Kõhulihaste tehnika
- This topic has 62 replies, 17 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
oktoober 11, 2011 at 3:15 p.l. #23170
Anonüümne
GuestMure siis selline, et tahaks teada, kuidas teha õigesti kõhulihaseid, kas hoida kõht koguaeg sees alguselt lõpuni või hoida kõhulihaseid vabalt. Olen lugenud kõhulihaste kohta materiali ja mõnes kohas on kirjas, et hoia kõht sees ja mõnes kohas pole midagi kõhu kohta öeldud. Samas mina ise tunnen, et parem on hoida kõhtu vabalt (jõuad rohkem teha), kui kõhtu sees. Seda ma tean ammu, et kõhulihased paistavad välja ainult siis, kui rasvaprotsent madal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kuidas ise muidu kõhtu hoiate. Tänanoktoober 12, 2011 at 4:58 e.l. #317137Okk
MemberMis tähendab “hoida kõhtu vabalt” . Mismoodi saab kõhulihaseid treenides hoida kõhtu vabalt?
oktoober 12, 2011 at 6:36 e.l. #317145dirty scorpion
MemberSees nagu vaakumis?
oktoober 12, 2011 at 6:49 e.l. #317147daemonium
MemberMis tähendab “hoida kõhtu vabalt” . Mismoodi saab kõhulihaseid treenides hoida kõhtu vabalt?Mul tekkis täpselt sama küsimus – kuidas saab lihas, mida pingutatakse, olla vabalt,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2011 at 7:29 e.l. #317156gmaster
MemberMul tekkis täpselt sama küsimus – kuidas saab lihas, mida pingutatakse, olla vabalt,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis, kui harjutust tehakse kõigi muude lihastega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (ja inertsiga)oktoober 12, 2011 at 8:18 e.l. #317170vend vähk
ModeratorMure siis selline, et tahaks teada, kuidas teha õigesti kõhulihaseid, kas hoida kõht koguaeg sees alguselt lõpuni või hoida kõhulihaseid vabalt. Olen lugenud kõhulihaste kohta materiali ja mõnes kohas on kirjas, et hoia kõht sees ja mõnes kohas pole midagi kõhu kohta öeldud. Samas mina ise tunnen, et parem on hoida kõhtu vabalt (jõuad rohkem teha), kui kõhtu sees. Seda ma tean ammu, et kõhulihased paistavad välja ainult siis, kui rasvaprotsent madal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kuidas ise muidu kõhtu hoiate. TänanEga kõhulihase puhul ei ole alati vajalik teha rohkem korduseid, vaid oluline on õige tehnika. Kõhulihase reljeefsemaks muutmine on loomulikult paljuski toitumise taga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2011 at 1:10 p.l. #317208Anonüümne
GuestMa tean, et kõhulihased tulevad välja toitumisega. Mul tekkis lihtsalt huvi. Kui sa oled selili, siis sa saad ju kõhu tõmmata sissepoole või mis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2011 at 1:18 p.l. #317212Archangel
MemberMa tean, et kõhulihased tulevad välja toitumisega. Mul tekkis lihtsalt huvi. Kui sa oled selili, siis sa saad ju kõhu tõmmata sissepoole või mis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tead – ära paanitse nende kõhulihaste pärast. Ei oma praktiliselt mingit tähtsust.
Enamikel inimestel on täiesti ilus kõhulihaste kuju olemas ka ilma mingi erilise trennita, ning kui lõpuks trenni tegema hakatakse, siis saavad ka need kõhulihased kümnete eri harjutustega stabiilselt vatti.
Kui sul pole eesmärk omada ülitugevaid kõhulihaseid mingitel atleetlikel põhjustel, siis ära üldse vaeva pead.
Isegi Dorian Yates ütles, et mis te neist kõhulihastest treenite. Ajaraisk. Nädalas korra võite mõned istulitõusud teha kui väga tahate…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2011 at 2:14 p.l. #317235ROtter
MemberTead – ära paanitse nende kõhulihaste pärast. Ei oma praktiliselt mingit tähtsust.Plääžil omavad, noh, nagu tibimagnet.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2011 at 2:45 p.l. #317241Anonüümne
GuestPlääžil omavad, noh, nagu tibimagnet.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes on Plääzil?
oktoober 13, 2011 at 1:07 p.l. #317416Bulletproof
MemberKes on Plääzil?Plääz = rand
oktoober 13, 2011 at 1:14 p.l. #317422Akrapovic
MemberTead – ära paanitse nende kõhulihaste pärast. Ei oma praktiliselt mingit tähtsust.Enamikel inimestel on täiesti ilus kõhulihaste kuju olemas ka ilma mingi erilise trennita, ning kui lõpuks trenni tegema hakatakse, siis saavad ka need kõhulihased kümnete eri harjutustega stabiilselt vatti.
Kui sul pole eesmärk omada ülitugevaid kõhulihaseid mingitel atleetlikel põhjustel, siis ära üldse vaeva pead.
Isegi Dorian Yates ütles, et mis te neist kõhulihastest treenite. Ajaraisk. Nädalas korra võite mõned istulitõusud teha kui väga tahate…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vbl on osadel inimestel kõhu peal kerge “polster” ja soovivad seda läbi korralike kõhulihaste harjutusega kiiremini maha saada !
oktoober 13, 2011 at 1:15 p.l. #317424Archangel
MemberVbl on osadel inimestel kõhu peal kerge “polster” ja soovivad seda läbi korralike kõhulihaste harjutusega kiiremini maha saada !Aga see ei ole võimalik. Kui oleks siis teeksin ise ka kõhuliseid päev otsa.
Lihaste treenimine ei mõjuta nende peal paiknevat rasva. (Tegelt mingi uuring vist näitas 1% mõju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Niiet jah. Jäägi tegema oma kõhulihaseid, pekki see vähemaks ei võta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 1:24 p.l. #317431gmaster
MemberAga see ei ole võimalik. Kui oleks siis teeksin ise ka kõhuliseid päev otsa.Lihaste treenimine ei mõjuta nende peal paiknevat rasva. (Tegelt mingi uuring vist näitas 1% mõju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Niiet jah. Jäägi tegema oma kõhulihaseid, pekki see vähemaks ei võta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peal paiknevat mitte, aga vahel paiknevat küll. Nahaalust vist ka.
Aga seda paksu rasvakihti mitte jah.
oktoober 13, 2011 at 1:43 p.l. #317437Archangel
MemberÄrge jahuge mingit jama, rääkige asjast. On raske küsimusele vastata väää?Mida sa ise jahud siis. Küsid absoluutselt debiilseid küsimusi täiesti ebaolulise teema kohta.
Mis vastuseid sa üldse loodad saada? Mõtle veidi peaga ka mida sa küsid…. loe enne mõni anatoomiaõpik läbi, et teaksid kuidas lihased üldse töötavad. Milleks me siin leiutama peame proovides mõista seda absurdsust mida sinu aju on genereerinud.
Oeh…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.