Lahtised kõhretükid ja rasvapallid kehas
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Lahtised kõhretükid ja rasvapallid kehas
- This topic has 35 replies, 14 voices, and was last updated 14 years, 4 months tagasi by
somps.
-
AutorPostitused
-
mai 26, 2011 at 12:19 p.l. #22723
nightq
MemberHei, mehed (ja naised)
Küsimus siis selline, et olen viimastel aastatel avastanud oma kehalt mitmeid erinevaid rasvapalle ja lahtiseid kõhretükke; põlvest võeti üks sidemete opi käigus välja. Vasaku rinnakorvi ribide peal on samuti üks kõhre taoline asi, mis liigub katsudes ja jätab justkui lahtise tüki mulje. Seda on kusjuures ka silmaga näha.
Loogiliselt võttes ei ole ribid kindlasti koht sellisteks anomaaliateks.
Reiel avastasin samuti ühe ja lasin ultrahelis kontrollida, osutus iseseisvaks rasvapalliks. Ühe olen ka käevarrel avastanud.
Teab keegi, kuidas nad tekivad ja kas on parem kõik välja võtta või jätta nagu on?
mai 26, 2011 at 2:26 p.l. #303924ROtter
MemberHei, mehed (ja naised)Küsimus siis selline, et olen viimastel aastatel avastanud oma kehalt mitmeid erinevaid rasvapalle ja lahtiseid kõhretükke; põlvest võeti üks sidemete opi käigus välja. Vasaku rinnakorvi ribide peal on samuti üks kõhre taoline asi, mis liigub katsudes ja jätab justkui lahtise tüki mulje. Seda on kusjuures ka silmaga näha.
Reiel avastasin samuti ühe ja lasin ultrahelis kontrollida, osutus iseseisvaks rasvapalliks. Ühe olen ka käevarrel avastanud.
Teab keegi, kuidas nad tekivad ja kas on parem kõik välja võtta või jätta nagu on?
Mis sa arvad, milleks või kelleks arstid õppinud on?
mai 26, 2011 at 2:32 p.l. #303927Okk
MemberHei, mehed (ja naised)Küsimus siis selline, et olen viimastel aastatel avastanud oma kehalt mitmeid erinevaid rasvapalle ja lahtiseid kõhretükke; põlvest võeti üks sidemete opi käigus välja. Vasaku rinnakorvi ribide peal on samuti üks kõhre taoline asi, mis liigub katsudes ja jätab justkui lahtise tüki mulje. Seda on kusjuures ka silmaga näha.
Mis see rasvapall on ? Tsüst või? See tuleks küll eemaldada lasta , muidu muudkui kasvab ja kasvab
mai 26, 2011 at 2:38 p.l. #303928nightq
MemberNoh, arstide (perearst, 2 kirurgi) juures ammu käidud, aga need laiutavad ka käsi ja vaid oletavad
mai 26, 2011 at 2:42 p.l. #303929MoloM
MemberMis sa arvad, milleks või kelleks arstid õppinud on?
Nu, kui ma oma perearsti vaatan, siis vahel tekib küsimus, kas on ikka õppinud üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 26, 2011 at 2:53 p.l. #303931argoll
MemberNoh, arstide (perearst, 2 kirurgi) juures ammu käidud, aga need laiutavad ka käsi ja vaid oletavad
Ega meie tervishoiusüsteem ongi nii ülesse ehitatud, et peab ennast ise googli kaudu ravima
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A lipoma is a slow-growing, fatty tumor situated between the skin and the muscle layer that moves readily with pressure. Lipomas often occur in the neck, shoulders, back, arms and thighs. They could be several and persists for years and can occur at any age. A lipoma is usually harmless. Treatment is not needed unless it is painful or is growing and surgical resection is indicated.
mai 26, 2011 at 3:01 p.l. #303932nightq
MemberSee seletab rasvapalle, aga kõhretükid? Katsudes on nad siiski mõnevõrra erinevad.
USA tervisesüsteemi kõrval on meie oma justkui perfektsuse kehastus
mai 26, 2011 at 3:50 p.l. #303943nightq
MemberMis see rasvapall on ? Tsüst või? See tuleks küll eemaldada lasta , muidu muudkui kasvab ja kasvab
mai 26, 2011 at 4:13 p.l. #303945Okk
MemberVaadates ultrahelipilti, siis reiel oleks ta justkui kahe lihaskihi vahel olev väike pallike ja ta on seal juba ca 10 aastat olnud, aga hiljuti andis veidi tunda.Mul kasvas tsüst per.e peal . 4-5 aastat lasin sellel seal sirguda , kuna valu ei teinud . Lõpuks kasvas nii suureks , et per.e hakkas peast targemaks muutuma ja aegajalt oli kummaline pinge/valu jala tagumisel küljel (võibolla hakkas mingit närvi või lihast survestama) . Lõpptulemus oli see , et kui arsti juurde läksin siis selgus , et see mis välja paistis oli “jäämäe tipp” . Peale operatsiooni oli kannis nii suur auk , et tuli kõigepealt keskelt kinni õmmelda ja siis pealt traageldada
mai 26, 2011 at 4:20 p.l. #303946haubits
MemberSee seletab rasvapalle, aga kõhretükid? Katsudes on nad siiski mõnevõrra erinevad.USA tervisesüsteemi kõrval on meie oma justkui perfektsuse kehastus

Eesti inimesed oleks USAs kas terved või sureks ahhetamise kätte maha. Tasuta on ainult esmaabi ja eestlasele meeldib olla haige ja vinguda arstide kallal.
Pealkirja järgi vaatasin, et priske menüü ja puha – rasvapall kõhretükiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liigeste puhul tehakse artroskoopia tükkide ja ostefüütide, kaltsifikaatide eemaldamiseks.
Mul pole perearstide vastu suurt midagi, aga ma nende juures ei käi ka v.a. tervisetõendil järel. Pigem ennast VASTAVA arsti juurde sokutada. Vastava sellepärast, et mõni läheb uroloogilt pulmonoloogilist nõu küsima ja mida veel.
mai 26, 2011 at 4:45 p.l. #303950AlanBStard
ModeratorEesti inimesed oleks USAs kas terved või sureks ahhetamise kätte maha. Tasuta on ainult esmaabi ja eestlasele meeldib olla haige ja vinguda arstide kallal.USAs ja teistes vabades maades on tunduvalt suurem vabadus iseenda tervise eest hoolt kanda. Eestis saad sa isegi ravimtaimi ainult arsti loal. Kusjuures see arst ei tea nendest taimedest midagi.
Unerohutableti kaasaskandmise eest algatatakse kriminaalasi. Politseiriik ja ametnike riik, loomulik et kodanik vingub selle kallal kes talle jaopärast ja vastavalt oma hetketujule “tervist” tilgutab.
mai 26, 2011 at 4:49 p.l. #303952AlanBStard
ModeratorKasvajad on probleemse immuunsüsteemi tunnus. Immuunsüsteemi võib välja lülitada stress või depressioon, tegu võib olla ka kaasasündinud probleemiga.
Söö hakatuseks D-vitamiini ja mõõda kortisooli?
mai 26, 2011 at 5:16 p.l. #303961nightq
MemberImmuunsüsteem on tegelikult eluaeg raudtugev olnud ja haigusi on mul olnud vaid esimesel 10 eluaastal, kuid neid oli muidugi palju (kerge lastehalvatus, mumps, mitu kõrget 40* palavikku ja mõni peatrauma ning üks surmalähedane kogemus). Huvitaval kombel tegi see kõik edasise tervise nii tugevaks, et sisuliselt 15 aastat pole üle 37,5 kraadiseid palavikke olnud ehk kui teised kõik on haiged, siis mul tilgub vaid nina.
mai 26, 2011 at 5:35 p.l. #303964htilga
MemberKas mitte võime saavutada kõrget palavikku ei näita head immuunsust?
Näiteks kui ma ise vahel aasta-paari tagant mõne korralikuma haiguse küüsi langen, siis põen seda päev-kaks ~39-se palaviku käes ja saan kohe ka terveks. Samas näen kuidas mõni istub kuu-paar sellise põletikulise ~37,3 peal ja mitte ei taha paraneda.
Nii, et need viimased 15 aastat näitavad ristivastupidist
mai 26, 2011 at 5:38 p.l. #303965Archangel
MemberKas mitte võime saavutada kõrget palavikku ei näita head immuunsust?Näiteks kui ma ise vahel aasta-paari tagant mõne korralikuma haiguse küüsi langen, siis põen seda päev-kaks ~39-se palaviku käes ja saan kohe ka terveks. Samas näen kuidas mõni istub kuu-paar sellise põletikulise ~37,3 peal ja mitte terveks ei saa.
Nii, et need viimased 15 aastat näitavad ristivastupidist
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.