Paljajalu liikumine/treening
- This topic has 18 replies, 12 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
daman.
-
AutorPostitused
-
august 15, 2011 at 5:29 e.l. #22908
Risto Uuk
MemberMa kirjutasin hiljuti enda blogis ühe artikli paljajalu liikumise kohta: http://ristouuk.wordpress.com/2011/08/09/p…jalu-liikumine/
Ma ei tea, kas see on sobiv koht, kus teemat alustada, aga kui pole, siis palun liigutage seda.
Mida teised paljajalu liikumisest arvavad? Kui palju ja kuidas sa paljajalu liikumist harrastad?
august 15, 2011 at 7:47 e.l. #310305Aile
MemberMa kirjutasin hiljuti enda blogis ühe artikli paljajalu liikumise kohta: http://ristouuk.wordpress.com/2011/08/09/p…jalu-liikumine/Ma ei tea, kas see on sobiv koht, kus teemat alustada, aga kui pole, siis palun liigutage seda.
Mida teised paljajalu liikumisest arvavad? Kui palju ja kuidas sa paljajalu liikumist harrastad?
Nii palju kui v6imalik.
Vahest ka paljajalu k6ndimist imiteerivaid jalan6usid, kui ilm lubab.
august 15, 2011 at 5:02 p.l. #310356AlanBStard
ModeratorHuvitav, sellest ja Vibram Fivefingersist on siin räägitud palju aga ei leia.
Kui sa selle jõusaali alla postitad siis arvesta et paljud jõusaalid paljajalu miskipärast ei luba

Üldiselt ma sellised arutelud pistaks spetsialistidelt küsimise alla.
august 16, 2011 at 6:34 e.l. #310396Bulletproof
MemberPaljajalu trenni teha ei ole kuigi mugav, kuid suvisel ajal on peamiseks jalavarjuks ikka plätud (va siis tööl ja treeningul). Nahk tahab ju hingata..
august 16, 2011 at 7:32 e.l. #310401matroxx
MemberKiired lõigud staadioni murul,erinevad hüpped,lõdvestusjooksud jne..sprinterina kasutan tihti seda võimalust.
paljajalu peakski üleüldse rohkem liikuma,taldade alla teadupärast kõik olulised punktid.
august 16, 2011 at 1:52 p.l. #310443Martin Mägi
MemberAga mitte teiste poolt paljajalu ära tallatud kohtades.
august 16, 2011 at 2:20 p.l. #310444matroxx
MemberLooduses on neid kohti vähe ning ka staadionil siin ei käi peaaegu keegi.terve suur muruplats kus treenida.ülimõnus
august 16, 2011 at 9:13 p.l. #310485H2TheO-Z
MemberProovin nii palju paljajalu liikuda kui võimalik, kui kodus viibin siis olen alati paljajalu, ka õues.
Soovitan sul lugeda raamatut “Born to run”, seal röögib ka suhteliselt palju sellest teemast.
//Sellest ohtudest ka natuke, mis sa oma blogis kirjutasid, et ala teravad objektid asfaltil vms.
Hõimudel, kes elavad džunglites ja pole kunagi jalanõusid kandnud, on välja kujunenud nii tugev tallanahk nagu tugev saapatald
august 17, 2011 at 9:59 e.l. #310518Aile
MemberHuvitav, sellest ja Vibram Fivefingersist on siin räägitud palju aga ei leia.Kui sa selle jõusaali alla postitad siis arvesta et paljud jõusaalid paljajalu miskipärast ei luba

Üldiselt ma sellised arutelud pistaks spetsialistidelt küsimise alla.
Esiteks…see paganama vibram n2eb v2lja kole nagu 88…kui sinu v2ljendit kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja teiseks on see hmm …kallis.Ostsin endale nahktallaga v6imlemissussid 8 EUR-i…
See, et te kardate teiste inimeste astumiskohti on suht ameerika
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>J6usaalis oleks ebamugav (2kki kukub miskit varbale?
)august 17, 2011 at 10:10 e.l. #310521vend vähk
ModeratorEks kõik sõltub asjaoludest. Kunagi vanas EPMÜ jõusaalis Tartus osa rahvast ikka käis palja jalu jõusaalis. Paaril sportlasel õnnestus endale vana trossi teraskiud kõndimise peal täies pikkuses jalga astuda ja siis hakkasid kõik spordijalatseid kandma. Muidugi mõnel mehel oli varbavahe hellalt seenekesi täis ka ja see oli suht karm vaatepilt
august 17, 2011 at 7:53 p.l. #310567gmaster
MemberSee, et te kardate teiste inimeste astumiskohti on suht ameerika
august 17, 2011 at 8:00 p.l. #310569htilga
MemberJõusaali duširuumis teise onu varbaveest seene saamine on täiesti reaalne.Selleks peab ka endal mingi väike haavand vms olema vist, et vastuvõtlik olla?
august 17, 2011 at 9:26 p.l. #310575gmaster
MemberSelleks peab ka endal mingi väike haavand vms olema vist, et vastuvõtlik olla?Piisab sellest, kui leiab mingi õrnema koha. Terve trenni haudunud jalas pole seda väga raske leida.
august 18, 2011 at 6:48 e.l. #310580Risto Uuk
MemberHõimudel, kes elavad džunglites ja pole kunagi jalanõusid kandnud, on välja kujunenud nii tugev tallanahk nagu tugev saapatald
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Seoses sellega tuleb meelde lugu, mida mu vanaema kunagi rääkis. Ta ütles, et nad kõndisid ka peaaegu kogu oma lapsepõlve paljajalu, kuna neil polnud lihtsalt kusagilt jalanõusid saada. Jama oli see, et heinakõrred lõhkusid pidevalt jalatallad ära.
august 18, 2011 at 6:51 e.l. #310581Risto Uuk
MemberEks kõik sõltub asjaoludest.Absoluutselt. Ma ei arvagi, et inimesed peaksid siin võtma eriti ekstreemse elustiili omaks ja nüüd oma tossud täiesti ära viskama. Lihtsalt hea on võimalikult palju oma taldadele maapinda tunda anda.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.