatud.
Aga vahet ei ole, võid teema lukku panna/ ära kustutada kui soovid.
oktoober 12, 2011 at 1:38 p.l. #317222Archangel
MemberRüütel Maiväli teavitas ka koheselt Bonsuna foorumis, et siia teema tehtud.Archangel, kas ma peaksin nüüd häbenema, et selle teema tegin? Kas mul ei või olla oma arvamust? Ning loe postitus uuesti läbi, teema eesmärk polnud foorumit laimata!
Et sinu postitus siia on lubatud, aga minu Postitus Bonsuna foorumisse on paha? Sinu loogika?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei häbenema ei pea. Aga veidi tobe minna teise foorumisse kaebama. Teeme siis nii:
Mine Apple poodi ja kuku kisama, et Microsoft on ikka nõme firma küll. Mis mulje see jätab? Samas vastupidi poleks ka parem. Mine Microsofti poodi, istu maha ning hakka kaagutama, et kuradi nõme pood ja nõmedad tooted ja nõme firma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igate pidi on sinu lähenemine vale.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2011 at 1:39 p.l. #317223IVARK
MemberSeal oleks teema kustutatud.Aga vahet ei ole, võid teema lukku panna/ ära kustutada kui soovid.
Mis nüüd kohe kustutada siis, minu arust siin on alust nt. Tederi poole pöördumiseks. PS ja põhiõigused. Sõnavabaduse rikkumine jne. aga kui kaebust ei esita, siis vähemalt said nüüd siin oma arvamuse ära öelda ja keegi hukka ei mõista.
oktoober 12, 2011 at 1:41 p.l. #317225bigmuscles1
MemberMis nüüd kohe kustutada siis, minu arust siin on alust nt. Tederi poole pöördumiseks. PS ja põhiõigused. Sõnavabaduse rikkumine jne. aga kui kaebust ei esita, siis vähemalt said nüüd siin oma arvamuse ära öelda ja keegi hukka ei mõista.Palju oled joonud ve?
oktoober 12, 2011 at 1:41 p.l. #317226Ott Kiivikas
MemberMis on ikkagi huvitav, et negatiivne uudis kogub rohkem lugejaid kui positiivne….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui vaadata teema vaatajate hulka…oktoober 12, 2011 at 1:44 p.l. #317228Archangel
MemberMis on ikkagi huvitav, et negatiivne uudis kogub rohkem lugejaid kui positiivne….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui vaadata teema vaatajate hulka…Nii on alati.
Hoian Bonsuna foorumi registreerijate arvul silma peal. Ennustan, et see kasvab.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2011 at 1:50 p.l. #317230Bonsuna
MemberArvamust võivad kõik avaldada, nii reaalis kui virtuaalis. Lihtsalt alati tuleb arvestada, et vale “vastuse” puhul võid vastu “tatti” saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.