Skip to main content

Kaalu langetamine

Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kaalu langetamine

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Donna95
    Member

Tervist! Olen 17 aastane neiu, sooviksin kaalus alla võtta, oleksin väga tänulik nõuannete eest. Kaalunumber on 88 kg ja pikkuseks on 1.77 m. Probleem kehaga on üleüldine. Sangad, kõht, jalad, käed. Ma olen laiema puusaga. Käin 3x nädalas jõusaalis, joosta otseselt ei saa. Ja sooviks kaalunumbriks saada maksimaalselt 78 kg. Ootan huviga teie ideid ja soovitusi

htilga
    Member

Toitumiskava tellimine tuleks kindlasti kasuks – http://www.fitness.ee/veebitreener

tykonu
    Member

Tervist! Olen 17 aastane neiu, sooviksin kaalus alla võtta, oleksin väga tänulik nõuannete eest. Kaalunumber on 88 kg ja pikkuseks on 1.77 m. Probleem kehaga on üleüldine. Sangad, kõht, jalad, käed. Ma olen laiema puusaga. Käin 3x nädalas jõusaalis, joosta otseselt ei saa. Ja sooviks kaalunumbriks saada maksimaalselt 78 kg. Ootan huviga teie ideid ja soovitusi
    Donna95
    Member

Toitumiskava tellimine tuleks kindlasti kasuks – http://www.fitness.ee/veebitreener
    kalmer87
    Member

Niikaua kui veel ilmad päris hullud ei ole käi jalutamas, võib olla väga effektiivne rasva põletava toimega treening kui sellele pühenduda. Jaluta mitte 2 tiiru ümber maja vaid ikka vähemalt 30-45 minutit korraga, kui jalad juba harjuvad siis pikenda kestust. Jõusaalis sõida rattaga, jookse ellips-trenažööril kui jaksad ja kasuta linti. Võimalusel käi ujumas. Uuri toitumise kohta mõnest targast raamatust. Söö tervislikult ja pigem tihedamini ning vähem korraga.

Donna95
    Member

Niikaua kui veel ilmad päris hullud ei ole käi jalutamas, võib olla väga effektiivne rasva põletava toimega treening kui sellele pühenduda. Jaluta mitte 2 tiiru ümber maja vaid ikka vähemalt 30-45 minutit korraga, kui jalad juba harjuvad siis pikenda kestust. Jõusaalis sõida rattaga, jookse ellips-trenažööril kui jaksad ja kasuta linti. Võimalusel käi ujumas. Uuri toitumise kohta mõnest targast raamatust. Söö tervislikult ja pigem tihedamini ning vähem korraga.

Milline võiks toitumine olla?

tykonu
    Member

Uuri toitumise kohta mõnest targast raamatust. Söö tervislikult ja pigem tihedamini ning vähem korraga.

Need targad raamatud polegi teab mis targad. Tervislikult söömine ei tähenda lehma moodi söömist, nagu meedia selle üldpildi on kujundanud ning toidukordade ajastus pole väga oluline.

marten66
    Member

/—/. Käin 3x nädalas jõusaalis, joosta otseselt ei saa. /–/

Milliseid harjutusi teed? Kui kaua ? jne

Kui füüs.koormust ei kannata, siis tuleb kindlasti toitumist sättida, et oleks mingisugunegi “võitlusrinne”. Ehk teeb see aja jooksul tervise ka tugevamaks ja suudad ükspäev isegi normaalselt jooksmas käia.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.