Muu spordi kõrvalt
- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
JungaTroll.
-
AutorPostitused
-
juuni 13, 2011 at 9:18 e.l. #22770
millionaire
MemberTere!
Küsimus järgmine- kui mõtekas ning tulemuslik on väike hantlitreening muu spordi kõrvalt.
Ütleme nii, et teen nädalas 2-3 korda kas jooksu, korvpalli või jalgpalli, aga nüüd on plaanis samas mahus alustada kodus ka hantlitega treeningut üsnagi minimaalse kavaga.
Kava siis lihtne, sisaldab ainult nelja erinevat harjutust- biits, triits, õlg ning kõhulihased. Esimest kolme 3*12 seeriat, kõhtu 2x niipalju, kui jõuab.
Ise olen 184cm pikk ning kaalu 90kg, mida on ilmselgelt viiekas liiga palju vaatamata üsna regulaarsele areoobsele treeningule. Vanus 26a. Jõusaalis olen varasemalt käinud, aga üsnagi vähe ning ebaregulaarselt, sedagi peamiselt nooremast peast. Samas lihast iseenesest on, sellise pisut üle keskmise eesti mehe mõõdu annab kindlasti välja,
Peaeesmärk on ülakeha rasvapõletus (käte, kõhul, külgedel olev minu arvates pisut jäme naha-rasvakiht häirib) ning väiksemal määral lihaste vormimine ning jõu juurdekasv. Lisan veel niipalju, et toitumise osas on samuti plaanis senist tarbitavat kalorihulka kuskil 10% võrra vähendada.
Et siis- kas pealtnäha lihtne ning üsnagi lühike kava võiks minu tagasihoidlikke eesmärke täita? St, on kellegi kogemusi sellises vanuses vaikse jõutreeninguga.
juuni 13, 2011 at 10:27 e.l. #305608nightq
MemberLihas kasvab teadagi mitte saalis, vaid pigem puhkuse ajal ning kasutab ta selleks positiivsest kaloraažist saadud energiat. Kui hakkad käsi treenima negatiivse kaloraažiga, siis mõjub ta pigem vastupidavustreeninguna ehk teisisõnu võid teha küll, aga lihas ei kasva, pigem muutub veidi sitkemaks. Soovitaks pigem jõusaalis mõne full-body kava järgi treenida ja täpsemad eesmärgid paika panna.
juuni 13, 2011 at 10:31 e.l. #305609JungaTroll
MemberTere!Küsimus järgmine- kui mõtekas ning tulemuslik on väike hantlitreening muu spordi kõrvalt.
Ütleme nii, et teen nädalas 2-3 korda kas jooksu, korvpalli või jalgpalli, aga nüüd on plaanis samas mahus alustada kodus ka hantlitega treeningut üsnagi minimaalse kavaga.
Kava siis lihtne, sisaldab ainult nelja erinevat harjutust- biits, triits, õlg ning kõhulihased. Esimest kolme 3*12 seeriat, kõhtu 2x niipalju, kui jõuab.
Ise olen 184cm pikk ning kaalu 90kg, mida on ilmselgelt viiekas liiga palju vaatamata üsna regulaarsele areoobsele treeningule. Vanus 26a. Jõusaalis olen varasemalt käinud, aga üsnagi vähe ning ebaregulaarselt, sedagi peamiselt nooremast peast. Samas lihast iseenesest on, sellise pisut üle keskmise eesti mehe mõõdu annab kindlasti välja,
Peaeesmärk on ülakeha rasvapõletus (käte, kõhul, külgedel olev minu arvates pisut jäme naha-rasvakiht häirib) ning väiksemal määral lihaste vormimine ning jõu juurdekasv. Lisan veel niipalju, et toitumise osas on samuti plaanis senist tarbitavat kalorihulka kuskil 10% võrra vähendada.
Et siis- kas pealtnäha lihtne ning üsnagi lühike kava võiks minu tagasihoidlikke eesmärke täita? St, on kellegi kogemusi sellises vanuses vaikse jõutreeninguga.
Miks mitte lõuatõmme ja vastavalt jõule jalgade asendiga (maas, pingil, laual, seinal) kätekõverdused + õlad hantlitega? Peaks olema tõhusamad nii jõu kui ka haaratavate lihaste suhtes.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.