Skip to main content

Vajaks abi kava leidmisel.

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Vajaks abi kava leidmisel.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Raz0r
    Member

olen 176 cm pikk kaalun 65 kg ja olen 17 aastane, olen tegelenud jõusaaliga nüüd juba aasta ja tahaks leida endale õiget kava

kehamassiindeks kuskil 21 juures.

näitajad:

kükk – 60kg max, ilma toestuseta

surumine seistes – max 50 kg

jõutõmme – 90 kg max

lamades surumine – max 60 kg

igaks juhuks lisasin need, et äkki on abi

Proovisin Wendler´i süsteemi, aga tundsin et alakeha saab vastava koormuse, aga ülakeha mitte(tundus et rind ei saa ültse koormust). Minu arvates on seerjates olevate korduste arv liiga väike. Et sooviksin teada kas ma võin muuta wendlei kava niimoodi, et lisan koormust ülakehal, et lisan harjutsui mis treeniksid rinnalihast või lamades surumine on pissav?

Muidu tahaks treeninda:

rinnalihased

selga( kõiki lihaseid)

jalalihaseid

kõhulihaseid

biitsep

triitseps

muidu käin 2 korda nädalas jõusaalis ja seal on vene värk aga vajalikud asjad on olemas, et kui keegi oleks nii hea et saaks kava mulle teha või otsida kuskilt see õige oleks hea, sest ise ma pole veel nii tark selles valdkonnas.

seenjor
    Member

surumine seistes-max 50 kg

Kas kirjutasid midagi valesti?

Mina surun seistes ainult pool raskust sellest mis lamades.

realreal
    Member

surumine seistes-max 50 kg

Kas kirjutasid midagi valesti?

Mina surun seistes ainult pool raskust sellest mis lamades.

Midagi on siin tõesti valesti

Raz0r
    Member

täitsa õiged andmed, ma proovisin eile, kui palju ma suudan teha neid harjutusi maximumi peale ja muidu ma surusin 45 kg seistes, aga ma tundsin et surun 50 ka ära sest surusin 45kg püsti 4 korda ilusti ja 5 korraga pidin kehaga kaasa aitama.

Raz0r
    Member

Kas keegi oskab siis soovitada?

alaska
    Member

Mine Fitness.ee pealehele,tööriistade alt võta lahti treeningkavad. Sealt leiad häid kavu.Mulle meeldis 5×5 jõutõstekava algajatele.Saad lühematele seeriatele ka pikemaid peale teha.

Raz0r
    Member

Nojah kui sõber soovitas seda site’i siis loodsin et midagi ikka tarka saan teada, aga jah, see päris raske tulema.

gmaster
    Member

Nojah kui sõber soovitas seda site’i siis loodsin et midagi ikka tarka saan teada, aga jah, see päris raske tulema.

Mis häda?

Bulletproof
    Member
    Ott Kiivikas
    Member

Kavad on jah täiesti olemas, millega sinu tasemel harjutaja vabalt areneda saab, lisaks ka liikuvad pildid kui midagi harjutuste puhul arusaamatuks jääb.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.