Skip to main content

jala treening

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » jala treening

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    immo
    Member

kuidas soovitate treenida jalgu?i eesmärgiks ei ole lihase kasvatamine vaid pigem vähendamine. varem treenisin jõusaalis jalgu 1-2 korda nädalas, mille peale on reied märgatavat paisunud (lihase arvet, rasva olen pigem kaotanud). esialgu sooviks ainult ülakeha suurendada, põhjus selleks on keha proportsiooni ühtlustamine ehk siis ülakeha võiks alakehale järgi jõuda. milliseid harjutusi soovitate? kas süüa vähem? või jalgu mitte treenida? kuidas teha soojendust? venitused?

tänud,

immo

M.M.
    Member

Ma eeldan, et sa oled meesterahvas. No mina ei ole küll siiamaani näinud meest kel on jalad rohkem arenenud kui ülakeha, järsku sul on peegel jalgade kohapealt kõver : ) Jalgu peenemaks saada on lihtne – ära anna jalgadele üldse koormust, proovi rohkem käte peal käia või käte abil roomata. Veel parem, pane nad kipsi, siis on küll kindel värk, et saad oma propotsioonid tagasi.

immo
    Member

eks jah inimesed ole erinevad…

Anonüümne
    Guest

No pööra siis rohkem tähelepanu ülakehale, et ülakeha suurendada. Aga jah, mina ka ei usu et sul jalad nii väga suured on, iseasi mida sa proportsioonide all mõtled…

Marek Kalmus
    Member

Nii võib ikka olla küll, näiteks kui mina 19 aastaselt kangi tõstma hakkasin ma ainult jalad ja tagumik olingi. Rinda tegin 80kg kangiga aga kükke 140kg. Pean ütlema et ega ma jalgadele vähem trenni küll ei teinud kui ülakehale. Vaja on lihtsalt aega anda ja küll ülakeha ka järgi jõuab. Olen saalipildis küllalt näinud noori kes näevad välja nii nagu mina toona. On ju suur õnn kui looduse pool miskit on juba natuke olemas ka. Teadupärest on kehvasid jalgu üsna raske heaks treenida, aga miski pole võimatu kui tahta. Jõudu tööle!

M.M.
    Member

No siis on tõesti mõnel vedanud, sa Marek sõitsid ennem kõvasti ratast, see vist sellest tingitud.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.