Skip to main content

Mille arvelt tõsta kaloraazi?

Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust juurde » Mille arvelt tõsta kaloraazi?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    zxcvb
    Member

Olen juba pikemat aega olnud sama kaalu peal, ei tõuse ega lange. Kehatüübilt olen endomorf, kuid pekki väga palju pole (toitumine enamvähem korras)

Nüüd tahaks ma proovida tõsta oma päevast kaloraazi, kuid mille arvelt ma peaks seda tegema? kas süüa rohkem hommikuputru või hoopis lisada rasvu/valke?

Kaal: 67 kg

Pikkus: 175 cm

Eesmärgiks muidugi muscle gain.

ROtter
    Member

Olen juba pikemat aega olnud sama kaalu peal, ei tõuse ega lange. Kehatüübilt olen endomorf, kuid pekki väga palju pole (toitumine enamvähem korras)

Nüüd tahaks ma proovida tõsta oma päevast kaloraazi, kuid mille arvelt ma peaks seda tegema? kas süüa rohkem hommikuputru või hoopis lisada rasvu/valke?

Millest sa järeldad, et me selgeltnägijad oleme?

sellele ei ole olemas vastust, enne kui sa ei kirjuta välja mida sööd. võib lisada valku ja rasvu, samas võib olla süsivesiku puudus….

oleneb kõik toitumisest ja soovidest

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.