Kaalu langetamine
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kaalu langetamine
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 14 years, 4 months tagasi by
marten66.
-
AutorPostitused
-
oktoober 6, 2011 at 6:58 p.l. #23153
Donna95
MemberTervist! Olen 17 aastane neiu, sooviksin kaalus alla võtta, oleksin väga tänulik nõuannete eest. Kaalunumber on 88 kg ja pikkuseks on 1.77 m. Probleem kehaga on üleüldine. Sangad, kõht, jalad, käed. Ma olen laiema puusaga. Käin 3x nädalas jõusaalis, joosta otseselt ei saa. Ja sooviks kaalunumbriks saada maksimaalselt 78 kg. Ootan huviga teie ideid ja soovitusi
oktoober 6, 2011 at 7:01 p.l. #316353htilga
MemberToitumiskava tellimine tuleks kindlasti kasuks – http://www.fitness.ee/veebitreener
oktoober 6, 2011 at 7:02 p.l. #316356tykonu
MemberTervist! Olen 17 aastane neiu, sooviksin kaalus alla võtta, oleksin väga tänulik nõuannete eest. Kaalunumber on 88 kg ja pikkuseks on 1.77 m. Probleem kehaga on üleüldine. Sangad, kõht, jalad, käed. Ma olen laiema puusaga. Käin 3x nädalas jõusaalis, joosta otseselt ei saa. Ja sooviks kaalunumbriks saada maksimaalselt 78 kg. Ootan huviga teie ideid ja soovitusi
oktoober 6, 2011 at 7:03 p.l. #316357Donna95
MemberToitumiskava tellimine tuleks kindlasti kasuks – http://www.fitness.ee/veebitreener
oktoober 6, 2011 at 7:12 p.l. #316365kalmer87
MemberNiikaua kui veel ilmad päris hullud ei ole käi jalutamas, võib olla väga effektiivne rasva põletava toimega treening kui sellele pühenduda. Jaluta mitte 2 tiiru ümber maja vaid ikka vähemalt 30-45 minutit korraga, kui jalad juba harjuvad siis pikenda kestust. Jõusaalis sõida rattaga, jookse ellips-trenažööril kui jaksad ja kasuta linti. Võimalusel käi ujumas. Uuri toitumise kohta mõnest targast raamatust. Söö tervislikult ja pigem tihedamini ning vähem korraga.
oktoober 6, 2011 at 7:15 p.l. #316369Donna95
MemberNiikaua kui veel ilmad päris hullud ei ole käi jalutamas, võib olla väga effektiivne rasva põletava toimega treening kui sellele pühenduda. Jaluta mitte 2 tiiru ümber maja vaid ikka vähemalt 30-45 minutit korraga, kui jalad juba harjuvad siis pikenda kestust. Jõusaalis sõida rattaga, jookse ellips-trenažööril kui jaksad ja kasuta linti. Võimalusel käi ujumas. Uuri toitumise kohta mõnest targast raamatust. Söö tervislikult ja pigem tihedamini ning vähem korraga.Milline võiks toitumine olla?
oktoober 6, 2011 at 7:32 p.l. #316377tykonu
MemberUuri toitumise kohta mõnest targast raamatust. Söö tervislikult ja pigem tihedamini ning vähem korraga.Need targad raamatud polegi teab mis targad. Tervislikult söömine ei tähenda lehma moodi söömist, nagu meedia selle üldpildi on kujundanud ning toidukordade ajastus pole väga oluline.
oktoober 7, 2011 at 11:29 e.l. #316477marten66
Member/—/. Käin 3x nädalas jõusaalis, joosta otseselt ei saa. /–/Milliseid harjutusi teed? Kui kaua ? jne
Kui füüs.koormust ei kannata, siis tuleb kindlasti toitumist sättida, et oleks mingisugunegi “võitlusrinne”. Ehk teeb see aja jooksul tervise ka tugevamaks ja suudad ükspäev isegi normaalselt jooksmas käia.
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.