Skip to main content

TestoBolan

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere

Otsustasin siis jõusaalis käima hakata jälle,eelmine aasta käisin pool aastat ja üleeelmine aasta pool aastat aga nüüd suvel ei ole tegelenud sellega ja nüüd mõtlesin et võiks uuesti käima hakata selle kooliaasta lõpuni vähemalt.Olen siis umbes kesmise kehaehitusega ja jõudu ikka on jõusaalis käimine on ikka aidanud.

Mõtlesin siis et hakkan kasutama sellist asja nagu TestoBolan. Link: http://sportshack.ee/index.php?page=shop.p…1&Itemid=57

Ei ole nagu ennem selliseid asju kasjutanud ja mõtlesin et küsin infot natuke.

Et siis kuidas kommenteerite,kas peaksin midagi teadma kaa veel enne võtma hakkamist ja kuidas sellega lood üldse on,kas on mul üldse mõtet võtma hakata seda kohe alguses kui jõusaalis käima hakkan või pean ma sellejaoks olema juba aastaid treenitud ja pidevalt tegelema oma kehaga?

Ühesõnaga kas se minusuguse algaja jaoks on sobilik?

jorsik
    Member

“TestoBolan on mõeldud edasijõudnud treenijatele”. Et hakata sellistest lisanditest kasu lõikama (kui neil üldse on mingit reaalset efekti), võiks enne vähemalt paar kuud trennis käia korralikult, muidu on see lihtsalt raha raiskamine. Samas, kui sul on raha palju ja tunned, et on energiapuudus, siis võid ju proovida purgi

Bulletproof
    Member
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.