Skip to main content

nädala nali

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » nädala nali

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    jou
    Member

käisin keila jousaalis ja see on ikka eriti läbi koht, saalis pole isegi joutosteporandat , no on kurat saal, on mingeid ergomeetreid ja velomeetreid, uhesonaga ilusaid masinaid tais topitud tais topitud ja tolku pole midagi , ah jah mis koige tahtsam kuukaart on 700 kr, mina pakuks rohkem nagu 400kr

kykloob
    Member

see on kull nuud natuke kallis, see vist mingi rikkurite place.

builder
    Member

kui kangi pole ,100 eek -u ka kallis kuu eest.maitse asi. naistekas ühesõnaga

hatebreed
    Member

Tyra see pole jõusaal vaid taastusravi, krdi velosid täis topitud. Krt ma saan aru et jõusaal on koht kus tõstepõrand, surumispink, kükipukad, surumiskan ja hanlid miinimum. A jah mingid omaarust spets asjapilgad on omaarsut saali valmis teinud kuradi kõhupinkidega nah.

kykloob
    Member

raudselt mingi tibi pani saali kokku

Vitali30
    Member

Seda lugedes tekkib küsimus, kas sa vaatasid kuhu sa ronisid, ära ütle et sa seal trenni tegid!!

Kelle jaoks saal üldse tehtud oli, see on vist laste jõusaal, kui jutt vastab tõele!!

Ei komenteeri kellegi juttu, aga naljakas siski, olen selliseid kohti ka näinud ja omanikud nimetasid jõusaaliks näiteks: üks jalgrattas ja teleturu surumispink, mis ei kannata isegi 170 kg ja härra nimetas seda kohta jõusaaliks!!!!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.