Ultralife Detox
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Ultralife Detox
- This topic has 9 replies, 6 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
mai 16, 2011 at 9:10 p.l. #22615
KiluKalur
MemberMida arvate uuest puhastavast ja mürke väljutavast joogist Ultralife Detox, mida Fitshop reklaamib?
http://fitshop.fitness.ee/spetsiaal/0/readmore/485/Detox/
Olen lugenud, et Detoxi-taolised vahendid olevat hirmus populaarseks muutunud. Kõik väljutavad oma soolejääke. Samas väidavad teised ringkonnad, et soolestik on ehitatud nii, et see suudab ise oma mürkained välja viia ja selleks ei pea ostma kalleid detoxijooke, paastuma ega soolte läbipesu sooritama. Mida kulturismimaailm siis detoxist arvab? Kuna see on Fitshopis müügil, tundub et hästi.
Kas sellisel faktil võib olla tõepõhi all: “Keskmine täiskasvanu kannab kuni kolm kilo jäätmeid, mis ei ole korralikult välja eritunud, suurendades nii seljavalude ja letargia esinemissagedust”. ?
mai 17, 2011 at 10:14 e.l. #302630nightq
MemberKindlasti suudab organism ka ise mürkaineid välja viia, aga mitte nii suures ulatuses. Soolestik oleks justkui toru, mida mööda määrdunud vesi liigub, kuid selle seinad on tahke ainega kaetud ehk siis puhastab küll, aga suurema sopa jaoks on abivahendeid vaja.
mai 17, 2011 at 12:51 p.l. #302657Aile
MemberMida arvate uuest puhastavast ja mürke väljutavast joogist Ultralife Detox, mida Fitshop reklaamib?http://fitshop.fitness.ee/spetsiaal/0/readmore/485/Detox/
Olen lugenud, et Detoxi-taolised vahendid olevat hirmus populaarseks muutunud. Kõik väljutavad oma soolejääke. Samas väidavad teised ringkonnad, et soolestik on ehitatud nii, et see suudab ise oma mürkained välja viia ja selleks ei pea ostma kalleid detoxijooke, paastuma ega soolte läbipesu sooritama. Mida kulturismimaailm siis detoxist arvab? Kuna see on Fitshopis müügil, tundub et hästi.
Kas sellisel faktil võib olla tõepõhi all: “Keskmine täiskasvanu kannab kuni kolm kilo jäätmeid, mis ei ole korralikult välja eritunud, suurendades nii seljavalude ja letargia esinemissagedust”. ?
Vabandust minu otsekohesuse eest….kuid põhimõtteliselt on see järjekordselt miski, mis ka ise detoksifikatsiooni vajaks.
mai 17, 2011 at 12:55 p.l. #302661vrsm
MemberVabandust minu otsekohesuse eest….kuid põhimõtteliselt on see järjekordselt miski, mis ka ise detoksifikatsiooni vajaks.milleks vabandused? väga hea kui keegi veel aus on siin maailmas! ilma igasuguse irooniata ütlen seda.
mai 17, 2011 at 3:39 p.l. #302696KiluKalur
MemberNii et kulturistide hulgas lähevad arvamused lahku?
mai 17, 2011 at 3:46 p.l. #302697gmaster
MemberLoetud materjali põhjal olen väga skeptiline “Detox” toodete osas. Kui keegi suudab tuua mulle ühe uuringu, kus mõju tõestatakse, siis andke tuld.
Senimaani arvan ma, et pigem oleks detox midagi sellist:

Kirp meil vist detoksifitseerub, eks ta võib ehk kommenteerida. Muidu hea firma, eelkäijat arvestades.
mai 17, 2011 at 7:16 p.l. #302743AlanBStard
ModeratorPliid viis vist C-vitamiin küll välja, muus osas on pilt segasem.
Aga see Ultralife Detox paistab rohkem tavaline tervisetoode. Välja arvatud montmorilloniit seal sees… aga see võib ka lihtsalt hea kaltsiumiallikas. Mingid jutud käivad et sedatüüpi savimineraalid hoidsid luumassi isegi kaaluta olekus, kus muidu luud lahinal kokku kuivavad.
mai 17, 2011 at 7:20 p.l. #302744AlanBStard
ModeratorKirp meil vist detoksifitseerub, eks ta võib ehk kommenteerida.Enne ajas keegi ta sõpradest Queeni Bohemian Rhapsody saatel veiniga vett välja… et selle vennaskonna tegemised ongi natuke teistmoodi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 18, 2011 at 6:43 e.l. #302763Aile
MemberPliid viis vist C-vitamiin küll välja, muus osas on pilt segasem.Aga see Ultralife Detox paistab rohkem tavaline tervisetoode. Välja arvatud montmorilloniit seal sees… aga see võib ka lihtsalt hea kaltsiumiallikas. Mingid jutud käivad et sedatüüpi savimineraalid hoidsid luumassi isegi kaaluta olekus, kus muidu luud lahinal kokku kuivavad.
Sellist asja saab puhtal kujul osta.
Sisse ma neid küll ei söö, kuid hambapasta materjaliks on väga viis.
mai 18, 2011 at 9:53 e.l. #302785AlanBStard
ModeratorSellist asja saab puhtal kujul osta.Sisse ma neid küll ei söö, kuid hambapasta materjaliks on väga viis.
Söö julgelt sisse ka, NASA olevat kosmonautidele söötnud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.