Maraton on vist peldikus või mis teie arvate…
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Maraton on vist peldikus või mis teie arvate…
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
batmannu.
-
AutorPostitused
-
mai 10, 2011 at 10:48 e.l. #22646
eesti mees
MemberMure siis selline t olin alguses palavikuga poolnädalat voodis 37,2 kuskil ja siis lõi asi põsekoopapõletikuks palaviku kiskus kohe kuni 39,6-ni. Lõpuks kui antibiootikud peale sain hakkas asi langema, nüüd on juba teist päeva palavik maas ja liigun tööle ja tagasi . Tatti lahmab ikka ja kui olen palja pea ja ilm on tuuline tunnen kuidas lõikaks nagu noaga silmade ümbert , seega kannan villast mütsi kuigi õues on 17 C ja mugin valuvaigisteid.
Edinburgi maraton peaks toimuma järgmine nädala vahetus. Mõistlikum oleks see vist tervislikel põhjustel maha kanda ja peale terveks saades keskenduda uuele katsele või riskida ja loota vanadele rasvadele…
Äkki keegi kogenum oskab anda nõu mis on targem teha, sest vaim tahaks minna aga aju keelab
mai 10, 2011 at 11:01 e.l. #301606vend vähk
ModeratorMure siis selline t olin alguses palavikuga poolnädalat voodis 37,2 kuskil ja siis lõi asi põsekoopapõletikuks palaviku kiskus kohe kuni 39,6-ni. Lõpuks kui antibiootikud peale sain hakkas asi langema, nüüd on juba teist päeva palavik maas ja liigun tööle ja tagasi . Tatti lahmab ikka ja kui olen palja pea ja ilm on tuuline tunnen kuidas lõikaks nagu noaga silmade ümbert , seega kannan villast mütsi kuigi õues on 17 C ja mugin valuvaigisteid.Edinburgi maraton peaks toimuma järgmine nädala vahetus. Mõistlikum oleks see vist tervislikel põhjustel maha kanda ja peale terveks saades keskenduda uuele katsele või riskida ja loota vanadele rasvadele…
Äkki keegi kogenum oskab anda nõu mis on targem teha, sest vaim tahaks minna aga aju keelab
Jaa, saan täiesti aru. Isegi olen läinud suhteliselt nutuse seisuga suurvõistlustele sest vaim on ajust võitu saanud. Puhka veel paar päeva, teinekord võib ootamatu pööre toimuda 24 tunni jooksul ja siis tunned ennast nagu uuestisündinud. Natuke veel kannata enne otsuste tegemist. Kiiret paranemist ja taastumist!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2011 at 11:08 e.l. #301607eesti mees
MemberJaa, saan täiesti aru. Isegi olen läinud suhteliselt nutuse seisuga suurvõistlustele sest vaim on ajust võitu saanud. Puhka veel paar päeva, teinekord võib ootamatu pööre toimuda 24 tunni jooksul ja siis tunned ennast nagu uuestisündinud. Natuke veel kannata enne otsuste tegemist. Kiiret paranemist ja taastumist!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan heade sõnade eest
mai 10, 2011 at 1:18 p.l. #301643daman
MemberJärgmine NV? Jah, heal juhul taastud haigusest ära, aga maraton ei ole selline asi mida poolpidusena ette võtta. Sinu sõnadega, jah, peldikus. Kuu aja pärast oleks ,siis olek mõeldav. Parem ravi ennast terveks ja otis omale uus maraton, sest vormi taastamine võtab pisut aega. Parane hästi!
Ise olen muidu täpselt samasugune, tegin haigena läbi poolpika triatloni (1,9 ujumist + 90 ratast + 21,1 jooksu) ja tartu suusamaratoni (63km), mõlemad olid MEELETUD kannatamised. Lisaks on (vähemalt minu meelest) maraton valusam kannatada, kui poolpikk triatlon, nii et püüa oma mõistust talitseda. Tean väga hästi kui raske see on.
mai 11, 2011 at 6:05 e.l. #301760jrx
MemberEi ole mõtet võtta nii suurt koormust peale nii tõsist haigust.
mai 11, 2011 at 6:13 e.l. #301763batmannu
MemberEi ole mõtet võtta nii suurt koormust peale nii tõsist haigust.nõustun.
maraton ei ole nalja asi, pigem ikka vaata kuidas sa ennast tunned paar päeva enne maratoni algust.
Tegelikult oled sa selle maratoni eest ju juba nagunii maksnud ja ainuke asi mida kaotada, on tervis…
puhka ja kuula mis su keha räägib!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.